Доста интересна и поучителна история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Доста интересна и поучителна история
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 6234 пъти
Здравейте, на 33 г. съм и имах, да кажем, прекрасно семейство. Имам и детенце на 6 г. Може би година след раждането с жена ми започнахме да се отчуждаваме лека полека, разбирахме какво се случва но нищо не можехме да направим, поне не успявахме да се справим. И така случайно се влюбих силно в друга жена. Тя също беше женена, но беше в крайна фаза и напусна мъжа си 4-5 месеца след като започнахме да се виждаме. А самата ни връзка започна мнооого бавно сигурно 3 месеца сме се целували по пейките. И така аз останах женен, съответно спях в къщи но в друга стая, не правехме секс с жена ми. Връзката ми продължи 2 години, тази жена казваше че ме обича повече от всичко, искаше да има деца от мен, искаше да е с мен но всичко това беше казвано с недомлъвки и мноого трудно. Аз живеех в някакъв транс не ми беше добре нито при жена ми нито при другата жена. Знаех, че няма как да продължи така вечно но нищо не правех. Никога не сме говорили с другата жена за това, че не можем да продължаваме така. И така, накрая тя ми каза че иска да се разделим, съответно тогава разбрах че има друг мъж с който тя е започнала някакви отношения не сексуални според нея. Напуснах жена си, защото не можех да продължа така, просто не можех. Като знаех, че няма как да съм с жената която обичам. Тя каза, че е взела решението си с разума си, а не със сърцето, че ме е обичала повече от всичко и че осъзнава, че това няма да ? се случи пак, че съм създаден за нея, ноо е взела своето решение. Аз ? предложих това, което можех, целия си свят, тя сподели че това е единственото нещо което е искала, но вече не го иска. Абсолютно съм сигурен, че тази жена ме обичаше безумно. И така, сега не усещам нищо към никого, като изрязан съм, дори към сина си не усещам нищо, отвратително е. Имам добри бизнеси, изглеждам добре - бивш баскетболист, не съм глупав, излизам с жени, хубави жени, влюбват се в мен, но аз не усещам нищо и не ги лъжа. Как да кажа, мога да имам много жени, но не ги искам. Не знам какво се случи с мен, но се надявам да разбера. Наистина обичам това момиче и искам да е добре, без значение, че не е с мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: 7c58274de3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Поуката е, че чуждата трева винаги е по-зелена! Сега си сам, любовта ти е с друг, а жена ти и детето-отделно от теб. Язък ти и за визията и за бизнеса и за акъла! Аз в тая ситуация акъл не видях, де!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 7c58274de3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Така е като лупате не вашата жена... .

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 8bd5835920
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   На знам какво да ти кажа. Аз съм също от страната на зарязаните.. от месец вече. Бях повярвала че някой безумно ме обича, но постъпките му впоследствие опровергаха това. Логиката показва, че са били само красиви думи, но любовта не се казва, а се показва. Така че ще гледам напред. Все още е в мислите ми денонощно, но след като не ме търси, значи не му пука за мен. Аз си наложих да не го търся също и да фокусирам енергията си върху други неща - работа, учене, хоби.
Поуката според мен, е че ако някой наистина те обича, той ще намери начин да е с теб.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 3238168837
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нее не става въпрос за лупане, не съм поглеждал жена през тези години просто това ми се случи. Когато изтървеш брака си, когато стигнеш до равното и осъзнаваш че не можеш да живееш така повече дори и заради децата. Ако ти самия не се чустваш добре няма как и хората около теб да са дабре.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: b9ca2b4568
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Твоята нерешителност ти е изиграла лоша шега в този случай. Ако навреме беше послушал сърцето си и беше се развел и оженил за жената, която обичаш...
Не изпадай в депресия, рано или късно пак ще срещнеш любовта. А от детето си не се откъсвай - обръщай му внимание, прекарвай колкото се може повече време с него - децата осмислят живота и дават надежди за бъдещето.

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 3238168837
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Да ти кажа никога не сме говорили сериозно, че не можем да продължаваме така. Ако го бяхме направили щеше всичко да е ясно. Тя просто е търсила начин как да се спаси, не е вярвала че може да е с мен. Аз решението си го взех за 2 дни и се изнесох, при това знаех че няма как да съм с нея.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 849d9ee503
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Глупак. Не си успял с жена си да съживите отношенията си, защото никога не си искал да си семеен. И другата го е разбрала. И тя не иска да е с нерешителен човек. Сам усещаш, че си безчувствен. Имаш само фиксидея и живееш с нея. Дано не съсипваш повече ничий живот. И най-жалко за детето ти. Дано майка му му намери истински баща.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 7c58274de3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   За нас историята може и да е интересна, за тебе-не знам... Доблестен щеше да си ако беше казал на жена си, че се изнасяш, защото обичаш друга. А и другата те е чакала да вземеш решение, а ти си се колебал и тя е отишла при някои по-решителен. Много тъпа постъпка-от два стола-на земята! Дано за теб е поучителна тази история!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 7d7661285c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Когато тя е искала да сте заедно, ти си се колебал и тя е преценила че не може да те има. Имало е недомлъвки и ти не си и дал никаква сигурност и тя е решила да се оттегли. Тя не е виждала смисъл във отношенията ви и си е намерила друг, който знае какво иска, има какво да и даде и те е зарязала. И не че не те иска още, просто не ти вярва-някъде във вашите взаимоотношения се е изгубило доверието. Единственото което можеш да направиш, според мен е следното:Намираш я, хващаш я за ръката и и обясняваш всичко, не приемай "не" за отговор, с упоритост и решителност ще я спечелиш, точно обратното на това, което е довело до загубата. Но трябва да си смел и решителен, упорит... Това е

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 5dd7e12139
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много лошо си постъпил с жена ти, може да сте се отдалечили но все пак ти е родила дете, в името на което е трябвало да и имаш поне малко уважение, а ти си постъпил като типичния български буклук, не се обиждай, но това е истината. Трябвало е да кажеш на жена си, че не си щаслив вече с нея и че искаш да си потърсиш щастието другаде, още преди да почнеш да и изневеряваш. Онази просто е видяла в теб моментно рамо на което да се опре и ако те е обичала истински е щяла сега да е до теб и да е настоявала да се разделиш с жена ти. Получил си това което заслужаваш като те е оставила. Твърде много грешки си допуснал. Сега най-вече мисли за детето си и гледаи да му даваш всичко от което има нужда, а най-вече-присъствието ти около него. Как изобяо можеш да говориш, че нямаш чувства към него, та то е твоя кръв, то винаги ще е до теб и ще те обича безкористно. Нека това, че сте се разделили с майка му не го прави нещастно момче. Mary Jane

 
  ...

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: c5796dc596
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   До 7 - Много мощно определяш без да познаваш човека, браво на теб. Само така.
До 8 - След като се изнесох казах на жена ми за връзката ми и, че тя е приключила преди да се изнеса. И не се изнасям заради това а защото не мога да продължа така. Не съм се колебал грам, просто живеех в нищото... .. и това просто ме преобърна. Тази жена никога не е поставяла въпроса на масата никога. Никога не съм мотаел, ама сега, ама утре никога не сме стигали до там. Просто в тишината тя си е действала за собственото си спасение.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 5781cbc3ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Можеш да оправдаваш себе си цял живот! Но ти си знаеш, че е за да успокояваш гузната си съвест!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: baa084fae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Другата жена никога не е поставяла въпроса на масата, защото е била достатъчно съвестна и е имала угризения на съвестта. Не е искала да разваля семейства, особено щом имаш детенце, затова е чакала ти да си вземеш решението си, а когато не си го направил - това за нея е бил ясен знак, защото да откажеш да вземеш решение също е решение. Ето как стоят нещата през нейните очи - ти си имал семейство и тя не е била човекът, който да ти казва какво да правиш с него, но се е надявала да застанеш пред жена си честно и открито и да й кажеш, че нещата не вървят, т. е. това са си неща само между теб и съпругата ти и тя не е искала да те подтиква към подобни действия, но се е надявала ти да осъзнаеш кое е истинско в живота ти и да избереш него. Детето разбира се също е истинско, може би най-истинското, което човек има, но това да се разделиш с майка му не значи да престанеш да бъдеш негов баща. Дръж на детето си във всеки един момент, то няма вина, че си объркал така личния си живот. Продължи напред, дали борейки се за жената, която наистина обичаш, дали търсейки някоя друга, в която да се влюбиш, но никога не забравяй, че родителите и децата са единствените, които цял живот са неотменна част от твоето Семейство! Децата трябва да бъдат обичани, дори когато се чувстваме изпразнени от всякакви други емоции! Късмет и всичко добро!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 7d7661285c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Добре авторе, разбрахме кой как и защо е постъпил. Не е това най-важното, по добре се концентрирай върху това какво ще правиш занапред. Имаш избор или да се бориш за любовта си или да я забравиш, може сега да не го осъзнаваш но всичко зависи от теб. Относно коментарите по горе :Спрете се малко, жена му та жена му, била му родила дете... Да си сто при нея без чуства и край. Това точно е нечестната постъпка -да си с някой без да го обичаш просто за да са доволни моралистите

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: c4ab26ec7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Добре 14, щом пък толкова не трябва да ни пука за жена му, тогава се опитай да се поставиш на нейно място, и така както си живееш щастливо и доволно, в един момент разбираш че от другата страна нещата куцат и ти си прецакан/а, може и все още да го/я обичаш ноооо отсреща няма никой... тогава дали ще говориш така.. ? След като не става въпрос за някакво си гадже или приятелство, а за СЕМЕЙСТВО с дете... ЗА БОГА

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 7d7661285c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Защо трябва да се поставям на мястото на когото и да е? Той не я обича. Толкова. Жестоко, но факт. Така и на нея и се дава възможност да си намери някой, които да е с нея и да я желае. Тойси е дал шанс да започне отначало, но е дал на бившата си жена същия шанс. Много сте ми интересни вие жените -родите 1 дете и мислите че мъжа ви е длъжен цял живот да ви търпи "заради детето". Ако си е намерил подходящата жена за него и се е разделил с бившата, защо да няма право на щастие? И защо едно дете да живее с нещастните си родители? Ти билали си нещастно влюбена и изпитвала ли си изпепеляваща болка, че даваш акъл да са заедно на всяка цена? Ти знаеш ли изобщо за каква цена става въпрос? Тук в сайта има и истории на хора които са избрали сигурното и са сгрешили, съсипани от болка хора. Кой не разбрах ще бъде щастлив, ако останат заедно? Той, почти полудял от мъка, съпругата му, една необичана, самотна в брака си жена, детето, с двама очуждени и озлобени родители, другата с разбито сърце? Ако рискуваш имаш шанс да спечелиш, ако не рискуваш, със сигурност губиш.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 0a8fae07f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Не мога да не напиша коментар ...
Жалвате се кой какво, що.... Да, имаше много компетентни коментари, но на някой от вас дали му хрумна да помисли за това детенце... Едни се поставят на мястото на жена му, втори подкрепят любовницата ... трети незнам си какво . ... Хайде осъзнайте се, а ...
Авторе..много по-малка съм от Вас и не мога да Ви дам адекватен съвет, просто мога да споделя как се чувства детенцето Ви в момента, защото аз самата израснах без баща... Спрете с тоя егоизъм.. има време кога да се влюбвате, създали сте живот и докато детето не навърши 18 години ще бъдете до него, а не да Ви чета тука кризите на средната възраст или как Ви сърбял нагонът. Мойте уважения, господине, но да кажеш че дори сина си не обичаш е твърде несериозно ....

Желая Ви успех и ме извинете за тонът ... дано не съм обидила никой

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: baa084fae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   От номер 13: Напълно съм съгласна и с двата коментара на номер 14! А по отношение на номер 17 - аз не съм толкова малка, но пък съм израсла в точно обратната обстановка - на родители, които са заедно, само заради мен... Не бяха щастливи, караха се постоянно, все на мен си го изкарваха - споделяла съм това и друг път в този сайт. От цялата работа помня, че бях около 9-10 годишна, когато гледах през прозореца на 6-тия етаж и се чудех какво ли би станало, ако скоча от там. Така че, не знаеш какво би се случило, ако и твоя баща беше останал. Когато нашите се разделиха, аз бях на около 12-13 години и страшно си отдъхнах, въпреки че по онова време майка ми беше доста избухлива. После се успокои. Баща ми след няколко години отсъствие, също отново зае ролята си на пълноценен родител в живота ми и се чувствах много по-добре от преди. Затова съм твърдо против оставането заедно само в името на децата, това е погрешно схващане и води до също толкова голяма вреда за децата, колкото пълната липса на единия родител. Но също така не оправдавам и автора, че се е отдалечил емоционално от своя син. Каквото и да става в живота ни, с когото и да се събираме или разделяме, чувствата и отношението ни към децата ни не бива да се променя ни на йота. Трябва съзнателно да се работи за това двамата родители да останат в сравнително добри отношения, не бива да допускат да се озлобяват един към друг и трябва винаги да се подкрепят, когато се отнася за детето им! Моите родители, след първоначалните няколко години на нагаждане, успяха да го постигнат и сега са в прекрасни отношения, макар да не са заедно и аз вече отдавна да не съм дете. Пожелавам го искрено и на автора, както и на всички в неговата ситуация!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 8c953365f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   И на мен ми се случи подобна случка и промени целия ми живот, така че не мога да дам съвет. Съпричастен съм с човека, знам точно какво е чувствал, когато е писал това. Аз вече 2 години не мога да се преборя с това чувство.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 155dda50cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Може би с времето ще отмине. И при мен не минава вече 2 години, но не губя надежда... Все някой ден ще стане...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker