Загубих я - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Загубих я
преди: 7 години, 3 месеца, прочетена 1429 пъти
Здравейте. Пиша тук, защото ми се иска да споделя. Мъж на почти 27 години съм. Преди няколко месеца се запознах с едно момиче. Това момиче е с доста тежък характер. С огромно самочувствие и презиращо другите хора. Хубава на външен вид. Първоначално мислех, че ще бъде нещо краткотрайно, но започнахме да излизаме. Тя се влюби в мен. Първоначално не ми се вярваше, но виждах как прави компромиси спрямо мен, как се съобразява с мен, за миг не се е опитвала да ме използва за каквото и да било. Много често не успявах да и обърна внимание и да се видим. Не и беше приятно, но търпеше. През цялото време аз бях отдръпнат и не я допусках до себе си заради характера и, макар че тя към мен беше искрена и добронамерена. Мислех за хорското мнение. В голям общ социален кръг сме. Всички имат отрицателно мнение за нея заради лошото и държание. Станах някак си егоист, мислех си, че ще започнат да мислят и за мен така, загрижих се за себе си и за своето самолюбие. Много пъти ме е питала, защо не я допускам до себе си. Аз си измислях различни причини, една от които всъщност е истинска и тя е че през ден два пътувам и няма как де се видим. Но никога не посмях да и кажа какво говорят другите за нея и че затова не искам да се обвързваме. С времето и аз започнах да изпитвам чувства към нея. Но въпреки това отново продължих да страня. Дори никой не знаеше за нашата връзка, освен някои мои и нейни приятели. Ако трябва да съм честен, това момиче ме оцени, видя в мен човек, с който може да има нещо общо, а аз я отблъснах поради страх.... страх за това какво ще си помислят хората за мен. И то я отбълсквах бавно в продължение на месеци, дори нямах смелостта да и кажа още в началото, че не искам да сме заедно, а направих така, че накрая на нея да и омръзне и да прекрати всичко. Сега чувствам вина, чувствам се страхливец, чувствам, че загубих едно момиче, което се отвори към мен, което се беше влюбило в мен. Получих ценен урок от нея, осъзнах доста неща и за съжаление вече я няма, а аз пак съм сам. Затова ми се иска да дам съвет към всички млади момчета. Не се крийте и не лъжете, когато искате да кажете нещо го казвайте, не е нужно тази срещу вас да живее с надежда, че ще и се случи нещо хубаво, не е нужно и вие самите да живеете в лъжа.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: 3d497e9417
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е, човек като дава дан на хорското мнение, се получава така. Моят съвет е да се разделиш с тези хора, с които стебили компания. И да започнеш начисто и с научен урок.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker