Психически тормоз - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Психически тормоз
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 1885 пъти
Здравейте!
Аз съм момиче на 21г и от 5г съм във връзка с момче на моята възраст. Никога не сме били в перфектни отношения, винаги сме се карали.. От близо 3г живеем заедно, в началото беше горе-долу всичко добре. След това започнаха сериозни скандали помежду ни. Като домакиня мисля, че се справям добре, чистя, пускам перални, готвя, но той все не е доволен от нещо, все си намира причина за нещо да се заяде с мен, ако му отговоря не е добре, ако си мълча също е проблем, но тези неща ги приемах.... До момента, в който не започна буквално ПСИХИЧЕСКИЯ МИ ТОРМОЗ.. Всекидневни обиди, подигравки, присмиванки и какво ли още не, включително и плюене в лицето..
В моето семейство, както и в неговото никога не съм виждала такива неща, нямам си и на представа защо той е такъв, има брат, който също не е такъв, какво се случи, че се отключи това поведение?
Вече наистина не издържам всичко това.. От 3г не съм чула нещо мило, нещо, което да ме накара да се почувствам добре и не, не съм някоя лигла, която иска постоянно внимание, обръщения като "коте, писе, зайче, миличко и т.н.." Искам съвсем нормално ЧОВЕШКО отношение, защото за мен никак не е човешко да ти се изплюят в лицето..
Никога не ми е липсвало мъжко внимание, дори напротив, но никога не съм обръщала внимание на някого до преди 1 седмица..
Не знам какво се случи и защо, може би защото вече ми писна от целият този ужас и просто ми се прииска да почувствам някаква топлина вече, макар и при друг..
С него се познаваме от 7-8 години, преди да срещна приятеля си с това момче сме се целували няколко пъти, но след това всичко приключи.. Той ми писа, излизахме 4 пъти, беше ми страшно хубаво и забавно.. И на 5-тото ни излизане той ме целуна.. Чувствах се страхотно.. След това започнахме да излизаме всеки ден, а аз се чувствах все по-добре и понасях по-лесно всичко случващо се.. Знам, че не е никак правилно, това което правя, но не знам дали искам и да спра.. Обичам приятеля си, въпреки всичко това, което понасям постоянно, но явно той мен не.. Не знам какво да правя.. Възможно ли е да се промени?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: bc7bc7e831
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Никога няма да се промени. Ще става по-лошо. Махни се, докато си млада, нямаш деца и не те е смачкал. Чудя се що за мазохист си, за да търпиш това.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 9fe435d984
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма да се промени! Зарежи го преди да изгубиш доброто момче!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 8d731f06e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не знаеш какво да прави? ! Сигурно се бъзикаш... Има само едно решение и то е да го пратиш по дяволите. Толкова ли е трудно. Някой от вас жените са ми много страни, тормозят ги, а те търпят, оплакват се и се чудят какво да правят... Какво толкова има да се чудите? ! Пращате нещастника по дяволите, ако продължи да ви тормози може да си изваждате ограничителна заповед, ако полицията не помогне, предполагам, че винаги може да се намери някой, който да му счупи няколко ребра за определена сума. Другия вариант е сами да си свършите черната работа. Пфф... Ако аз бях момиче и някой ме наплюе в лицето, такъв щях да му забия в адамовата ябълка, че щеше да кашля кръв всеки път щом се сети за мен.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 6d92acfae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Оставяй настоящия си приятел.. отваря ти се възможност за нова връзка, с него се чувстваш добре и с него забравяш, макар и за малко проблемите си. НЕ ИЗНЕВЕРЯВАЙ повече на сегашния тип, просто го зарежи и продължи напред с новото момче или без него... защото независимо от присъствието на новото момче в живота ти, ти с мъж, който не те уважава, не бива да продължаваш при никакви обстоятелства!!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 74faf6abc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Такива простоватички слугинчета това си и заслужавате, като не можете друго освен готвене, чистене и раждане.
ж20

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 74d6622649
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Всички тук, не им липсва мъжко внимание, да ама не! Липсва ви, много мъжко внимание и за това се примирявате, с това което имате. На 21 си, не си на 31 или 41. За да го търпиш, нито имаш деца, нито си омъжена за него. Като не те обича и се държи, като типичен български мъж, който мисли жена си, за една проста домакиня и да му задоволява нуждите в леглото. Много си малка, за да се вкопчваш в тази връзка. 5 години са доста, но добре че си била малка, а не на средна възраст, да се вайкаш, че си загубила най-хубавите години от живота си. Намери щастието си и не се занимавай с хора, които най-малкото, не те уважават.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: dc5213dbe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Бягай при другото момче бързо. Новата любов ще заличи сегашния, което е най-доброто което може да ти се случи. Ти можеш ли да си отговориш защо си си дала живота на този мухльо? И не казвай от любов. Това не е любов. Много си малка още да переш гащите на този "мъж". Събери си нещата и отивай да си живееш живота!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: a33ab6c392
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   На 21 години не трябва ли да си в университета и да работиш върху висше образование?

Но иначе да махни се. Няма да се оправи.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 05cde2e977
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Та вие сте били още почти деца като сте започнали тази 'връзка'. Защо живееш с него и му слугинстваш? На 21 г ти е. Време да се веселиш, да флиртуваш, да учиш, за да имаш професия. Вместо това ти седиш в къщи, готвиш, переш, чистиш... И какво получаваш в замяна? Плюене в лицето?? ! Веднага напусни този комплексар. И обърни внимание на другото момче. В една връзка няма ли уважение, значи не е връзка. Ти си била много малка като си тръгнала с този и не си била наясно, че един мъж преди всичко трябва да те уважава. После идва обичта, секса и пр. Това е урокът, който съдбата ти дава с този мъж. Дано да го научиш.
А, между другото, настоящия ти мъж вероятно харесва друга жена, и се опитва да те пропъди. Напусни го и си търси истинското щастие, вече помъдряла. успех.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 05cde2e977
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Та вие сте били още почти деца като сте започнали тази 'връзка'. Защо живееш с него и му слугинстваш? На 21 г ти е. Време да се веселиш, да флиртуваш, да учиш, за да имаш професия. Вместо това ти седиш в къщи, готвиш, переш, чистиш... И какво получаваш в замяна? Плюене в лицето?? ! Веднага напусни този комплексар. И обърни внимание на другото момче. В една връзка няма ли уважение, значи не е връзка. Ти си била много малка като си тръгнала с този и не си била наясно, че един мъж преди всичко трябва да те уважава. После идва обичта, секса и пр. Това е урокът, който съдбата ти дава с този мъж. Дано да го научиш.
А, между другото, настоящия ти мъж вероятно харесва друга жена, и се опитва да те пропъди. Напусни го и си търси истинското щастие, вече помъдряла. успех.

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: c635426b55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Момиче, ти нямаш грам достойнство! Не стига, че те обижда и унижава, ами дори си позволява да ти плюе в лицето?! Какво си ти? Отрепка?! Ла*но ли си? Къде ти е самоуважението? Как го целуваш, как си лягаш с този"човек"? Дете, събирай си багажа и бягай с 200!!! Чист мазохизъм е да вярваш, че обичаш подобен "мъж". Не само няма да се промени, ще започне и да те бие! Имаш шанс за нова любов, възползвай се, а дори да си сама, пак е по-добре. Събирай дрехите още днес, сподели всичко с вашите, защото е възможно да имаш проблеми с този, и повече НИКОГА не поглеждай назад!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker