Обич и мъка .. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обич и мъка ..
преди: 7 години, 3 месеца, прочетена 2042 пъти
Здравейте. От няколко дни ми е тежко на сърцето. Постоянно мисля за проблемите си. Опитвам се да намирам решения, но за решаване на проблемите ми не зависи само от мен, а и от човека с когото имам проблем. Историята на кратко е , че с момчето с което се занимавам е спал с друго момиче. След като му казах, че знам за тази случка, той ме помоли да му дам последен шанс и че иска само мен. Обичам го и бих му дала втори шанс все пак всеки прави грешки, няма безгрешни хора. Но той ме излъга, че няма други за него, а в същото време е преспал с момичето. Казва, че ме обича и че онази е била, просто така, защото има нужди. Но не мога да му вярвам, че сега ме обича. Коренно различно се държи с мен след като му казах, че знам. Преди ми пишеше постоянно, няма ден или час в който да ми не е писал. Откакто му казах, че знам се държи много странно. Чатовете ни са сравнително къси и "сухи ". Аз от стрес и напрежение се разболях. Опитвам се да се успокоявам с различни теории защо го е направил, но ми тежи. Ама многоооо. Споделих с приятелки, но мъката не минава, напротив. По цял ден мисля за него и за случилото се, даже по някой път пускам и по някоя и друга сълза. Въпросите ми са два: Според вас как трябва да постъпя с момчето? Да му простя ли, да го оставя, да го оставя да мине известно време и да видя дали ще се оправи? Вторият ми въпрос е как да се успокоя и да не страдам толкова много, защото наистина се притиснявам за здрсвето си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: 536dba918d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На колко сте години и от кога сте заедно? Не знам причините, но много от изневерите са наистина заради физиологична нужда. Ако не му правиш свирки, ако не даваш да те лиже, при положение, че иска тези работи... пак ще ти изневери. Може да не ти е приятно да правиш тези неща и ако е така, търси си друг, който не е като повечето мъге. Това е истината.
Ако го обичаш прави каквото ти казвам и ще стане друг човек... вярвай ми;-)

Мъж на 43

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 3bfc885080
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Реално ако обичаш някой и не виждаш други ще изневериш ли? Не го оправдавай, щом го правиш явно, че много го обичаш, но реално погледни себе си и сравни той обича ли те и държи ли на теб? Няма такова "имам нужди", ти нямаш ли? Да си прави в ъгъла (знаеш к'во) като е загорял. Един път простиш ли, то няма да остане само един път! А и вместо да съжалява, той се е отдалечил още повече щом си го разкрила? ! Не съжалява, че го е направим тъпоъгълника ами, че си разбрала. Разбирам, че го обичаш, но рано или късно ще се дръпнеш и ще го преживееш, ще се осъзнаеш, а и дори да продължите това ще те човърка и ще се съсипеш сама.. Продължи без него ако можеш... Намери си някой абсолютно свободен без амгажименти и ще се оправиш!

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 8a493847ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ей, недей да се тормозиш така. Не си заслужава да плачеш и да се тормозиш заради него. Помисли си спокойно,, но щом след като е разбрал чатовете ви са станали по-къси, може би той просто не те заслужава. Постъпката му е гадна, и сега имаш нужда от време за себе си, ако искаш му прости и направи, каквото каквото ти подсказва сърцето, но бъди с хора, които те обичат заради това, което си и нямат нужда от друг. Късмет и горе главата

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 925d7c0534
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Заедно ли сте или само се занимавате? Казваш, че имал нужди, т. е ти не си спала с него?

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: e956646707
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Страданието е част от живота. То е средство за промяна в нагласата към нещо. От него може да излезеш по-силна ако си направиш правилните изводи, или обратното - да решиш, че не искаш да страдаш и да продължаваш с грешните действия. Това би направил един слаб човек -да се опита да избегне очевидното и да опитва да бяга от страданието като се примири с грешното. Моят съвет затова е - излей сълзите си, и като ти мине, потърси честен и всеотдаен партньор. От страданието не можеш да избягаш и ще бъде в пъти по- силно ако останеш с този човек, който вече е предал доверието ти. Той дори не се разкайва, така че не знам защо казваш, че си простила, като молба за прошка реално дори не е имало. Грозно е задето е казал че си е имал нужди вместо да признае, че е грешка. Оправданието значи че той не вярва че е постъпил грешно и не е дори джентълменско да каже такова нещо. Този човек няма твоя морал и не заслужава твоето внимание. Нормално е да ти е тъжно известно време, просто поговори с приятели и потърси как да бъдеш щастлива отново. Наистина такива хора не заслужават уважение, те дори не полагат усилия за другия, защо ти трябва да се мъчиш докато на него му е все тая? Намери човек, който желае да те изслуша, едно е да споделиш на 'приятелки' които искат да чуят поредна клюка, и друго е да споделиш на майка си например или наистина близък човек.

 
  ...


...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: c9ede31c90
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Според мен, колкото и да е трудно го остави, защото така постоянно като го видиш ще се сещаш какво е направил. Пък и момчето за теб, не би ти изневерило по никакви причини. В началото е трудно, но ще осъзнаеш, че така е правилно. Тежко ти е и това се отразява и на здравето ти, по-добре не се занимавай с него. Повярвай ми, ще срещнеш човек, за който ще си всичко и дори не би помислил да ти изневери. :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 6f6f22fd4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ето това сме жените... наранят ни и ги запомняме за цял живот тези мъже, а които са добри и ни обичат, ние не ги отразяваме...

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: da8fb0f601
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Здравей,
Кой ти гарантира, че пак няма да ти изневери?? !? ! И какво значи "имал нужди"? Ако връзката ви не е от отворен тип... тогава няма оправдание.
И приказки от типа"ама аз го обичам", "той ми се моли на колене, че не може без мен" и бля, бля за мен, като мъж са смешни.... и си е загуба на време... до следващото "от нужда".
А за да не страдаш.... по скоро, да не го мислиш си намери занимания.... включващи комуникация с други хора, знае ли човек, може да откриеш някой който си струва!!!!

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 796921d9fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Според мен трябва да просто да го пратиш по дяволите и да си живееш живота. Обичал те бил... Любовта се доказва, а уликите на мен лично ми говорят друго. Имал нужди... Като ги е имал, природата е била достатъчно мъдра да го дари с две ръце, за да може да се самообслужи без да ти изневерява. Нужно ли е да навлизам в по-големи подробности? ! Жокер: Ако някое момче те обича, то няма да преспива с други. Не мислиш ли, че е време да изхвърлиш боклука? ! ;D

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: fc391341fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Човек който е изневерил е слонен да го направи ПАК. Важи еднакво и за мъже и за жени. От опит ти го казвам. Около мен е пълно с примери, а и аз самият съм такъв(макар в момента да не го правя). Веднъж като тръгнеш по тоя път... Знам какво ти се иска, но много ще страдаш да знаеш. Ще загубиш вярата в любовта и доверието към хората. Какво да направиш ти си решаваш, важното е до като е време да не изневериш на себе си. И на края едно клише което си е абсолютната истина, , Една чаша като се счупи, колкото и да я лепиш, остава такава, , . Ще следя с интерес темата. Успех!

 
  ...

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 5a1b3b4b97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Само си помисли ако имахте дете? Мисля че не заслужава шанс... 88

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker