Не исках това !!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не исках това !!!
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 3701 пъти
Борих се за него 3 години, опитвах и да избягам от него и чувствата си, но не се получаваше. Още от както се запознах ме се влюбих в него и той още тогава ме нарани, след време бях с него и неангажиращо само за да го опозная, което продължи дълго. И точно когато си набих в главата, че всичко е безсмислено с него и опитах да сложа края на всичките ни взайноотношения, той ми каза, че иска да е сериозен с мен, че вече е пораснал и се е наживял. Аз не вярвах и не се сагласявах, но той беше прекалено настоятелен, а сарцето ми отново слабо и наивно. Впуснах се в тази връзка, въпреки че знаех в какво се забърквам. Тази връзка вече продължава половин година. Нали винаги съм искала това да е само с мен и да ми каже, че ме обича, нали това бяха големите ми мечти и по това бях изплакала толкова много сълзи? ! Но нищо не е толкова хубаво колкото изглежда от страни. Аз живея в един непрекъснат страх, че ще ме остави, че ще ми изневери или че вече ми е. Неговите бивши ме гледат с такава умраза, родителите му и приятелите му мислят, че аз го спирам от много неща, а не е така, но от страни аз съм виновната. Все му се обаждат момичета и като ми разказва умирам вътрешно, защото това е единственият човек които съм и все още ревнувам. Гледам да се абстрахирам от всички странични хора и да не им обръщам внимание, но понякога ми се струпва прекалено. Аз бях девствена и след третия месец на сериозната ни връзка му пуснах. Прецених, че той е подходящия, но той не оцени това което направих, а за мен наистина това е много, прекалено много. Явно съм със по старовремски разбирания, но винаги съм даржала на това много. Той е егоист, гледа само за себе си, по изводите които си направих от него, разбрах че би ме оставил за нещо по добро, било жена или работа извън града ни. Само се оплаква от мен, а няма за какво. Чувствам, че полудявам вече, просто не издържам повече, искам и аз нещо да получа, а не само да се раздавам. Това щастие ли е? Та аз непрекъснато плача и се притеснявам. Колкото и да твърди, че ме обича, действията сочат друго. Знам какво трябва да нправя щом се чувствам зле от тази връзка, но немога да го оставя, обичам го повече от всякога. Сега сажелявам, че започнах тази връзка, че ми е първи, но съм прекалено улетела и незнам какво да нправя. Няма да мога да го преживея отново. Писна ми да ме наранява, за три години ме сасипа този човек, знам че аз съм си виновна, но надеждата умира последна. Аз съм на 18, а той на 23. Благодаря на тези които отделиха време да прочетат историята ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 8f3228595c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От вайкания няма нужда. Действай!
Не зная как може да обичаш човек, за когото твърдиш, че му нямаш доверие, че те наранява, че не те оценява. Какво точно му обичаш? Че чак и да не можеш да се откъснеш от него. Аз ще ти кажа - това не е любов това. Това е страх от чувствата и емоциите, с които ще трябва да се справиш след раздялата.
Може да съм груба, но само така мога да ти покажа истината. Съчувствието ще те закопае повече.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: e7fc13e4c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз не знам как може да го обича, номер едно, обаче - факт. Синдрома на госпожиците, които хлътват по индивиди, които ги разиграват, унижават и се държат ужасно. Щото приятните младежи са им прекалено "скучни" и прочее... Да си чупи главата момичето, като толкова няма акъл.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 949da293f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   я стига сте я обвинявали.. вие влюбвали ли сте се? знаете ли какво е от любов да си затваряш очите, да потъпкваш принципите си.. знаете ли какво е да обичаш някого въпреки че знаеш че не сте един за друг.. да даваш повече в една връзка.. да обичаш повече... знам как се чувства това момиче.. знам и че много е търпяла и много е чакала за да бъде с него за да се отказва сега... измъчваш се и само времето ще ти покаже момента когато ще се откажеш... защото той няма да се промени ако се надяваш на това... започнат ли сълзите в една връзка нещата вървят на зле

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 5a85c465ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   от автоката: Хора и аз се питам как може да обичам такъв човек като него, които все ме кара да плача? ! №3ти поне ме разбираш как се чувствам, за което ти благодаря. Не ми е лесно, винаги съм знаела че не е за мен и че трябва да го оставя, но сърцето не пита кои да обича. Никога не ме е боляло толкова за някои, просто и аз незнам защо го обичам толкова много и с годините нищо не утихна. Никога не съм мислила че момчетата които се държат добре са ми ''скучни'', даже им се възхищавам. Губила съм много важни хора за мен от живота си, но никога не съм изпитвала подобна болка както с този човек.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 821bf96236
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Извода е ЯСЕН ти си мазохист, ти не обичаш да си обичана, ти си мислиш че любовта е в самата болка по нея. Погледни малко по-напред и се виж с едно прекрасно детенце на ръце и изоставена и още по-изпепелена от този мъж.

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 5430be7dcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз съм в същото положение и отдавна подозирам, че съм мазохист! Тъпо е, но е така. както се казва - можеш да си затвориш очите за нещата, които не искаш да виждаш, но не можеш да си затвориш сърцето, за това, което не искаш да чувстваш :(

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: f369030e7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Стига бе, момичета! Пропилявате си НАЙ-ХУБАВИТЕ ГОДИНИ от живота в страдания по някакви мухльовци. Както се казва - не питай старило, а питай патило. Аз съм Ж на 34. На млади години и аз бях така, все страдах по тоя и оня. На 18 едно момче ми разказа играта - влюбих се адски, бяхме 4 месеца заедно и после той ме заряза. Едвам го преживях, що сълзи, що рев, що безсънни нощи. 2 години страдах. Пък и се обвинявах, че аз съм го отблъснала. Чудех се с какво, анализирах си по цели нощи поведението. Бях студентка, едвам си взех изпитите (понеже ме заряза по време на сесия). Пък писма му писах с обвинения и обиди. И за какво? ? ? Докато хората купонясвха и се наслаждаваха на младостта и безгрижието, аз страдах по някакъв Сульо, дето не ме заслужава.
След тази връзка имах още няколко незначителни и пак голяма любов, пак раздели, пак страдания - пак и пак безсмислено хабене на нерви. От тази работа си докарах синдром на Хашимото - хипофункция на щитовидната жлеза и сега до живот ще съм на хапчета.
Е, срещнах и свестен човек след време и съм щастлива. Но сега си мисля само дали си струваше похабените нерви всичко това? ? ? Вие как мислите? ? ? ?
Ако можех да върна времето назад, никога нямаше да пророня и една сълза по мъж. Щях да се наслаждавам на всяка минутка от моята младост и здраве, които вече си отиват... . Е, може би не може и без малко страдание, но никога н бих се вглъбила в това за повече от 3 дни. Щях да излизам с приятели, да спортувам, да ходя на кино, да се запознавам с нови хора, да се уча, да ходя по непознати места, да откривам нови кътчета. А любовта? Тя сама си идва, когато й дойде времето. Винаги си поватрям "Аз съм твърде ценна, за да ставам роб на нещата, които ме ограничават. "
Можеш да си отвотиш сърцето за много други сладости от живота и то само ще се затвори за това, което не искаш да чувстваш. Организмът се уморява, не може да издържи на напрежението и сам се отказва след време.
Успех, момичета. Послушайте "патилото" и животът ви ще стане по-лек. Щастието и спокойствието са вътре в самите вас.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: dd9c4413b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Още преди да прочета темата, можех да ти кажа-никой никога не иска това, което получава. Можеш да мечтаеш, да мислиш колко перфектно ще е всичко, но това е само илюзия. Никога, АБСОЛЮТНО никога, истината не съвпада с това, което си искала.
За него мога да ти кажа, ако не се чувстваш добре с него, просто бъди силна и прекратете отношенията си. Не съм сигурна до колко го обичаш и дали изобщо го обичаш-по-скоро мисля, че си свикнала с мисълта за него. В живота винаги стават грешки и връзки постоянно се развалят. Ти само трябва да имаш смелостта и желанието да избягаш от това, което те притеснява.

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 10 дни
hash: 6659ba935a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Споделям мнението че това не е любов това е наранено самочуствие и търсиш начин да го задоволиш, и това сичко е подсъзнателно. искаш да докажеш дори не и на теб а друг че любовта е по силна от всичко и че преодолява всичко и всичко се нарежда когато я достигнеш, но уви ще разбереш че както всички около теб правят грешки, а ти упорстваш за да докажеш че не грешиш, правиш същото. Признай си че дори да ти каже искам да сум с теб ти не го искаш, а искаш да ти върне самолюбието, любовта към самата себе си, защото ти казваш че си страдала за да се получи. А и чисто рационално, оставиго хвани си момче което то да тича по теб, ще си върнеш самочуствито, уверенноста, и възхвалителните погледи на другите, дори да ти е ясно че ще е само за месец два, няма значение, някои с които ти е по приятно да общуваш и не ти да му се плачеш а той. Тогава ще осетиш колко си силна а не като упорстваш да стане нещо което го няма. Да видиш кой кой ще моли после, дори и да не го направи ще знаеш че си по силна от него, и неможе да те нарани защото няма какво да ти отнеме. И както казах в началото връзката трябва да носи удоволствие и се надявам скоро да го разбереш.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 дни
hash: f369030e7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "Най-много сълзи са изплакани по сбъднати мечти. "

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker