Омръзвам ли му или? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Омръзвам ли му или?
преди: 7 години, 3 месеца, прочетена 2300 пъти
Здравейте. Жена съм на 21 г със сериозен приятел съм от 3г а от 1 сме сгодени. Живеем заедно на семейни начела. Той е 2 г по-голям от мен. Не сме имали проблеми, нито аз съм му изневерявала, нито той на мен, нон стоп сме заедно, освен когато е на работа. Аз съм студентка и все още нямам работа. Имаме си пълно доверие.
Напоследък обаче забелязвам, че сякаш не се държи с мен както преди. Много рядко ми казва, че ме обича, не ме гушка толкова колкото преди, за секс.. ако не намекна аз той няма да се сети. Когато го попитам какво има.. и защо му е такова поведението.. отговорът е, че е изморен от работата. Добре, приех го това и се опитах да го разбера и да му вляза в положение. Въпреки, че аз също се измарям.. все пак ходя в университета, уча, цялата домакинска работа я върша аз.. него с нищо не съм го натоварила. Но една събота и неделя се случи така, че да почива. Исках да правим нещо заедно, но той отказа и 2 дена си седя в нас да спи. Другото, което е започна да ми повишава тон, да не се извинява, когато той е виновен и все да чака аз да направя първата крачка към него. Преди ми говореше толкова мили неща, говорили сме си за семейство, деца след време. Сега, когато повдигна темата.. просто или се прави, че не чува или сменя темата. Много добре знае, че аз съм човек на сериозните неща и ако продължава няма да се разберем.
Не знам какво да си мисля вече. Какво ли не ми мина през главата. Не мисля, че има друго момиче, защото както казах по-горе сме нон стоп заедно а когато е на работа постоянно се чуваме или поддържаме контакт. Може просто да съм му омръзнала. Наистина ми трябва спешен съвет. Много го обичам, това е моята първа любов(също така и първи интимен контакт) и вобще съм много привързана към него. Не знам какво да направя вече, какво да кажа. Благодаря на всички, които ще ми дадът адекватно обяснение на проблема или просто съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: 769b123363
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Избързали сте с това да заживеете заедно. Той те приема за даденост, вижда те несресана и по анцуг. И постепенно тръпката изчезва. Ако живеете отделно, той ще има към какво да се стреми, ще те гони и ухажва. Сега си му вързана в кърпа и вече не си му интересна. Ако можете започнете да живеете отделно. Може тръпката пак да се появи. И не прави грешакта да се жениш за него или да му раждаш дете.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: a438239048
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Както обикновено - бързате за съвместен живот без да се опознаете достатъчно. Най-вероятно вече си му омръзнала и не смята за нужно да се хаби с мили думи, прегръдки и прочее благини. Като добавим към това и битовизма, картинката се запълва. А дори не сте заедно от кой знае колко време... смятай какво ще е занапред. И на всичкото отгоре подпитваш за деца? ! Загубена кауза. Вариантите са два:

1. Отдалечаваш се от него, излизаш с приятелки, не се връщаш до по-късно и не му се обясняваш много-много. Недейте да киснете двамата нон-стоп заедно, това е ужасно. С моя приятел сме заедно от две години и нямам никакви намерения да заживяваме заедно именно поради описаните от теб проблеми. Ходим по заведения, виждаме се с приятели, катерим чукари, правим много секс, караме се зловещо, но всеки си има собствен живот и не сме закачени един за друг. Помисли дали няма да е добре да се изнесеш, ако има къде да отидеш, но без да късате.
2. Просто го зарежи, ако горното не проработи. Не си мисли, че един мъж, който вече е отегчен от тебе, ще изпадне отново във възторг, когато родиш. Много двойки правят тази грешка и накрая се разделят, от което страда детето. На всичкото отгоре вече си прави оглушки - любовното вълнение и големите обещания са останали в миналото, сега просто му переш чорапите.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 8ddf3bd399
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Така започва всяко начало, на един край в отношенията между двама души.

И по-добре плавно, отколкото рязко, имаш време да осмислиш нещата.
Не го приемай лично, приеми го като стъпка по пътя към твоето израстване.

Ти си само на 21, ще ''оцелееш'' и без обожанието и любовта, които си имала от този мъж.

Сега ти се струват безценни, незаменими, но след време няма да е така.

Не идеализирай връзката с този човек, нито него, не мисли преди как е било, виж сега как е, и си дай сметка, че ако вече няма любов, отношенията не са ползотворни, затова не жали за нея, а се оттърси от съня в който блуждаеш.

Ако продължаваш да тропкаш с краче, за онова което той не е вече за теб, и ти за него, няма да го върнеш обратно. Себе си ще нараниш.

Предлагам ти да се разделиш с него, поне временно, за да му дадеш време да си ревизира чувствата към теб.
Без скандали, без упреци, просто си събери багажа и го остави.

Ако има обич към теб останала, ще се върне, но не го унижавай, защото ако е горделиво магаре, няма да те потърси, дори да страда...

П. П. А пък може просто да си е серт.
И същността му да се разкрива пред теб, едва сега...

В такъв случай, и да те обича, и да не те, все ще е темерут, което изисква от теб да имаш здрави нерви.

Ти имаш ли здрави нерви? И докога ли ще имаш, ако останеш с него... ;)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 1351c3e97a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Нещо, което винаги помага:
Кажи му че планираш да се преместиш временно поради гореспоменатите причини за да преосмислиш връзката си с него. Ако те пусне просто ей така без никакъв коментар, значи всичко е приключило. 468

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: c91261feb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Всичко с времето се променя. Не може да очакваш да се държи с теб както преди. Според мен сте избързали със съвместния живот, защото така ще си омръзнете бързо.

 
  ...


...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: e3ad7acc61
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Един мъж започне ли, да се държи по този начин считай, че не те обича, а дори да те обича те има, само за даденост, като живеете заедно и все едно си му в ръцете вече. Това че сте нон стоп заедно, не значи че не може, да има друга. Ходиш на лекции, учиш имаш изпити и т. н. През времето, което те няма спокойно, може да контактува с друга или други. А и нон стоп, да сте заедно е автогол, за много двойки. Не може всичко, да е както в началото, след като се познавате добре, нямате въпроси, нямате много теми за разговор, защото когато живееш с даден човек, ти знаеш всяка негова стъпка. И прекаленото задушаване води до разпадане във връзката.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 662f4fe9e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Със съпруга ми преживяхме такава криза 2-3 години след като започнахме връзката си и всъщност в началото на нашето съжителство. Аз изоставих супер евтина, но луксозна квартира заради него; смених си квартала, а бях свикнала толкова много с него; увеличих си времето за път ежедневно, за да бъдем заедно, а накрая той броени седмици след като се нанесох в неговия дом, започна да се държи по този начин. Останах изумена как може такава коренна промяна - от милото и гальовно отношение не остана нищичко. Аз му бях казала пределно ясно още в началото, че имам силно либидо и се нуждая от чести сексуални контакти, но това не му беше в главата изобщо. Изтраях няколко месеца, говорих му миличко как някои неща трябва да се променят, но накрая ми писна да му търпя номерата. Казах му две-три думи за това колко естествено е че всички връзки са му се разпадали до сега, колко неадекватно е като сме били разделени да сме правили толкова много неща заедно, а сега само да ядем и спим заедно и други наши си лични неща. Нахраних го както се казва едно хубавичко и си тръгнах. Той каза, че мога само да си мечтая отново да ме потърси. Абе стана си скандал в общи линии, защото бях много агресирала (без секс над месец, стига бе! , имах право да бъда вещица).
След някоя друга седмица мнението му се промени. Започна да ми се обяснява отново в любов, да ме гони, да бъде романтичен. Когато все пак му простих му казах, че веднага се местя при него отново, но ако поведението му се повтори наистина никога няма да му обърна внимание. Съгласи се. И сега се радваме на щастлива връзка. Романтика, секс, почивки, излизания. Нищо не ни е чуждо и така трябва да бъде. За мен е важно партньора ми да ме удовлетворява физически, психически и духовно. Аз съм много всеотдайна, но имам нужда да получавам нещо близко до това, което аз давам от себе си. Иначе не чувствам, че правя нещата правилно.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 74741af43c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   От авторката:
Проблема е, че живеем в мой апартамент и няма как да го изгоня, няма и как да си тръгна от собствения ми дом, когато нещо не ми изнася. Заживяхме заедно, защото така се наложи. Родителите ми се преместиха в чужбина и за да не остана сама.. дойде той.
Номер 9.. това, което си описала е много точно, именно от това, което имаш нужда и ти имам и аз. Благодаря много и на всички за съветите и написаното. Най-големият ми проблем е, че не мога просто без него. Не си представям как ще влезе друг мъж в нас, да легне на леглото ми, да го пера и прочие. Бяхме разделени за 1 седмица след малък скандал.. по-отвратително не съм се чувствала, от нерви, притеснение, неядене и т. н стигнах и до болница. Може да ме сметнете за луда или болна, но съм много чувствителна и привързана към него. Говорила съм с него по този въпрос.. оправя се за 2-3 дена и след това същата работа.
Иначе единственият проблем е това. Всички знаем, че в днешно време свестни мъже/момчета и жени много трудно се намират. Не е мамино синче, можещ е, умен.. освен това мога да му споделя всичко и смело мога да твърдя, че осван гадже/годеник ми е и най-добрият приятел. Не малко пъти е плакал за мен дори само, като спомена думата "раздяла". Може би е някаква "криза" във взаимоотношенията, както при номер 9, но определено виждам бъдещето си с този човек. Страх ме е и не искам да бъда ничия играчка и момиче за 1-2 пъти, както повечето хора на моята възраст искат. Също така не смея да погледна друго момче, просто не съм такава.. и през ум не ми е минавало дори да търся утаха, секс и внимание някъде другаде. Той знае, че ако направи грешката да ми изневери-всичко приключва. В името на нищо.. не бих простила подобна грозна постъпка.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 4a06b5f51c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ами поговорете, де! Седни и накратко му изложи всичко, коте ос ини написала. кажи, че така не те устройва. Питай го какво предлага. Ако каже да се разделите - кажи, добре. Ще премисли, може да се върне, може и да не се. Компромиси, които те карат да се чувстваш зле само отлагат развръзката.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 9ac8a4b4e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Девойко, била съм в твоето положение години наред.
Първи мъж, сходна ситуация, лошо отношение, липса на секс и нежност.
Мислиш си, че без него не можеш - имам изненада за теб, не само можеш, но и ще си много по-щастлива без него.
И да, можеш да го изгониш - казвай му на тоя кърлеж да си събира нещицата и да ходи да се държи зле с някоя друга.
Успех ти пожелавам и най-вече да се вслушаш в думите на препатилите като теб.

 
  ...

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 74741af43c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   От авторката:Номер 13 говорили сме.. той проблем не вижда и казва, че съм била преувеливала и прочие. И то не 1-2 пъти съм говорила, намеквала.. но той си остава безразличен към ситуацията и даже и не полага минимални усилия.
До
Номер 14:Проблем също е, че наще умират за него. Споделяла съм с майка си, но тя ми казва "не се карайте, ще мине". Когато се бяхме скарали и споделих с нея.. тя ме направи буквално на нищо. Да не говорим за останалите МИ роднини не дават и думичка да обеля против него или да се оплача.
Въртя се в един кръг.. изход и решение не намирам. Ако се разделим, в следствие на това, че той няма желание да се промени.. след това родителите ми няма да ме погледнат, сигурна съм. Не съм виждала чак така родителите на момиче/момче да харесват повече гаджето отколкото собственото си дете. и да им обяснявам проблема няма да ме разберат.

П. п:Вчера се опитах да проведа мини разговор отново и да намекна за някои неща... казах му също, и че не се чувствам щастлива.. при което той просто отиде и си легна без дори да ме изслуша какво искам да му кажа.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 37eb546bb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Към авторката:
Абе я аз да попитам, защото много жени подценяват ситуацията, ама давал съм съвети и на други момичета и след това приятелите им се държат с тях като принцеси с принцеси. В началото на връзката има любов има това онова и другите неща някак си се подминават, секса уж не е бил най-важния, ама как е той. Само не ми казвай, че има неща, които той иска, а ти не правиш. Например орален секс. Говоря съвсем сериозно. За някои мъже това е 50 процента от секса въобще, а за други даже много повече. Ако например иска, а ти не правиш, почва да е незадоволен, почва да се изнервя и всеки път когато следва да правите секс и ти искаш например, си казва: "Пак ли секс наполовина"... и го прави с нежелание и претува нещата. Това ден след ден го отблъсква и започва все повече да не те желае. И накрая стигате до положението, в което си. И в поведението му и във всичко.
Може при теб да не е това, но тази причина води до този резултат, та ако тя е налице, всеми се в ръце и оправи нещата.
Сподели все пак, как върви в този аспект и ако съм прав, значи има и шанс нещата да са още по хубави. И не просто като ти го подаде, да го поемеш, а поемай инициативата ти. Като си е легнал, направо го почвай.
Дами, повечето мъже искат да правят секс, така както го гледате по порно филмите. Говоря за стандартни неща -свирки, лизане, чукане, но задължително да ги има и трите. Това е истината, такава е физиологията им. И като не се получава, каруцата отива в рЯката. И като вие не можете, накрая вашият човек отива при някоя, която може.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: e1c3ac5c49
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   В една връзка от към емоции, чувствителност и нежност ние, мъжете сме "дървеняците" бързо ни идва, агресивно и сравнително бързо омекваме, омаловажаваме заряда на жената до нас, че по някога се и дразним от въпроса "обичаш ли ме". Така ни е заложено от време оно-природа, физиология, ежедневния ритъм-работен, социален и очакванията към нас ангажират съзнанието ни. Бързо приемаме за даденост жената до нас, ако ни харесва не променяме модела или статута. Във вашите сетива изглеждаме отдалечени или отнесени, но всъщност не е така. Ние също имаме някакви очаквания, прави ни впечатление отлива и на вашата енергия, старание, външен вид и т. н. А, че сте все още млади и зелени, не ориентирани и в сравнителна не яснота е видно от години, разсъждения и статус в обществото-студентка и млад мъж който трябва да решава кариерни и социални въпроси-живее при теб. Мъж 44

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker