Имам чувства към неподходящо момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121422)
 Любов и изневяра (29764)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7312)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам чувства към неподходящо момиче
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 2055 пъти
Здравейте,
пише ви момче на 20 години от средно голям град, студент съм 2-ра година в София.

Не знам от къде да започна, но от заглавието става ясно, че става въпрос за чувства и ситуацията ми наистина е доста деликатна и не знам как да постъпя. Момичето е на 15, скоро ще навърши 16, от моя град, тя е убийствено красива, нежна, изглежда на моите години. Преди да кажете да не се занимавам, защото е малка, ще ви кажа, че не е толкова лесно, тя за мен значи много. Познавам я някъде от около година и нещо, но се сближихме повече преди няколко месеца. За мен тя се превърна в най-близкия човек, аз за нея също. Пишем си всеки ден, постоянно ми праща снимки, пита ме "хубава ли съм", когато съм си в града, излизаме с още няколко наши приятели. Тя ми е споделяла безкрайно лични неща, има ми огромно доверие, винаги съм и бил отдушник и знае, че никога не бих я наранил. Казва, че в много неща иска да е като мен, да е добра в това и това колкото мен и че съм и най-добрият пример за много неща. Аз на нея също съм и споделял страшно много неща и тя винаги ме е изслушвала и ми е помагала, утешавала ме е и никога не е била безразлична към проблемите ми. Тя е много зряло за възрастта си момиче, страшно умна е, много талантлива, старателна, добре възпитана, усмихната, чаровна, позитивна, невероятно мила и великодушна. Добавете към това, че е ослепително красива и неустоима и картинката за нея е почти пълна. Но и тя като всеки човек има своите недостатъци и най-големият и е, че е прекалено наивна и доверчива. Разбира се, заливат се да и пишат всякакви момчета ежедневно, някои са направо брутални с предложенията си(няма да давам примери, шокиращо е) Преди месец и нещо се раздели с първия си приятел, който беше на 22, и честно казано искаше от нея само секс, което е отвратително, та тя е малка и девствена още. Той правеше изцепка след изцепка и простотия след простотия и тя му прощаваше всичко, доста беше влюбена в него. Не съм и се месил, но опитвах да я предпазя от него и веднъж, когато той и посегна в мое присъствие, го хванах за гушата и го залепих за стената и само заради нея не му натрих носа. Постепенно тя го разбра какъв е, заряза го и доста си страда по него, но и мина. Сега излиза с едно момче на нейните години, много скромничко и свитичко момче, дори прекалено свястно. Тя ми каза, че не го харесва по този начин, но и е скъп приятел и не иска да го нарани, както и да е, това не е толкова съществено.
Проблемът започва да се появява при мен, защото започнах да я гледам с малко по-други очи. Започнах да прекарвам повече време в мисли за нея, притеснявам се все повече за нея, все повече ме е грижа как се чувства, всичко наред ли е, просто ми пука страшно много за нея. Гледам я в очите и се страхувам да не разбере, че започвам а я желая по по-различен начин. Искам все повече да я гушна, да я погаля и докосна, да я целуна и да и кажа каквото ми е на сърцето, но не мога. Тя си има приятел, дали го харесва или не си е нейна работа, но за нея аз съм най-добрият и приятел, този, на когото може най-много да разчита и този, който няма да я разочарова. Едни такива чувства от моя страна мисля, че могат да я разочароват и да изгубят доверието и към мен.

Тя много искаше да отиде на дискотека от доста време, но майка и не я пускаше. Накрая и каза, че ще я пусне само ако аз съм с нея и при никакви други обстоятелства. Майка и също ми има огромно доверие и знае, че не бих я наранил. Помоли ме да бъда с нея, защото много се притеснява, че там има всякакви и могат да започнат да я черпят, дърпат, обарват и т. н. Помоли ме да я наглеждам и да я изпратя като се прибираме. И така де, вчера отидохме на дискотеката и там вече разбрах, че наистина съм хлътнал здраво по нея. Тя ми казваше къде ходи и с кой ще си говори и аз не я държах на въже, разбира се. Но има един тип, който и пише от 1-2 месеца и говориха си малко отвън, после се вреше все при нея. Попитах я за него и тя ми каза, че са само приятели. Това е най-големият и проблем, момчета, които търсят повече от нея, тя ги има за приятели, вярва им безрезервно на това, което и казват и си мисли, че тя като е добра душичка и другите са такива. Едва ли е необходимо да ви казвам, че вътрешно направо се разкъсвах, а накрая онзи преди да си тръгне дойде да я прегръща. Знам и аз имам приятелки, които прегръщам, когато се видим и разделяме, но и знам каква е разликата, когато прегръщаш приятелка и момиче, което искаш.

Въпреки че е малка още, по-наивна, което е нормално, тя е наистина прекрасен човек и аз съм страшно щастлив, че се сближих с нея, че си споделяме и си имаме доверие, че разчитаме един на друг. Не искам да усложнявам взаимоотношенията ни и не мисля, че моите чувства са споделени. Според мен още не е преживяла първата си връзка, в която беше наистина много отдадена и като цяло смятам, че иска да е сама. Но не виждам нищо хубаво за мен и в двете неща, които мога да направя. Ако си мълча и опитвам да се прикривам, но си пишем постоянно и я виждам не знам как ще спра да се чувствам така спрямо нея. Но ако и кажа, може да изгубя доверието и, и да я изгубя и като мой приятел. А и честно казано не искам да чувам отговора, който най-вероятно ще ми даде. Това страшно много ще ме нарани. Най-тъжното е, че което и от двете да направя, ще ме боли и ще се мъча. Не знам какво да правя и как да постъпя. Не знам дали съм влюбен, но със сигурност ми е повече от симпатична и от ден на ден ставам по-хлътнал.
Пиша, за да ви помоля за съвет.. какво да правя и как да се държа. Определено не съм от най-уверените мъже, малко по-срамежлив съм, но това мога да го преглътна. Въпросът е, че не виждам нищо положително в опциите пред мен, а не искам да се мъча и да страдам, а вече усещам отражение върху мен от цялата работа. Проблемът е в мен и искам да го разреша, но не знам как

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: 784fa6c337
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, аз съм момиче на 21 и да кажем че съм в подобна ситуация с моя най- добър приятел. Преди месеци след един наш странен разговор започнах да го гледам по друг начин. За жалост е невъзможно да сме заедно. Преди не много време се осетихме че и двамата залитаме в грешна посока тогава седнахме и си поговорихме казахме си неща, които не съм и подозирала че ще чуя или че аз ще изрека. В общи линии не можем да бъдем заедно защото външно аз не съм негов тип и той не е момчето, от оето имам нужда в момента.
Интересното е че след като се разбрахме от тогава комуникираме по лесно, дори сега си хвана приятелка и аз му помагах да се случи всичко изнесоха се заедно и го подкрепям във всяко начинание. Все повече осъзнавам, колко жалко би било да бяхме съсипали таково приятелство за тръпка, която минава за месеци, най- много година.
Идва обаче интересната част, сага когато аз имам охажор той не е спокоен, така вече съм сигурна че и той изпитва нещо повече. Въпрос на време е да се осъзнаем. :Д
Не знам колко полезна ти е историята ми, но според мен ако наистина сте толкова добри приятели не прецаквай нещата каквото има то ще се случи рано или късно.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 1533595d5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти още я нямаш,пък толкова я ревнуваш,а после?По въпроса кой какво иска от нея,ами като е толкова красива,това са нормални неща...и ти я искаш по тоя начин,а тя да не мислиш че иска с кукли да си играе.Не знам колко е зряла обаче като слушам как и се навъртат,докато я чакаш друг ще я откъсне.И тук ще попитам моралистите,които ще ми цитират закона-значи за циганите може,за нас не може,така ли?

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: ca1f3dcde9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   След дъжд качулка. Вече си дълбоко в приятелската зона. Или приеми, че ще си само приятел или прекрати контакт.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: f2d40c6ba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Човече, и аз до неотдавна харесвах едно момиче на 17, но само ми изпили нервите. Малки са все още на тези години. Казваш, била отдадена в предишната си връзка. Колко може да е отдадена при положение, че няма секс, а реално секса е най-важното между мъж и жена. Щом не се случва, означава, че единият не харесва достатъчно другия. Поддържай контакт с нея, но не храни големи очаквания. Просто - малка е. ;)

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 9be8d943e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ако има нещо да става, то ще стане. Ей така. Спонтанно. От нищото. Импулсивно ще я целунеш някой ден, ако тя те иска ще ти отговори... аз така ги виждам нещата. При мен беше така. 2 месеца комуникация с мъжа ми и една вечер просто се целунахме. И не се разделихме повече. Вечерта на първата целувка не бяхме интимни.
Да не те шашкат нейните години. Аз бях на 16, когато се влюбих зверски за първи път. Той беше на 20.

Номер 1, това за външността звучи малко нелепо. Моят мъж чисто физически не носи нито една черта от всички, които харесвам у мъжете. Но има други неща, които са невидими за очите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker