Пубертет и нерви - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Пубертет и нерви
преди: 7 години, 3 месеца, прочетена 1955 пъти
Здравейте! Пише ви едно 14 годишно момиче. От заглавието се сещате какво имам предвид. Напоследък не се понасям. От 5-6 месеца се ядосвам ежедневно дори и за най - простите неща ( тъй като съм перфекционист). Нямам хоби, нямам приятели ( само една много близка). Отличничка съм, а мразя всички предмети и с нежелание ходя на училище. Нямам семейни проблеми, родителите ми са заедно обръщат ми внимание, нямам липса от страна на материални неща или храна. Споделям всичко с майка ми и тя винаги ме изслушва. Така както изглежда все едно всичко ми е 6 ама не е. Затварям се в себе си и имам нуждата да излизам, но няма с кого! Тежи ми, че нямам хора с които да споделям, да вярвам искрено, всекидневно ми е в главата. Сутрин чакам автобус, после часът да почнем, деня да мине, да се прибера, да си науча и да заспа. Цял ден чакам и няма просто край на скучното ми ежедневие. Като погледна другите... двойки целувайки се по пътищата и прегръщайки се все едно ме пронизва в сърцето. Никога не съм имала приятел и най - вероятно няма и да имам скоро. Отегчена съм от живота - постоянен тежък труд и борба за живот. При мен я няма забавата от тинейджърските години и хората ми казват ( това е най - хубавата ти възраст) не, хора силно се надявам да не е. Да си сам не е оправия! Всеки човек има нужда да общува, да говори, да се разнообразява иначе потъва в мисли и проблеми. И ето ме мен вече съм стигнала дъното на песимизъма, черно гледам на абсолютно всичко. Най - много ме е яд, че не мога да се радвам на постиженията си и на всичко каквото имам. Защо само мисля за лошото и никога за доброто? Кога ли нещо ще ме зарадва? :( Толкова съм объркана, изморена и нервна, че ми пречи и в концентрацията. Знам от какво имам нужда в момента - човек, който да ми помогне да се измъкна от тази сива дупка и да видя светлата страна, имам нужда да поговоря с някой от другия пол, който да ме разбере.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: 48d9951eb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ето за това не искам да имам деца.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: acbb9ec0f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момче на 18 съм. На твоите години и аз изпаднах в подобно състояние на черногледство и негативизъм. Ужасно е! Трябва да знаеш обаче че негативизма привлича към теб още повече негативизъм. Четох някъде, че в нематериалния свят минуса т. е. негативизма привлича негативизъм и обратно, положителното привлича и положителни преживявания. Като съвет мога да ти кажа на всяка цена да се опиташ да мислиш по-позитивно - да търсиш красивото, било то в някой пейзаж, животинка, цвете дори. Намери някакво хоби, нещо, с което да релаксираш. Когато се успокоиш, наясно си със себе си и се радваш на собствената си компания, тогава и взаимоотношенията ти с другите ще се оправят.
В момента търсиш човека, който ще те измъкне от това състояние и ще ти даде това, от което имаш нужда. Но не, всичко, от което имаш нужда трябва да си подариш ти самата. :)Не може да очакваш някой друг да оправя твоя живот.
Успех, дано всичко се развие по най-добрия начин!

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: b60c2f178e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Винаги ще намериш някой който да те разбере. Намери си приятели и хора с които ти е приятно и с които можеш да споделяш всичко. Приятелите са хората които ще ти помогнат за напред :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 753e476cbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Миличка, не виждам защо се оплакваш щом имаш до себе си дом и родители които те разбират и подкрепят във всичко. Знаеш ли колко деца живеещи по домовете за сираци биха искали да са на твое място? Още нещо едва на 14 си целият живот е пред теб има време за всичко. Все някога някое момче ще те харесва и оцени заради това което си. Сега ти е времето да учиш, не да се занимаваш с момчета и да вилнееш по дискотеки! Не е никакво геройство да отидеш там и да се напиеш като свиня, даже е жалко деца на 14- 15 да се наливат с алкохол и да друсат кючеци мислейки се за много велики. Да те светна, че най- хубавите купони и забави стават не в училище, а в студентските години ако изобщо имаш намерение да следваш по - натам ще видиш че е така. Лошо ми става вече като чуя от някое момиче на твоите години как сега било времето за щуротии, а после щяла да е късно не е така. Колкото до приятелите на мнение съм, че е по - добре да имаш малко но истински отколкото много на брой които да те използват и оплюват зад гърба! ж. 23

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: d47a2f3272
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   От авторката: До номер 1. - Знам че с възрастта идва по - голяма отговорност и по сериозни проблеми. Моите проблеми ти се струват като едно нищо, но за мен и моята възраст те не са маловажни.

 
  ...


...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 5e89e35929
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Към номер едно: това е нормално, всеки минава през тази възраст. Аз съм тийнейджър и при мен е същото. Моля някой да ни помогне, или съчувства. :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 698efd7cc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   "Знаеш ли колко деца живеещи по домовете за сираци биха искали да са на твое място? " Това не е логически аргумент. Информацията за състоянието на тези деца, не подобрява авторовата ситуация.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 0f229e41b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ще те светна за нещо авторке: хората, които се държат гадно с тинейджъри са смотани, колкото и да се стараят да го скрият, и самите те са били крайно зле, когато са били в тази възраст. Обаче това нека си остане тайна ;)

Така. Значи авоторке, щом си материално задоволена може да започнеш да се занимаваш с някакво хоби - например фотография или каквото там ти е интересно и приятно да правиш. Да се запишеш на курс по това нещо и там така ще срещнеш хора, които харесват същото нещо и по този начин ще ти се увеличи шанса да си намериш приятели, та даже и гадже.

Не всеки има късмета да се почувства истински свързан със съучениците си - все пак се замисли, че с тези хора не сте в един клас по собствено желание събрани, а по чиста случайност.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker