Всички ли мои набори са нещастни в любовта? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Всички ли мои набори са нещастни в любовта?
преди: 7 години, 3 месеца, прочетена 2503 пъти
Казаха ми че съдбата ми е тежка заради неблагоприятния ден на раждане - 24.07. 1988. Имах добро детство, ала от началото на този век живея в ада - постоянно не ме разбират хората, заяждат се, просяците от никой друг да не искат пари от мен ще искат, а другите хора или ме игнорират или ме мразят. Любовен живот ли, какво беше това? От 2000 година нямам гадже след няколко детски връзки. Та искам да питам всички ли родени на тази дата и гофина имат трудности в живота? Мисля да изгълтам няколко шишенца от нещо да се отърва от тоя ад защото дори и да дойде любовта при мен винаги ще нося спомените за тези 17 години и те ще ме депресират. Другия ми вариант е да се самопруема в лудница и да поискам електрошокова терапия и коктейл лекарства, който така ще ме упои, че ще забравя. До сега забравях с боклучава храна и разни гъбки и "билки" и алкохол, но то вече не се издържа. В най- хубавите ми години нямах никаква любов и само приятели използвачи. На почти 30 човек няма шанс да срещне нови истински приятели като онези в детството. Нито пък любов. Има ли някой набор роден на моята или близка дата със сходна съдба?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: bc990a16bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, 2 и 4 са много лоши числа, най-лошите. Ако е 23, поне е омекотено от тройката. Освен това лъвовете имат нужда от любов и без нея не могат да са себе си.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: e551946f37
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе аз си знаех, че набор '88 не сме добре с главата, ама чак пък толкова? Моя съученичка е родена на 24. 09. 1988 и е щастливо обвързана от поне 7 години, наскоро роди и като цяло доста добре се развива. Само пример... Та хората имаме това странно качество да обвиняваме всичко останало за собствените си провали. Дали пък причината не е нещо съвсем елементарно? Например, че някои са просто злетаци. Хм..

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 8a14fa94c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Решението е да прекратиш контактите си с всички хора от миналото ти и да се преместиш в София, Пловдив или някъде да морето.
Аз лично препоръчвам Пловдив или на морето.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: db51b900d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Децата на 90-те отново са срещнали трудностите в живота и се оплакват за най-малкото. Вече няма Макарена и игри навън по цял ден.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 7a08ddf17b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Мхм... Точно от рождената ти дата ще да е това... Я стига с глупостите! Това е проблем на страшно много хора, които не са родени на твоята дата. Любовта се намира трудно, такъв е живота. Вместо да се тъпчеш със скапана храна, да се дрогираш с разни гъбки и да се наливаш с алкохол, се стегни и започни да се бориш! Мисълта за шишенцето няма да те отърве от този ад, просто ще се отровиш, ще боли, ще е супер гадно и накрая докторите ще те спасят, и ще преминеш през всичко това за нищо. 17-те години са без значение. Просто се учи от миналото, живей в настоящето и се бори за бъдещето. Няма смисъл да захвърляш живота си, след като досега така или иначе не си живял/а. Живей! Прави това, което харесваш и не се предавай! Щом като според теб съдбата иска да те ликвидира, защо не и отмъстиш?

 
  ...


...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 7a08ddf17b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Мхм... Точно от рождената ти дата ще да е това... Я стига с глупостите! Това е проблем на страшно много хора, които не са родени на твоята дата. Любовта се намира трудно, такъв е живота. Вместо да се тъпчеш със скапана храна, да се дрогираш с разни гъбки и да се наливаш с алкохол, се стегни и започни да се бориш! Мисълта за шишенцето няма да те отърве от този ад, просто ще се отровиш, ще боли, ще е супер гадно и накрая докторите ще те спасят, и ще преминеш през всичко това за нищо. 17-те години са без значение. Просто се учи от миналото, живей в настоящето и се бори за бъдещето. Няма смисъл да захвърляш живота си, след като досега така или иначе не си живял/а. Живей! Прави това, което харесваш и не се предавай! Щом като според теб съдбата иска да те ликвидира, защо не и отмъстиш?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 641c463e19
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Нищо ти няма на числата! На всеки се случва да има периоди, в които е сам. А приятелите ти си ги избираш. Щом не ти харесват ги разкарай и си търси други. Колкото до любовта, си помисли какво искаш от една жена-семейство, забавление и пр. Като решиш я потърси на езиков курс, на спорт, на танци и пр.
Жовей си живота и му се радвай. И помисли къде грешиш, че се е получило така от 2000 г насам. Успех.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: cfe2afc916
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ха 2 и 4 са ми любимите числа а 24 е супер. Ако отивам на важна среща и по пътя не видя поне едно число 24 направо се връщам. А ти спри гъбките и билките и алкохола. Нормалните хора нормално да те избягват

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 0a6533c4f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Познавам няколко души в подобно положение, положението на наборите 86, 87, 88 и 89. Тежко е, но със сигурност са много повече от няколкото ми познати, което говори за проблем в самото възпитание. Родителите пълнят главите на щерките си със глупости... Свиква се в един момент, а и след 30 нещата се нареждат при доста хора, само дето имат шанс да си хванат единствената и незаменима, докато някои други си ги сменят на всеки месец. След няколко години заминавам и си уреждам трайно установяване.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 170031501c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Я се стягай! Млад мъж си, живота дето се вика е пред теб. Знаеш ли колко много самотни хора има по света. Не си единствения дето страда от това. И не ми приказвай, че числата са ти виновни. Няма такива приказки! Опитай се да не се впрягаш толкова много в проблемите си и те сами ще изчезнат. Ж

 
  ...

Твоят глас беше отчетен успешно!


...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: aa479ff69a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Меркантилизмът и големите очаквания от живота, прецакаха не
ата драстично. И да ти кажа, дори и когато си постигнеш целите и желанията, не стигаш до щастие. Още от училище ни коткаха - станете адвокати, бизнесмени, учете, пишет, бъдете умни и ще "успеете" в живота. Какво е това "успех" в живота, никой не ни казваше, но си направихме изводите, че щом е свързано с бъдещата ни работа, най-вероятно става въпрос за пари (че защо да работиш иначе).
И след това, меидията ни обсипваше с модели на подражание. Повечето музикални клипове, вклюваха в себе си хора, които купонясват по цял ден, най-често доста богати хори, който ни "показваха" как се "живее".
Любовта бе поругана от порнография и алчност. На 12, не познвах нито едно момче, което да мисли за бъдещата си съпруга и любов. Всеки си задаваше въпроса " Абе, кога и аз ще топна чушката". Момичетата също претърпяха сериозни промени. На 16 и девствена е считано за морално падение. Ако не носиш определена марка дрехи и нямаш приятел, който да не се води "пич", работата е дебела. Някой момичта просто намразиха мъжете, защото не искат да бъдат третирани като сексуални обекти, а други просот се отдадоха на вълната. Живеем в ера, в която не е важно, какъв човек си, какво можеш, какво целиш. Важното е да имаш пари и да приличаш на какъвто идеал, минал през тежка обработка, било то хирургическа или компютърна, за красота са се сетили да сложат на корицата на някое списание. Иситната е, че дори модела от списаниете не мяза на себе си.
Всичко се свежда до повърхностен външен вид. Но в повечето случай, това са неща, който не избираме. Ако се родиш беден, ще си останеш беден, за поне първите 30-40 години, освен ако не си един от няколкото хиляди атлети, музиканти и актьори с правилните гени (да, знам че се изисква много работа, но ако го нямаш в себе си, няма как да стане). Ако се родиш с високи скули, симетрични чертии добри пропорции, ще те харесват, но ако нямаш този късмет, няма много какво да направиш.

Проблемът е, че спряхме да мислим за хората, като за харо, а по-скоро ги виждаме като някакви пордукти, на които може да бъде преписана ясна оценка. Достъ пъти съм чувал неща от рода на:
- Тая става, поне осмичка е.
- Това момче, кара пасат за 3000 лева, къде се натиска.
- Този господин е важен човек, защото е заможен бизнесмен.
- Пенка може да е грозничка, но работи в адвокатска кантора и прави хубави парички.

Просот сведохме нещата до ясно изразени цифри.
А освен това, очкваме, че животите ни ще тротекат като холивудски филми, с гарантиран хеп енд и много весели по-пътя, без да си давдаме зор.

Всички тези неща, нито предразполагат към любов, нито към спокойствие. Няма нищо лошо, в това да си красив/а и да имаш пари, но ако с това се изчерпва всичко за теб, то просто е тъжно. Проблемът е в главите ни, и трябва да се отърсим отнего.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 4f1cd9eee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Иде ми да те хвана и да те набия!!! Какво е това мрънкане от млад, здрав и прав мъж? На всички ни се случват кофти неща, повярвай ми. Аз съм нямала нито една споделена любов в живота си, като дете живяхме по-бедно и учениците ми ме скъсваха от подигравки, че ходя с два анцуга на училище. Преди две години започнах мечтаната рабога, но се срещнах с кофти колежка, която ми направи живота черен. От година и половина имам здравословни проблеми, обикалях болниците в страната, после 9 месеца на антидепресанти, напълнях от тях 11 кг и за капак ми откриха заболяване, заради, което трудно бих имала дете.. И всичко това без да съм родена на 24. 7. 1988г. Стегни се, моля те! Аз въпреки всичко изобщо не смятам да посягам на живота си или нещо подобно. Ще се боря и това е! Има хора цял живот на легло, в инвалидни колички, със смъртоносни болести и имат силен дух! А ти искаш да се откажеш от живота си, за който много биха ти завидели. Потърси психолог, в депресия си, а тя не е шега работа. Освен нова прочети "Проницателят" на Анди Андрюс - всичко от което се нуждаеш е нова гледна точка!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 1922b45a47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Да приемем, че всичките ти проблеми идват от датата на раждане. А не мислиш ли, че след като числата от тази дата имат толкова голямо значение, не е случайност и това, че роден именно на този ден?
Всеки има свои си "демони", с които трябва да намери начин да се пребори. И решението никога не е извън нас. Затова обърни се към себе си и потърси начин да се справиш с изпитанието, което ти е дадено. То не е случайно.
А как ще гледаш на тези 17 години? Като победител!

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: bc990a16bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Какъв езиков курс, та там хората ходят само за да учат и не завързват любови. Личен опит от 100 курса. Да отиде на жиголо или проститутка.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: bc990a16bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   И аз обикалях болниците, надбъбречните ми жлези ме мразят и не произвеждат нужни хормони. Затова трупам само мазнини от храната, а не мускули, колкото и да тренирам. За депресия, тревожност и т.н. да не говорим. Единственият изход е хормонална терапия, но нашите прости доктори гледат че резултатите ми са в норма, нищо че са подходящи за някой на 50 години, а аз искам да имам деца.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 8228619807
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Докато вярваш, че лошият късмет в любовта се дължи на датата ти на раждане, няма и да ти потръгне. Хайде де, бъди по-позитивен, радвай се на живота. Не може все да си в скапано настроение, да мислиш, че никак нямаш късмет, да не се радваш на хората в живота ти и да очакваш нещо различно.
Имам един приятел, който по чиста случайност също е лъв. Та той все обяснява на всички, че не вярва на никого, нямал приятели, не знам си какво. Как мога да бъда до човек, който все обяснява, че няма никакво доверие в мен, че очаква нож в гърба от всеки, че отношенията му с хората не са приятелство, а просто контакти!? Не може да изграждаш високи стени от негативизъм около себе си и да мислиш, че на някого ще му е приятно с теб.
Никак не вярвах в любовта, в смисъл, че си бях пострадала в миналото и вече бях решила, че няма правилен човек и няма смисъл да хабя нерви излишно. Стегнах се, оправих си живота, започнах да гледам напред без да мисля и да очаквам нито любов, нито приятелство. Исках да си прекарвам добре. Цялата ми енергия беше концентрирана в това да изкарвам дните си възможно най-доволно. Излизах повече, запознавах се с хора, общувах на пълни обороти. Аз не търсих нищо дълбоко, естествено, ако някой искаше по-истински разговор и внимание ги давах, но не се вживявах във филми и драма. Малко след това намерих човек, с който съм вече от една година. В началото на връзката, аз не придавах повече сериозност, казвах си "нека да ни е добре, няма значение колко ще е сериозно". И пак, просто гледах да си прекарваме хубаво заедно. Той също. Никой не е говорил за години. Планирахме си малки дневни екскурзии, разходки, филмови маратони. Ден за ден. Оказва се, че така нещата вървят повече. Не съм се сърдила в първия месец, че е уморен след работа и му се спи, не съм го питала на 2 минути къде е, не съм му спамила по всички социални профили. Държах се добре, аз исках да дам и да получа хубаво прекарано време, не плануване за бъдеще, притискане за стъпки в отношенията ни. Така се постигат позитивни връзки, когато не насилваш никого за нищо и гледаш само и на двама ви да ви е приятно. Много ясно, че ако натискаш да е голяма любов, ще получиш нерви, главоболия и проблеми. Хората искат да са щастливи. Всички хора. Давай щастие, ще получиш същото.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 30402aa1ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Не си само ти така и не си мисли, че е от датата.
Всяка една дата зависи от отправната точка за първи ден на календара и от системата по която се измерва времето (слънчев или лунен календар, брой месеци, брой дни в месеците). Тази система не веднъж е била сменяна, а и в момента не е единствената. Има народи за които в момента е 5 хиляди и не знам коя си година. Някои още си отбелязват религиозни празници по стар стил. Т. е всичко е една условност и няма как числа базирани на една условност да определят съдбата ти. Ти винаги можеш да отречеш тази условност като изполваш алтернативен календар, по който рожденната ти дата е съвсем друга. Дали има карма вече е друг въпрос. На това никой не може да ти отговори с доказателства. Ако има, значи това е Божията воля и изкупуваш стари грехове. Ако няма, значи просто имаш грешната програма в главата си. Каквото и да се случи, помни че никой не може да те нарани като те игнорира, отхвърли или ти изрече оскърбителни думи, ако ти самия не го позволиш. Всичко зависи от твоята реакция. Ти страдаш, защото сам избираш да реагираш по този начин. Може би с времето ще еволюираш така, че въобще да не ти пука от подобни работи и тогава ще бъдеш с една степен по-силен.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: fbefbe8e8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   17, ама твоите надбъбречни и щитовидна са здрави и затуй имаш енергия. :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 77de100214
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Не бих казал, че е от датата. Лично аз не вярвам на хороскопи и подобни езотерични анализи на отделния човек. Аз съм на 31 и до момента не съм имал никакъв късмет с жените. Рядко ми се случва някоя да ме привлече силно, като винаги е заета и/или не ме харесва. Лошото е, че вече някак си обръгнах и свикнах да съм сам. А и с напредването на годините е трудно, нямам избора в училище и университета. Сега където и да се появя, ме виждат като един самотен непознат и се отнасят по всякакъв начин само не и с интерес за ново запознанство.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: bc990a16bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Е то не е само липсата на любов, самото ми тяло се самоунищожава - имунната система атакува щитовидната и надбъбречните жлези, от там хормоните ми са зле, от което се депресирам и се чувствам ужасно (представете си все да ви е лошо, замъглено и да сте уморени или стресирани), въобще от 16 години живея в пълен ужас. И нормално, ако имах приятели, на които да разчитам, нямаше тялото ми да иска да се самоунищожи, но никъде не срещам подкрепа поне малко. Докторите постоянно си ме прехвърлят, дават ми куп лекарства, които спират да действат и така карам ден за ден в ада. А вече не мога да слушам и музика, защото ще ми стане лошо и ще получа паник атака... пълен ужас.

 
  ...

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: ccbf882ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Приятел като видях коя година си роден, и ме побиха тръпки.
И при мене положение е същото, също роден през 1988, и още преди да влезна си казах сигурно сме набори.
Плашещото е че и много наши наборки са на същото положение.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: bc990a16bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Ще тръгна по проститутки защото друг избор нямам. 16 години вече правя какво ли не на какви ли не неща не се записвах и така и не намерих нищо. Казват че е заради някаква опозиция между Венера и Сатурн и Нептун по час на раждане. Е означава ли това, че съм роден в онзи проклет час че трябва да съм 30 годишен девственик? Ще ида на проститутка преди да съм извършил някоя глупост, защото съм на ръба вече. Всвки човек има потребност от интимност и като не става с нормално момиче ще си платя да прегръщам и гушкам някого. Не ми се ще, но като нямам друг избор. Не искам да стана на 30 и да не съм усетил какво е да държиш женско тяло в обятията си. Проклинам деня и часа си на раждане и вече не празнувам рождения си ден. Щом не ми е писано да стане по нормалния начин, ще си взема близост плащайки си.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 3af013ef4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Не е от набора, нито е от датата. Измежду всички набори има нещастни в любовта хора. Просто наблюдавайте повече за да се уверите сами в това.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 9e86f7c38a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Aвторе, тази опозиция Венера - Сатурн и Нептун я имат много хора около твоята дата на раждане, защото Венера не се движи много бързо. Астрологично погледнато има голямо значение в кои домове става опозицията и е възможно въобще да не води до трудности в любовта (например ако Венера ти управлява 10-ти дом няма как да се говори за проблеми в любовта при такава опозиция). Но реално погледнато най-важното е, че ние хората имаме осъзнаване за тези процеси и можем да вземем съзнателното решение да ги променим. Гурджиев например е писал доста по въпроса как със самонаблюдение и самоосъзнаване да превъзмогнем астрологичните тенденции. В индийската астрология (джиотиш) също има нотка на свободна воля - там може чрез определени ритуали да се промени проявлението на планетните архетипи.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker