Аз ли прекалих или той не ме харесва? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз ли прекалих или той не ме харесва?
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 2121 пъти
Здравейте, на 19 години съм, преместих се наскоро да живея и уча в друга държава. Всичко върви добре като цяло, но от една година не съм имала приятел и не съм се чувствала привлечена от някой. В университета има малко момчета, много хомосексуалисти и като цяло няма голям избор. Наскоро се запознах с едно момче (западноевропеец) онлайн и започнахме да си пишем. На втория-третия ден той ми предложи да излезем, съгласих се и за първи път от много време се почувствах развълнувана. Когато се видяхме се развълнувах още повече - красив, мил, услужлив и т. н, накратко мой тип. След това обаче аз започвах разговорите все в чата, може би защото не доизчаквах той да пише, но той отговаряше и беше мил, каза ми, че съм много красива. Решихме да се срещнем пак, имахме уговорка и той обеща да ми пише на следващия ден да ми каже със сигурност, но беше онлайн и така и не писа, което ме разочарова и му казах, че няма смисъл да се виждаме, защото е доста зает. Той се съгласи и отговори, че очаквам да ми обръща повече внимание, отколкото би могъл да обръща на някой, който е видял за първи път. От тогава спряхме да си пишем и не знам аз ли съм виновна или той не си пада толкова по мен? Ако не си пада, защо ще ми прави комплименти и ще ми отговаря и ще се съгласи да се види с мен? От друга страна, ако ме харесваше нямаше да се откаже толкова лесно, нали? После му писах да го помоля да ми помогне с нещо и той каза да, но две-три думи и спря да пише и не отговори на последните съобщения. Минаха около 2 седмици, но продължавам да мисля за него. Дали да го потърся пак, все пак не е от обкръжението ми и дори да ме отхвърли няма да го видя пак и да ми е неловко? Чия е вината и какво да правя според вас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 7b9f840509
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Още не си опознала добре западните нрави. Те са мили и когато те пращат на майната ти. Когато става въпрос за избор или отхвърляне в личен или професионален план, въобще не си прави изводи и логически заключения от думите им и не се подвеждай по любезността им.
Щом не ти се е обадил на следващия ден, значи е знал още от самото начало че няма да ти се обади. А с това, че ти си се изрепчила след това, само си показала колко си заинтересована и наранена, което окончателно е счупило всичко. Той даже ти го е и казал след това. Няма смисъл да му пишеш повече. Никога няма да излезете, а само ще се изложиш като досадница.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: f4ac643ca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В коя държава си ако не е тайна

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 1acaff7cbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Колкото и гадно да звучи - най-вероятно има друга или просто не му пука за теб... Нормално момче, което наистина те харесва не би постъпило така.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 51daadb709
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Никой няма вина. Според мен ситуацията е следната: харесал те е онлайн, изпитвал е симпатии и затова се е съгласил да се видите. От там има няколко варианта:
- не му е харесала срещата, но е бил учтив и ти си останала с грешно впечатление;
- срещата му е харесала, но после наистина е бил зает, а ти си се "натегнала" и се е отказал (мъжете обичат те да преследват жените, а не обратното)
- просто е вятърничав и пак ще ти пише.
Е, сигурно може и да е нещо друго, но според мен клони към вариант 2. Не му пиши. При всички случаи, ако той е сериозен и си струва като човек, и те е харесал, както ти - него, досега щяхте да сте излезнали на няколко срещи. Едва ли е толкова невероятен, че да продължиш да му се надяваш, пък и няма смисъл. Остави нещата така е моят съвет.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 0a527d1638
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Твоя е вината. Всички българки сте много досадни и задушаващи. Мислите си, че защото сте жени, сте кралици и някой ще ви носи на ръце като във филмите. Най жалкото нещо е момиче да се натиска на момче. От мен да го знаеш.

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: b32201c3f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не се занимавай според мен. Какви са тия глупави оправдания- нямал време, а седи онлайн. Винаги ще намериш време, ако харесваш някой. И каква е тази глупост, че един път те видял и не можел да ти отделя време заради това. Ами то отначало нещата са най-крехки и ако искаш нещо да се получи с някой му отделяш внимание. Сигурно не те е харесал, но не ги приемай навътре нещата. Не ти трябва човек, който ти подхвърля трохи внимание и даже от уважение не ти отговаря на съобщенията. Дори да е зает в момента винаги може да каже, че е зает, а не да не пише нищо, а ти да седиш и да се чудиш. Такива игри най ги мразя. От една страна се правят на интересни, заети и недостъпни, ама от друга им е кеф някое момиче да им гали егото като ги заговаря и се интересува от тях. Ами бъди мъж бе, като не те кефи момичето не му губи времето, не му давай празни надежди. То затова ти пуска по някоя троха, да не се откажеш съвсем за да има някоя дето се интересува от него, а иначе търси принцесата от приказките. Не се връзвай и на това че ти прави комплименти и ти два надежди да се видите- пак е за да лапнеш въдицата. Махай го този, казвам от опит, познавам много добре манталитета на такъв тип хора, и съм била свидетел на такова поведение. В крайна сметка нищо няма да излезе, само ще си загубиш времето и ще хвърлиш един куп емоции да се чудиш харесва ли те или не.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 6f2f541efa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нищо не прави мила! Той явно не знае какво иска! Ако те харесва ще намира време за теб, щом е поискал да излезете на първа среща значи е знаел че като излиза с теб това ще му отнема някакво време. Може просто да иска несериозна връзка и да е разбрал че ти не си такава. Имала съм такива случаи. Момчетата много бързо ни преценяват и разбират ще им дадем ли това което търсят. Не се ядосвай и гледай напред!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 3dff0cf51d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Просто сте се видели той е видял, че не си негов тип и толкова, ще си намериш друг не е краят на света, че някой си спрял да те търси!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 84aaeccb91
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Снимките които си качвате в интернет нямат нищо общо с това как реално изглеждате, сигурно се е уплашил като те е видял на живо

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: fa1aefad43
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 4 ти го е казал/а най-изчерпателно. Не досаждай повече. И никога не се връзвай на комплименти и не влагай нищо в тях. Хората ги правят като "добър ден". Едни от любезност други с цел

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 9df4a53b95
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   ОТ АВТОРКАТА: Все пак реших да му пиша, не бих се стърпяла, а и загубите не биха били толкова големи. Специално до номер 5 и 9, заключенията в злобните ви коментари нямат нищо общо с действителността. Той ми каза, че съм много красива след като се видяхме и изяви желание да се видим пак. Аз просто бях много нетърпелива и настоявах това да се случи по-бързо. Сега си пишем, все още е лаконичен, но мил. Той самият ми каза, че е бил научен, че емоциите са слабост и е свикнал да ги прикрива. Колкото до чувствата му към мен - красива съм и би се радвал да се видим пак, което предполагам е нормално след като си се видял с някого само веднъж. Аз реших да се фокусирам над задачите си и да не се вкопчвам толкова. Надявам се, че в най-лошия случай бихме могли да бъдем добри приятели. Благодаря на всички хора, дали добронамерени съвети!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker