Мнение за АМВР Симеоново - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мнение за АМВР Симеоново
преди: 7 години, 3 месеца, прочетена 5292 пъти
Искам да получна мнение относно АМВР от завършилите и тези, които учат в момента специалноста "Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред". Визирам слуховете от типа"без никакви пари и връзки няма влизане".

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: de7fc70d93
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Едно време е било въпрос на престиж и просперитет да си в тази "академия". Щото нали "роднина - милиционер, роднина - милиционер"... Сега не виждам кой малд и способен човек ще се завре точно в МВР, а не в частния сектор, при положение че млад служител получава заплата колкото касиерка в кауфланд.
Ако искаш да се корумпираш и домогваш до власт следването е оправдано ама ако искаш на истина да работиш... зарежи

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 954b2c6644
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Помисли и какво е бъдещето на МВР. Милиарден бюджет - нулев резултат. Това министерство и всичкият му персонал отдавна не изпълнява задачите, заради които е създадено. Дай тука да усвоим едни милиарди, ден да мине- друг да дойде. Като се издъни някой - сменяме го и на предишния не се търси никаква отговорност. Пазете циганите, а не гражданите. Ей това са им ръководните принципи...

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: dfe78258a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Да си кучкар/полицай/в МВР е чиста загуба на време, ако няма рушвети!
Предимството е, че нищо не работят и само се чудят какво да правят!!!
Хората вече дори Жалби не подават, защото виждат, че няма смисъл!!!
От МВР, ако си печен, можеш да станеш супер гангстер, като братя Галеви

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 96a1065753
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   3 - Ако работиш в МВР с цел рушвети и бъдеща криминална кариера, то ти не си нищо повече от загуба на въздух и разхищение на кожа.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 3b4988f126
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   От приятели и роднини-следовател, старши инспектор, пътен полицай, генерал, старшина, знам, че пари се вземат, но дори и да искаш да бъдеш честен, те няма да ти позволят. Много ме влечеше криминалистиката, но излезе, че мога да бъда сводница, наркодилърка, да участвам в измами с документи и всякакви подобни без да уча... ползата ще е, че ще имаш до някъде закрила, "конкуренцията" и "бизнес партньорите" постоянно ще те дебнат от някъде, ще пускат жалби срещу теб, заплахи и понякога неприятни физически последици.

 
  ...


...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 0c6b26e9ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Работя от няколко години в системата, преди това бях военен гвардеец. Връзки нямах, сирак съм. Физическият изпит който положих беше бягане 1 километър, совалка 10 по 10 , коремни преси за една минута и лицеви опори за една минута. Нормативите можеш да ги видиш на сайта на МВР, за различните възрастови групи са различни. Минаваш също обстоен медицински преглед, трябва да си напълно здрав. третото нещо, което държиш е психо тест - около 4000 въпроса, резултатите от психотеста се проверяват на закрито и не можеш да видиш ако си скъсан там, въпросите са еднотипни питат те по няколко различни начина дали ще се самоубиеш, дали си педофил и така нататък, има въпроси който са еднотипни ще ти дам конкретен пример надявам се да разбереш - често ли се ядосваш, твърде често ли се ядосваш. като видиш еднотипни въпроси, ще избереш този който е с най малък риск, така да се изразя , ако отговориш с не и на двата, проверяващите ще сметнат, че си склонен към лъжа, тъй като всеки човек понякога се ядосва еднотипните въпроси обикновено са 3 до 5 , внимавай много с тях. Имам подвеждащи въпроси, пример - как предпочитате да работите - сам или в екип. Отговорът е според ситуация. Внимавай много с подвеждащите въпроси. Ако издържиш физическият медицинският и психопрегледа , следва събеседване. Там ти задават въпроси назначена комисия. След като издържиш всичко това започваш работа. Самата работа - накратко, ще ти обясня в какво се състой, Нарядите са 12 часови с определени интервали от смени за почивка. Първа смяна от 8 сутрина до 20, и втора от 20 вечета до 8 сутринта. Задължението ти е да охраняваш определен периметър и да бдиш за сигурността на гражданите. Преди да застъпиш минаваш инструктаж, а като отстъпваш сдаваш поста. Самата работа е много специфична, има си своите недостатъци и предимства, но предимствата са повече от недостатъците, успех, дано съм ти бил полезен.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker