Ще намеря ли правилния? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ще намеря ли правилния?
преди: 7 години, 3 месеца, прочетена 1581 пъти
Здравейте, на 20 години съм почти, студентка първи курс в чужбина. Накратко, това, което много ме тревожи е, че никога няма да си намеря подходящия. Знам, че все още имам време пред себе си, но досега не съм имала голям късмет с мъжете в живота си. Първият ми приятел се дрогираше, постоянно пушеше трева и не беше верен, а аз се надявах, че ще се промени и нещата ще се оправят. Вторият беше доста по-голям на възраст и също не се получи. Обожатели не липсват, но проблемът е, че като някой започне прекалено да ми се натиска и да пуска някакви свалячески шеги, моментално ми минава мерака. В един момент имах чувството, че никога няма да си харесам някой, но една приятелка ме посъветва да се регистрирам в тиндер и от там се запознах с едно много симпатично момче, което отговаряше на критериите ми за външен вид, обноски и характер, поне на пръв поглед. Бях силно развълнувана, но той така и не изяви желание да се видим втори път, въпреки че продължи да бъде мил в разговорите ни. Реших, че му досаждам и съм припряна и спрях да му пиша. Винаги се получава така - или някой на мен дотяга с непрестанно писане и търсене, или в редките случаи, когато аз съм заинтересованата, другата страна по-скоро не е. Опитвала съм да дам шанс на хората, от които съм харесвана, но ако го няма естественото привличане просто не се получава. Може би се дължи на факта, че когато не харесвам някой, не се старая чак толкова с поведение и външен вид, а когато имам чувства съм по-притеснителна и срамежлива и влагам усилия. Според вас какъв е начинът и има ли въобще вероятност да намериш някой, с който наистина си пасваш в това съвремие на постоянни раздели и разводи?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: 531079ae80
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Леле все едно описваш мен самата ! Абсолютно същия проблем имам и вече и аз не зная какво точно да сторя .. Ще следя темата :)

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 962d91e563
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Имаш време. То имаше една песен със следния текст -Аз търся тебе, ти търсиш друг, той пък търси друга, тя пък търси друг... Може би понамали критериите и ако някой на пръв поглед не ти харесва, му дай шанс. След период от време може да го харесаш. Изобщо бъди по-търпелива и се забавлявай, излизай навън, срещай се с хора... Така ще срещнеш и 'правилния.' Ако това е изобщо думата за него.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 9f211d2149
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   "Според вас какъв е начинът и има ли въобще вероятност да намериш някой, с който наистина си пасваш в това съвремие на постоянни раздели и разводи? "
Може би, просто не трябва да спираш да търсиш. Не съм много сигурен, но трябва да има начин. Иначе това с намаляването на критериите според мен са пълни глупости. Ако човек не вижда по пътя си диаманти, не означава, че трябва да събира боклука.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 3c75fbeca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е то това е вечният проблем на човечеството - не харесвам тези, които ме искат, а онези които харесвам не ме щат. Ако в твоите очи някой който ти е супер навит ти убива мерака да се занимаваш с него, то помисли си как изглеждаш ти в очите на тези, които не са те потърсили повече.
Погледнато от друга страна не е било съвсем безнадеждно. Не съм ползвал Тиндър, но съм чувал че там има снимки и че двете страни трябва да потвърдят, че имат интерес за да се срещнат. Аз лично въобще не си бих губил времето ако момичето на снимката не ми харесва. Но може този да те е сложил в средната категория и да се е пробвал на няколко места едновременно. И ти като си захапала кукичката веднага не си успяла да го оплетеш. Сигурно някоя друга е успяла да му завърти главата. Добре си направила, че си спряла да му пишеш. Ти си жена и няма какво да се натягаш. Ако мъжът има интерес ще те потърси.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker