Какво да направя сега?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да направя сега?!
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 3586 пъти
Ужасно е! ! ! Имам сериозен приятел, който много обичам. Познаваме се от 2 години, на 23 съм. Винаги всичко с него е било идеално, той е бил идеален. Преживявания, държание прекалено хубаво беше... Мислех си, че съм открила любовта. Той е хубав, грижовен, слушател и много нежен към мен. Тогава защо ме изнасили и това ли направи? Сексуалния ни живот не беше зле (според мен) Всичко си беше много хубаво, без анални истории и такива. Чувствах, че правим любов, не просто секс, бях сигурна. Преди няколко дни след като се прибрахме (живеем заедно) седнахме на дивана и започнахме да си говорим. Каза ми нещо и аз го целунах. Седнах в него и просто се целувахме. Тогава той започна да се съблича и аз казах, че сега не искам да правим... И тогава той започна да ме претиска и да ме съблича. Започнах да се дърпам, но явно това го възбуди още повече. Повали ме на дивана и ме целуваше, аз не му отвръщах и тогава го направи. Беше толкова грубо, болезнено... След като свърши 1 заспа и аз отидох в спалнята, започнах да си събирам нещата. Тогава той пак почука на вратата, казах му, че не искам да го виждам, но той влезе. Запчна да повтаря, че ме обичал, не знаел защо го е направил, аз се опитах да мина и той ме блъсна на лелото и за 2 път ме насили. Този път продължи много дълго и още по-грубо. На сутринта беше до мен, прегърнал ме и заспал. След това се събуди и започна да се извинява, не знаело какво му става и да се кълне, вървеше след мен и се извиняваше. Сега съм при сестра си, казах и, че просто се скарахме и тя не можа да повярва. Бил толкова добър, не го очаквала... Той няколко пъти дойде да ме търси, срещна ме на входа на квартирата, започна да ми се извинява, да ме моли да се върна... Аз просто вървях и един от съседите на сестра ми излезе и му каза, да престане да ми досажда.
Сега какво да направя? Обожавах всичко в приятеля си и въпреки тази му постъпка пак имам чувства към него. Не мога да загърбя всичко така, не искам. Не мога да си обясня и постъпката му, защо? ? Сестра ми ми каза, че съм била много привлекателна и да не страдам толкова по него, но само към него изпитвах силни чувства, толкова силни. Дали го е направил от ревност, никога не съм му давала повод... Не мога да реша... Да му простя ли, дали ще мога? Дали ще се повтори. Разкривал е всичко пред мен, толкова бяхме близки... В онази нощ не беше пил нищо, няма оправдание, апък и той по принцип не пие алкохол, само по поводи и то по много малко. Харесвах всичко свързано с него, но сега, какво да направя сега?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 40ff525947
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зарязвай го и това е! И моят уж беше много мил, добър - истинско ангелче. И изведнъж започна да ме обижда, стана агресивен, крещеше ми -абе кошмар. С 2 думи - не е този, за който го мислиш. Аз се разделих с моя - и ти го направи. Не е добър човек явно..

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 29f5546d1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Понякога на човек му писва от романтиката, може би просто е искал малко по-грубо. Тук се напълни с хора които се жалват:Ама той е мил и нежен, и внимателен много го обичам и после... еди какво си дайте съвет. Все пак вие си ги избирате, а не ние. Така ли пък всички искат постоянно нежност и любене, понякога се иска и малко 4**ане, какви сте такива жени. Така ли пък от всичко ви е страх и на искате да пробвате нещо ново? Може би иска да те остави и е решил по-този начин да го направи, или е искал разнообразие на сексуалният ви живот

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 48dbb58581
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ти го обичаш, мислиш да му простиш, пък те насилил. Е как така немога да разбера. Ако е било истинско изнасилване ти щеше да си потресена и да незнаеш какво става, а не да пишеш по сайтовете. Трябва да си отвратена от него, да неискаш да те доближи повече и изобщо да не мислиш да му прощаваш, явно не е било типичното изнасилване, а по груб секс от негова страна. Mary Jane

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 01ddee1dce
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е повод за раздяла! Мъжете имат нужда понякога от животински секс! За да не се стига до там-бъди нежна и го правете по-често! Този човек е луд по теб!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 341347cab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Глупости говорите бе хора..... Това си е изнасилване. Не може да я насилва така. Няма прошка за такива хора. Как сега тя ще е спокойна с него и ще се отпусне??? Вие не сте добре. Ако на мен някой така ми посегне - ЩЕ МУ РЕЗНА ТОПКИТЕ!!!!!

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 9d529b901f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Е като е искал по-грубо, можел е да й каже, уста няма ли? Тва за мен си е чисто изнасилване. Ако искаш пак да се повтори, а то ще стане, остани с него. Аз не бих му имала доверие повече. Когато една жена каже "не", значи е "не", не "може би" или "да", и мъжът трябва да се съобрази

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: ca3c8db727
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз пък не мога да оправдая и двамата - нея, че се е заиграла, а после е взела да се дърпа, него, че може и да не се е усетил навреме, че тя го прави насериозно, но като го е разбрал, е трябвало да се спре, колкото и разгорещен да е бил. Истината е, че когато една жена дава грешни сигнали на предразположеност, а после се дърпа, това не винаги може да бъде прието добре от мъжа и донякъде той ще бъде прав. От друга страна, все пак мъжът не е животно, има мозък да разсъждава и дори конкретното поведение да му се струва детинско, е трябвало да помисли за човешкото същество до себе си. Та, в тази ситуация, както и в много други при двойките, няма само един виновен.

Тук инстинктите също играят голяма роля - в природата обикновено разгонената женска се дърпа до последно и е обичайно на мъжкаря му се налага да се справя със съпротивата й, въпреки че всички са наясно с целта на занятието. Може точно в този момент авторката да е била в овулация и както често се случва, да е изпускала определени хормонални сигнали, а и е пролет... Пак казвам, това не го оправдава, защото има глава на раменете, но в крайна сметка - случило се е и ние само можем да гадаем за причините, с които, сигурна съм, той самият също не е наясно... Съветът ми би бил, щом авторката има силни чувства, да му даде още един шанс, но при повторен инцидент - да бяга надалече без да поглежда назад, защото, както се казва, ако се случи веднъж, то може и да не се повтори, но случи ли се два пъти, то задължително ще има и трети.

Късмет и всичко добро!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 3a202152db
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Не е изнасилване, не е и повод за раздяла. Той го е направил с нея, значи я желае и не би потърсил разнообразието при друга. Много съм съгласна с номер 4, луд е по теб. Апък авторката сама има мъничко вина. Ако си го възбудила с тези целувки, а няма как да не е така е логично да те пожелае. Дай му шанс и ако пак нещо в държанието му не ти хареса го зарежи и това е, но всеки заслужава 2 шанс.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 2d047b2e82
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз подкрепям номер 3!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: ce427e689d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 8 и аз мисля точно така...

 
  ...

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 3a202152db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   До номер 7: Ако е бил много разгорещен прекъсването на действията при голяма възбуда нанася вреди на сърцето xD звучи странно, но е така...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker