Неуверена във връзката си и това я проваля - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Неуверена във връзката си и това я проваля
преди: 7 години, 3 месеца, прочетена 2253 пъти
Здравейте,
Имам огромен проблем, с който не мога да се справя. Жестоко неуверена съм! И това проваля всичките ми връзки. Набързо ще разкажа как започна всичко. Първата ми връзка (първото гадже) беше, когато бях на 17 и продължи около 4 месеца, а приключи след като разбрах, че момчето ми е изневерило (няколко пъти). Прекратих нещата. После имах една връзка, която прекратих, защото не вярвах на човека до себе си, но в същото време я прекратих преди да се влюбя силно, беше съвсем в началото. Реших, че така е най-добре. После имах 4 годишна връзка с първата ми истинска, голяма любов. Отново аз я приключих, защото непрекъснато ревнувах приятеля си. Той никога не е изневерявал и ме обичаше наистина силно, както и аз него, но си бях втълпила, че едно от момичетата, с което дружахме беше сродната му душа. Тя беше много влюбена в него, той също й симпатизираше, прекарваше много време с нея, споделяше й и наистина бяха толкова един за друг. Набих си филма, че не мога да продължа връзка, в която толкова ме е страх, че има друга по-перфектна за половинката ми и страха, че евентуално той ще сподели мнението ми и ще ме изостави, заради нея, затова прекратих и тази връзка. Сега вече имам 2годишна връзка с човек. И двамата сме зрели хора и за пръв път срещам човек, който иска да създаде семейство с мен, както и аз с него. Просто се почувствахме сякаш сме един за друг. Имахме прекрасна връзка с този човек, най-хубавата, която сме имали. Живеем заедно, НО!!!
След година и половина заедно се разделихме, защото се скарахме много жестоко и този път половинката ми го поиска. В последствие се събрахме, защото той осъзна, че не иска да ме изгуби и защото сме се разделили за дреболия. Просто беше в етап на напрежение, той загуби работата си и опирахме само на моята заплата от 500 лв, бешше нервен, неуверен, а аз си позволих да го упрекна за нещо и той просто не издържа и ми каза да си събирам нещата. След седмица разделени се събрахме и осъзнахме голямата глупост, която сме допуснали. На около втората седмица, след като се събрахме, половинката ми сподели, че по време на раздялата си е писал с едно момиче. Запознали са се непосредствено след раздялата (2-3 дни по-късно) и тя много го е харесала, а тя е привлекателна. Той просто се е отзовал. Каза ми, че съжалява и яче въпреки че сме били разделени, смята че има за какво да ми се извинява. Каза, че е бил самотен и не е било заради самото момиче, а заради това, което му е дала - внимание. Нищо не се е случило между тях, не са излизали, просто са си писали (и то доколкото знам нищо любовно, опознавали са се и са си говорили за общо хоби, което биха могли да практикуват заедно). Това преобърна всичко. Оттогава-насам аз му нямам доверие. Тъкмо мислех, че съм преодоляла този проблем и ето, на път е да провали най-хубавата ми връзка. Аз искам дете от този човек, той от мен също... Как да го загубя, не искам. Но непрекъснато си мисля, че харесва всяка красавица, която е около нас, а когато започне да говори с някое момиче направо ми се преобръща стомахът. След наш разговор по темата той сподели, че действително обича женското внимание, защото е много привлекателен и просто е свикнал да го получава, но не би изневерил никога. Познавам го и знам, че ако има нещо просто ще ме напусне, но в същото време не преставам да се страхувам, че това е възможно. Имам чувството, че е обожанието, което получава от жените, ще ме погуби от мъка и тормоз. Моля Ви, помогнете. Обречена съм, ако не преодолея проблема си. Ще губя хората, които обичам непрекъснато. А аз обичам този човек много, искам и той да обича само мен, да вижда само мен. И преди го чувствах... но вече не... Сега чувствам само страх и паранои, които не знам имат ли почва или са безпричинни. Не мога да си позволя да загубя МОЯ човек, заради глупавата ми неувереност

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: ad8bdecd5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Още в заглавието личи проблемът, говориш сякаш за трети човек... впечатли ме и това
Отново аз я приключих, защото непрекъснато ревнувах приятеля си. Той никога не е изневерявал и ме обичаше наистина силно, както и аз него, но си бях втълпила, че едно от момичетата, с което дружахме беше сродната му душа.

Ти сама си внушаваш някакви неща, ревнуваш, фантазираш дори и накрая искаш да си щастлива. Според мен има нещо друго, което те тормози много дълбоко и е добре да роговориш със специалист, защото при така описаните неща сама ще си съсипеш живота.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: f98fe92787
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Никой от тук, не може да ти помогне момиче.... ако ти сама не си помогнеш, никой не е в състояние...
Ако трябва посети психолог, поговори с него... може да има ефект... Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: f600818ffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами не етрябвало да прекратяваш втората си връзка, а да се разделиш с приятелката, която го е харресвала. Ти си си измислила после повед да се разделите с момчето. Тоест вместо да се бориш да запазиш връзката си, ти си я разрушила сама и то чрезвъображението си. Последната връзка не е добра за теб, защото не сеи сигурна в мъжа до теб, щом при първото скарване той е започнал да си Пише с друга, нещата са ясни. И освен това не бива ти да издържаш мъж.
Намери си друг и преди това си извади поуките от поведението си. Ако се обичате и уважавате, ще сте заедно. Ако ти непрекъснато мислиш, че тонти кръшка и му го казваш, то най-малкото му даваш идея, че може да го направи. Разбираш ли ме? Ти някак му го внушаваш като непрекъснато говориш и мислиш за това. Успокой се, помисли си, че си си самодостатъчна и ако човекът до теб е свестен няма да ти кръшка. Но не го предизвиквай сама да го направи.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 8f6b0c0667
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Звучи много тъжно.. Не знам какво мога да кажа като обикновен човек. Може би ти трябва по-голяма помощ отдели си към 40 лв и ходи да поговориш и да поискаш съвети от някой психолог. Ще е добре за теб и за бъдещето ти. Тези хора са влиятелни и ще те насочат на някъде.. Пожелавам ти успех!

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: d1192b8845
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Хунаво е, че осъзнаваш проблема, защото това е първата крачка към разрешаването му. Трябва да поработиш върху самочувствието си и да заобичаш себе си преди да обичаш някой друг. Не си готова за връзка щом собствените страхове да те владеят.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker