Дилема?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дилема?!
преди: 7 години, 3 месеца, прочетена 1964 пъти
Здравейте! Пише ви мъж на (27 години) Историята с дилемата започна преди няколко месеца. Имам сериозна връзка от около (3 години). С прекрасно момиче, красива, нежна, добра и непредсказуема. Но се появи проблем, за който искрено съжалявам, но това не променя факта, че се издъних. Във фирмата ни има момиче, да я наречем (Яна), която е от половин година при нас.
(Яна) ме сваля още на втория ни месец при нас. С думи, като: (Няма романтични мъже като теб", Привличаш жените с усмивката и погледа си"), това се направих че не го чух и продължихме съвместната си работа. Знаеше, че съм обвързан постоянно се хваля пред колегите, каква прекрасна връзка имам с половинката до себе си. Още в самото ми пристъпване във фирмата, в която съм сега. Ми се лепна прякора(Вечен романтик), много от колегите ме бъзикаха, как мога след толкова време връзка, да правя подаръци на половинката си. Всеки ден и подарявам цветя, за миг не съм спрял, да се боря в името на любовта. Въпросната (Яна), когато погледнеше, не нарочно цветята в офиса ми. Със злоба ме питаше следният въпрос: "Дали приятелката ми ме прави толкова щастлив, колкото аз нея"? А аз и отговорих:"Прави ме щастлив, само да зърна лицето й". (Яна) тръшна вратата гръмогласно, без да се съобразява, че наоколо не е само тя. На един тиймбилдинг, бяхме всеки с половинките си ако има такава. Спокойно си се любувахме, с моята жена. Докато дойде (Яна) започна, да ме сваля пред нея, а аз не обръщах внимание и продължавах, да галя и целувам лицето на моята богиня. Въпросната лепка се махна сърдито, но моята изревнува, но въпреки това ме натискаше, да се примеря с (Яна), защото ми била колежка. А и защото с тези проблеми покрай нея, ще ми изиграе лоша шега, аз многократно отказвах, но накрая приех. Отидох (Яна), беше излезнала и втренчваше поглед, някъде в пространството, когато ме видя се започна, с думите:("Защо я търпиш"? , "Аз съм перфектна, за теб искам и аз да усетя любовта", "Тя не те обича"). Казах с висок тон, че мога да обичам само една, тя е единствена и вечно, ще бъде в сърцето ми, точно двамата сме си един за друг. А (Яна) заплаши, че ще се самоубие и че живота няма смисъл, без да бъде с мъжа, когото обича. Докато изричаше думите отиде на тротоара, а аз бях озадачен и притеснен, че това може да се случи на мен. Приближаваше кола, а тя си беше там и не мърдаше, а аз не исках да умира човек заради мен. Хванах ръката й, тя ме прегърна и не ме пускаше едвам се отскубнах, но го направих и започнах, да се обяснявам едва ли не като психолог. Но проблема е че половинката ми е видяла момента на (спасяване) и как е в обятията ми въпреки, че разговорите ни с (Яна), не ги е чула. Моята прекрасна фея, беше предадена искаше ми обяснение. Не получи, защото бях стъписан, кръвното ми падна, загубих ума и дума. Мога да продължа историята, но не искам да ви се натрапвам, с този обемен текст. Имам само въпрос: Как да върна доверието на жена ми? Като и бях обещал, че никога през живота си няма да изневеря, защото ми е достатъчна, само тя. Твърдо съм решен, да напусна фирмата, това ще оправи ли нещата? Нека модераторите публикуват "историята"), ще съм много благодарен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: 3a5fc405d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз мисля, че ако напуснеш фирмата и си далеч от болната Яна - нещата ще се оправят. Даже се чудя какво си чакал до сега и за какво си й се връзвал на глупостите.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 9a9a03e34b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да напуснеш фирмата, не е решение. Може например, да запишеш колежката ти на запис, че всъщност тя е виновната. Да се докаже, кой е прав. Бих те съветвала, да поговориш с началството, за изгонване на онази луда жена, която те преследва настървено.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 796cb80193
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Това е изпитание на любовта. Не мога да ти дам съвет, но вярвам че ще се справиш и отново, ще бъдете щастливи. Успех

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 8e3b4318eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Защо трябва да оставяме на някой да ни мачка? След като е дошла след теб, тя да си ходи. По никакъв начин, не позволявай, някой да те заплашва по такъв начин. Уволнете Яна и да се приключва, ако ще и да се самоубива. Такива хора, като тази са ми ясни, чрез блафиране иска, да постигне целтта си. А с половинката ти ще се оправите, щом любовта ви е силна, този проблем няма да ви сломи.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 3e9a06eab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Вечният романтик май, не иска да тропне на масата и да затвърди позицията си на мъж. Разбирам колеги, но ти сам си виновен. След като обичаш, само един човек и имаш място, само за него. Е ясно какво е било нужно, да направиш. Още в самото начало на постъпването на съответната, а не да се правиш на недочул. Каквото си надробил, това ще сърбаш.





Фантагиро

 
  ...


...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: e4570a2a80
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не може всичко през целия ни живот да е розово. Живота ни подлага на изпитания. Ако не си силен, ще рухнеш. За това направи всичко, каквото ти е по силите и не се предавай, а ако си силна личност и се бориш, за любовта и за жената на живота ти. Ще постигнеш целите си вярвам в това :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 19fc148dd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   " Как да върна доверието на жена ми? " Прегърнал си някаква непозната, защото е малоумна и си и спасил живота, едва ли не, и си мислиш, че си загубил доверието на жена си? Я се стягай... Една такава ситуация ако предразполага към губене на доверие, представям си каква връзка имате...

А въпросната Яна можеш много лесно да я разкараш. Следващия път и кажи, че ще се обадиш в полицията заради сексуален тормоз и да не те занимава. Ако иска да скочи от някой мост! Коя е тя, че да ти се меси в живота щом не го искаш? Женска му работа... Въобще не мислят!

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 3811bbe125
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Дръж се като голямо момче и не се обяснявай.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 347b07c70f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Уау това ми звучи, като приказка, като нещо... невероятно, защото няма такива мъже, като теб.. ако наистина си такъв. :-)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: e8dfbd75af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Има положителни и отрицателни качествата в добротата на човек.

Ако си добър,много винаги,ще си прецакан,защото на добрите,това им се случва.

Не ставай с всеки мил и разговорчив особено с жена,защото в повечето случаи,ще си помисли друго. Нямам предвид колегиално,а извън работа.


Не се хвали,много с каквото и да било,защото безгрижният ти живот,може да стане пълен ад.

Бъди добър,възпитан и отзивчив,когато се налага и не на последно място,трябва да си знаеш ролята на мъж,не позволявай,да те мачкат и да ти провалят живота.

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 3c8d29fc57
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Какво ли не правят жените, за да задържат един мъж до себе си. Това граничи с психично заболяване, не може да накараш, някого насила, да е с теб, само и само да задоволиш прищевките си.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 0a55522b3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Доверието се гради с години, но може да се предаде, за секунди! Направил си грешка, дано да ти е било, за урок. Не може, да стоиш и да мислиш, че като сте заедно отдавна, тя ще продължава да ти вярва или ще ти прощава грешка след грешка.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 04c7fab245
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ама нали не си й повярвал на тази "Яна"?
Това не е поведение на влюбен човек, а на психически нестабилен.
Ако все още влизаш в сайта, сподели как са се развалили нещата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker