Любов от разстояние или ...? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов от разстояние или ...?
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 2847 пъти
Аз сам на 20 години, родена съм във град Сливен и може да се каже, че знам какво искам от живота : искам семейство, искам съпруг искам дете искам да се грижа за някого и той за мен. Попаднах на няколко момчета който си поиграха с мен...

Аз сам дете на разделени родители и ме е отгледал баща ми. Не познавам майка си. Преди 2 години реших че ще продължа образованието си във Варна задочно разчитайки единствено на себе си, без финансовата помощ на когото и да е и съответно че ще остана да живея там.

Реализирах тази мисъл и сега съм във Варна имам си приятели и работа тук, което никак не е малко. Справям се сама както бях решила (е признавам никак не ми е лесно). Проблема при мен е че срещнах едно момче което живее в родния ми град, заедно сме от 3 месеца но аз чувствам, че много се превързвам към него и не знам какво да правя. Искам да ви попитам да си зарежа ли новия живот във Варна и да се върна назад към Сливен? Това стъпка на зад ли е? Как да го опозная като прекарваме толкова малко време заедно? ? ? Страх ме е... в Сливен не ми останаха много приятели, дори може да се каже никакви... сега живота ми е тук... да го зарежа ли? ? ?

(Той няма как да дойде да живее във Варна на този етап ) моля ви оставете мнение...
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 7122f21bd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В никакъв случай не си зарязвай работата и образованието, още повече пък заради мъж. Нали знаеш, че след мъж и градски автобус не се тича - само след 15 мин. ще дойде следващия. Намерила си собствена ниша в един прекрасен град като Варна, справяш се самостоятелно. Този от Сливен ли е най-неотразимият мъж на света, във Варна има толкова добри и свободни момчета. И ако зарежеш всичко и се върнеш в Сливен и след няма и месец това момче те зареже, тогава какво ще правиш - наново ще тръгнеш да търсиш работа, квартира и т. н. Вече не си тийнеджърка, започни да разсъждаваш като зрял човек.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: b3832c5d0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не си проваляй образованието заради връзка от която незнаеш какво ще излезне. Остави така нещата, пък ако ви е писано да сте заедно, ще сте. Не си струва сега да зарежеш всичко заради човек които не познаваш даже. Mary Jane

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 8d7053f806
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Да, това е крачка назад!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 891460e5dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момичето казва, че учи задочно. И да се премести пак в Сливен няма да спре образуванието си. Но според мен от много малко време сте заедно, че заради него до зарежеш работата си във Варна, а в Сливен докато си намериш работа и то хубава колко време ще мине? Според мен поне за сега не го прави.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: ef31caeb53
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Благодаря много на всички, който ми писаха...

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: c0cb4a667f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не ги слушай тея лели от горните коментари, те имат само работата си. Слушай сърцето, то каквото ти каже!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 8d7053f806
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До номер 6.
Аз съм номер 3 и съм на 18 години. Не се смятам за "леля", а за трезвомислеща. До преди известно време имах 4 месечна връзка и с мъжа, който бях си мислех, че той ще е последния. Но уви сега съм с друг и съм по-щастлива. Така че мила мъжете няма да се свършат. Пък ако ви е писано ще бъдете заедно. ;)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: b3832c5d0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   №6 ти от къде знаеш, че сме лели? Този саит се посещава от хора на всякаква възраст почти. Просто гледаме реално на нещата, от тази връзка не се знае какво ще излезе. Mary Jane

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 9d83034c35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз пък също бих казала - слушай сърцето си. По-лесно ще намериш нова работа, отколкото свестен човек до себе си! За квартира пък да не говорим. :) Само образованието не го занемарявай, защото то е инвестиция в бъдещето. А в кой град ще живееш няма никакво значение, няма такова нещо като връщане крачка назад. Стига да си с човека, който те прави щастлива и на луната да живеете, пак ще си добре. Пак ще повторя - няма ли любим човек до теб, винаги ще ти е ужасно трудно и няма да си щастлива независимо каква работа имаш и в кой голям град си решила да се реализираш. Казвам това като човек, който като теб намира смисъл единствено в семейството и любимите хора. За някой друг може това да не е най-важното в живота и той няма как да разбере жени като нас двете, затова - действай решително, винаги можеш да се върнеш във Варна, ако нещата не потръгнат с този мъж, вече имаш приятелите и познатите си там, на които можеш да разчиташ да ударят по едно рамо, ако се наложи. Смело следвай мечтите си и не се колебай, защото щастието рядко каца на рамото ни и трябва да го ценим, а не да го оставяме да отлети... Късмет в любовта, това е от мен.
Ж. 33

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker