Бившия на приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившия на приятелка
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 2266 пъти
От къде да започна... Може би е редно да ви въведа малко.
Аз съм на 21 трети курс студентка и историята или по скоро ситуацията, в която попаднах е много странна.
Преди половин година една от най- близките ми колежки в университета скъса с приятеля си, за когото и до ден днешен страда. Тя го обича толкова много, но просто нещата не вървяха между тях двамата.
седмица след тяхната раздяла аз и най- добрата ми приятелка (ще поставя иницияли за да е по лесно за разбиране) "Н" се видяхме с наш общ приятел "В". разхождайки се тримата се сетихме за въпросното момче "Е" и се видяхме. Всичко стана супер спонтанно, той дойде при нас веднага и си прекарахме неусетно целият ден в смях и разходки. От тогава се виждаме тайно от колежката ми "К", защото единият път, когато се видяхме тя беше разбрала и се беше натъжила много. Помоли ме да не се виждаме с него. Но ние вече бяхме станали една малка компания, в която се чувствахме всички много добре, забавлявахме се и не мислехме да се откажем от такова приятелство. Знам грубо е, но ако след излизане с няколко човека се чувствате добре, били сте себе си без да се притеснявате какво ще си помислят няма ли да продължите да се виждате?
Както и да е да го караме по същество.
С момчето "Е" сме просто приятели. Не сме имали и най- малкия признак на флирт и от моя страна и от негова. Когато сме излизали винаги е било с "Н" и "В" и дори мога да кажа, че съвсем открито сме показвали че не се харесваме. Ходели сме на дискотека заедно всички танцували сме по мръснишки, но до тук нищо повече, дори не сме се целували никога. "Н" твъредеше че след като ни беше видяла да танцуваме ча ча е усетила някаква химия между нас, аз не я усещах. Поне не се бях замисляла до днес.
Имаме си традиция да се събираме от време на време на домашно скромно купонче у някой от нас. Снощи се падна честа на новия член от нашата малка глутница"Р".
но бяхме само аз най- добрата ми приятелка "Н" и малката "Р", по- късно към нас се присъедини и "Е".
Пиехме си смеехме се на случки от ежедневието и докато се усетим уж на майтап легнахме на една огромна сппалня всички. Говорихме си много виното си казваше тежката дума, докато изведнъж "Е" не започна да ме гали по рамото. Преди да се усетя вече ме целуваше и по врата. "Н" и "Р" явно им стана неудобно и се измайтапиха, че ако искаме да ни оставят насаме. Не след дълго и ова сана те бяха излезли, аз за пръв път се гушках толкова в някого. Чувството на пълно спокойствие ме беше завладяло просто лежахме прегърнати и си говорехме.
Малко след като и двамата явно усетихме, че не е естествено за нас да се държим така той ме погедна и ме попита: "Защо не показвам тази своя страна по често... ". От там нещата станаха малко по лични
"Е": " Изгарям от любопитството да те целуна. Моля те, позволи ми.. ". Имайки в предвид дотогавашните ни взаимоотношения му се изсмях и му казах да заспива защото съм изморена.
Продължихме да се гушкаме и аз все повече се унасях. Пита ме още два пъти дали може да ме целуне и аз се отдръпнах обърнах се към него с лице и продължихме да говорим други неща.
В следващия момент той започна а ме гали по гъба, да милва лицето ми, да гали устните ми и като гръм от ясно небе просто каза: " Извинявай, не издържам повече... ". Наведе се над мен и ме целуна, в първия момент отвърнах защото аз самата толкова силно го желаех последните два часа, че не можах да се спра. В следващия миг се сетих за всички мой неуспех с момчетата последните години, сетих се за бившата му, която е една от най близките ми приятелки. Момичето, което плаче почти всяка вечер за него, а аз какво направих.
Отдръпнах се като попарена и просто казах не, усещах вината по цялото ми тяло как се разля, разтреперих се, чувах пулса си все едно сърцето ми ще избухне. Той се уплаши обясних му как съм се почувствала и той започна да ме успокоява, че той всъщност не е успял да се контролира.
не ме познавате затова ще ви кажа. Аз имам страхотен самоконтрол що се отнася до сексуалните ми желания Тази вечер все едно си беше взел отпуск обаче. Отдръпнах се на другия край на леглото за да си създам илюзията, че така ще е по- добре за двама ни и продължихме да говорим до сутринта без дори да споменаваме случилото се.

Сигурно се чудите къде е проблема. Искам дави попитам за съвет.
Грешно ли е, че толкова много желаех и аз да го целуна през остатака от това ранно утро, което дочакахме?

Днес следобяда цялата група се събрахме да се видим на кафе и да направим обобщение от снощи как сме прекарали. Той е държеше странно, все едно го бях зашлевила с шамар, аз исках толкова много да говоря с него и да му обясна ситуацията през моята гледна точка, но така и не ми се отдаде възможност да говорим насаме.
Как да постъпя сега? И двамата усетихме нещо, но аз отново прецаквам всичко.
П. С. Октомври ме одобриха за еразъм и заминавам в австрия за 5 месеца след две седмици.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 8652a574ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това последното беше от изключително значение, че заминаваш :)
Аз лично не бих си влошавал приятелството заради някакъв миг от 2 седмици. Дръж дистанция, замини, върни се и виж как са нещата, тествай го, нека мине време и време, след като си се прибрала, ако и двамата сте на една вълна, може би е добре да поговориш с приятелката си за това, тамън ще е минало и време. Тя може да го е забравила. Да си е намерила друг, той може да не иска вече, той да си е намерил друг, може и двамата да се искате. Нищо не се знае. за 2 седмици не ми се струва правилно да започнете нещо. Защото не се знае след като се прибереш какво ще се случи, а повярвай ми, всичко, рано или късно се разбира. От една компания сте, още по-вероятно е да се разбере и тогава може да се скарате с нея, а с него да не се е получило нищо след като си се прибрала.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 049d98c054
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Съгласна с номер 1. Кажи му че К е твоя добра приятелка и не искаш да я нараниш, но му признай чувствата си... кажи му че също го харесваш и умираш да го целунеш... след това му сподели за заминаването си и за това че не би могла да поискаш от него да те чака но ако е готов, това ще те направи щастлива и ще има шанс за вас... и едва в този случай може да споделиш на приятелката си... като цяло сложна ситуация...

Успех ти желая

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker