Не срещам подходяща - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не срещам подходяща
преди: 7 години, 3 месеца, прочетена 1713 пъти
Здравейте, искам да споделя моята история тук. Значи, аз съм на 24 години от София, момче съм. Моят проблем, е че не мога да си намеря сериозно момиче, с което да бъдем заедно. В интерес на истината не смятам, че съм ниско интелигентен - чета доста литература за личностно развитие, по професия съм финансов контролер(вижте в Гугъл), не смятам, че съм и зле изглеждащ - от години посещавам фитнес залите и имам доста мускулесто тяло. Когато съм споделял с приятели този проблем те винаги са ми казвали да работя върху себе си - както виждате правя го, обаче колко още трябва да работя върху себе си? Познавам хора, които изобщо не работят върху себе си, но пък си имат приятелки, с които се обичат.
Разбира се, не ми е особено трудно да си намеря секс по сайтовете за запознанства. Доста пъти съм го правил с жени, по-големи от мен и то атрактивни. До 22 години бях девствен и ми беше трудно да се отпусна около жена и в социална ситуация. Обаче набързо си реших проблема с една регистрация в тези сайтове. В последствие натрупах сексуален опит.
Като цяло смятам, че ние мъжете сме в доста неравностойно положение спрямо жените. Винаги ние трябва да правим първата стъпка и това означава, че жената, дори да не е много красива, общителна и социална, да бъде сваляна от поне трима, а бройката може да стигне до над 10 ако е атрактивна. Картите са изцяло в нейното поле и това означава, че тя ако се реши да има връзка може да излиза с 10 такива като мен, и измежду тях да избере най-готиния. Веднъж така ми потръгна с едно момиче от сайтовете, излязохме и започнахме връзка, а след седмица се разделихме, като нейното оправдание беше, че не ги усеща нещата(дори спахме на едно легло заедно, без секс, но беше доста нежно преживяване). Оказа се че през това време си е писала с друг, по-готин от мен. Изобщо вятър ги вее на бял кон...
Намерят някакъв дребен недостатък и веднага те зарязват... А ако ти искаш сериозна връзка няма да искаш да си пишеш с десет едновременно, а ще се фокусираш само върху една. И ако реши да те отреже, докато с месеци си я зарибявал, може да ти отнеме ГОДИНИ без да имаш връзка. А тях вятър ги вее на бял кон... :) Давайте съвети да работя върху себе си...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: 74ab86d8b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Жените искат това което не могат да имат , значи бъди това нещо което не могат да имат . Те обичат да страдат , не им е интересно да си съвършен и всичко да им даваш . Сега ще ми наплякат една звездичка , но е така , вградено им е в инстинкта , трябва да има драма , да се мъчат . Не прави първата крачка , бъди забавен но в същото време недостъпен и ще видиш как те сами ще дойдат при теб .

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 7aaf6bd713
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ооо, я стига! Има свестни момичета, които биха те харесали, но явно не си попадал на такава досега. В общия случай, "дамите" си търсят мъж с апартамент, с кола, с добра заплата. Онзи ден точно един познат ми се оплака, че една девойка го зарязала, защото живеел под наем. Ма тя мислела, че е негов апартамента. Аз не съм меркантилна, но все пак като видя някой, че си брои стотинките да си плати кафето и си помислям "абе той няма два лева да седне на кафе, а как ще изхранва семейство" - и не бих се хванала с такъв. От друга страна, имам познат, който има доста парички, има си собствено жилище голямо, на хубаво място. Обаче като се запознае с някоя, казва че е на баба му и са нам колко наследника, прави се че няма пари. Това е, за да се предпази от златотърсачки. Защото всички знаем, че финансовата изгода може да накара жената да те хареса и да те отхареса (няма такава дума, но ме разбра).
Така, казах си моето си ла ла ла, сега мога да ти дам съвет за това, за което се интересуваш.
Не работи върху себе си. Или поне не така, че специаааално да привличаш жените. Аз, а предполагам, че и всички хора, когато са във възрастта, когато осъзнават, че вече са възрастни и искат да си изградят характера, правим следното - гледаш хора, които ти харесва как са в обществото, как говорят, как работят. И се опитваш да ги копираш. Учителката ми по психология беше казала така "когато искаш да промениш нещо у себе си, първо почваш да се държиш по даден начин на сила, без да ти идва от вътре. Постепенно свикваш да се държиш по този начин, но все трябва да си напомняш, че така ще се държиш, а не както си го правил досега. И постепенно този модел на поведение става твоя черта, част от теб. Променил си се, вече това е твоят начин. " - не цитирам точно, но това е.
Така, че моят съвет към теб е да изградиш характера си такъв, какъвто НА ТЕБ ти харесва, какъвто смяташ, че трябва да изглежда един млад мъж. А не да се правиш на палячо, защото така се свалят мацки. Ми и мен са ми забавни разни дето се смеят, весело е - с такъв мъж лесно и непринудено става свалката, предразполага те още от началото. По правило такива мъже имат много жени. Но ме привличат повече мъже, които са малко трудни. Някак повече огън намирам в тях, а и вероятността да се срещат и с други паралелно с мен, е по-малка. Така, че бъди такъв, какъвто ти искаш да бъдеш и ще срещнеш жена/ жени, които ще те оценят.
Това е от мен. Желая ти успех! :)
(от една семейна жена на 35 :) - в случай, че те интересува какъв човек пише)

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 1986f8697d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Откакто има фейсбук и на най-тъпите кифли им се изреждат всякакви смотаняци да им свалят звезди и да им се обясняват в любов. Това е една от причините масово момичетата да имат супер завишено самочувствие и да се надуват. Пък и не само в интернет е така - масово мъжете сте путки и сте готови да угаждате и да се съобразявате с някоя само и само защото си мислите, че евентуално някога може да ви пусне. Пренебрегвате себе си заради някаква си женичка. Поставяте нея на първо място, а себе си - на второ. Как очаквате да ви вземат на сериозно при това положение?
Знаеш ли защо напоследък много жени ходят с араби и мюсюлмани? Защото мнението на жената за тях не струва и две стотинки. До такава степен не им пука за женското мнение, че техните жени ходят със забрадки и не излизат от вкъщи без придружител. Знаеш ли защо? Защото когато мюсюлманина има жена, тази жена е само негова и на никой друг. Никой друг мъж извън семейството няма право да й вижда лицето или тялото. Затова - забрадката и вкъщи. Ако не вярваш отиди в някой арабски квартал в Европа - ще видиш, че по улиците има само мъже. Жените стоят вкъщи и чакат мъжете си да се приберат. Много рядко може да видиш жена навън и тя задължително е с придружител и носи забрадка, за да не я заглеждат други мъже.
Защо ти пиша това? За да вземеш пример - поставяй жените на мястото им. Тогава ще те уважават. А ако те уважават ще искат да са с теб. Колкото по-ниско ги поставяш, толкова повече ще те уважават.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: b185a86f9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жените, ако постоянно са ти виновни, проблемът не е в тях.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: e58ea469d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Зарежи тези уличници и си потърси нормално момиче. Няма ли хубави колежки или техни приятелки, с които да можеш да общуваш, а се занимаваш с повлекани от сайтове за запознанства?

 
  ...


...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 275e348006
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   В твоя случай 'да работиш върху себе си' трябва да го разбираш като 'да развиеш уменията си за свободно общуване с противоположния пол'. За да стане това започни да гледаш на жените като на човешки същества, а не като на 'жените'. Трябва да се научиш свободно да разговаряш с жените, е най - вече с тези, които те привличат.
Защото една пълноценна връзка представлява най - вече общуване между двама души. Секса е просто част от нея.

Жена на 29

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: ca39fe7890
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Май те усещат, че не си достатъчно забавен. Да си интелигентен не значи да четеш книги. Да изглеждаш добре не значи да имаш мускули.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker