Полудявам ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Полудявам ли?
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 3311 пъти
Здравейте, много бих се радвала, ако някой ме посъветва. Преди време имах дълга връзка, но се разделихме( момчето ме остави заради друга). Преживях го много тежко, той беше първото ми гадже, а и бяхме заедно от 14 годишни. След него излизах с други момчета, но или много бързо ми омръзваха, или не ми обръщаха внимание. Но случайно се запознах с едно момче, с което си допаднахме. Лятото беше супер, най-накрая отново се чувставх обичана, но аз заминах да уча в друг град и започнахме да се виждаме много рядко. Проблемът е, че всеки път, когото ми се стори по-различен по гласа изпадам в паника. А когато не ми се обади или чакам да ми звънне съм кълбо от нерви... .. знам, че всичко е наред, но сякаш искам да се застраховам, че няма отново да ме наранят. Осъзнавам, че е безсмислено, но е по-силно от мен. Когато ми се стори различен или по-студен започвам да анализирам всяка негова дума сякаш, като че ли да не остана заблудена и наистина несъм в състояние да мисля за друго/не мога да ям, чувстам, че нямам сили за нищо, не мога да спя и най-лошото е че си го изкарвам на близите си /Мислила съм да отида на психолог, но не се решавам. А когато започна да го обвинявам, той ми се сърди и ми казва, че съм параноичка. Не мога да преценя, може би наистина не тълкувам поведението му правилно и не искам да го обвинявам постоянно. А колко не искам отново да изживея тази болка... беше токова ужасно... всеки път като си спомня, сякаш го изживявам отново.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 114192188e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нормално е да се чувстваш така и да се самняваш, дори и да няма за какво. И аз съм така с моя приятел и той винаги ми казва, че ставам параноичка. Но те не разбират, че ние понякога имаме нужада да ни кажат, че са до нас, че са ни верни и че много ни обичат, просто да се успокойм. И всичко това съм го казвала на моя, сподели и ти, че понякога когато испаднеш в такова състояние имаш нужда да е мил, а не да те обижда. Успех. Mary Jnae

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 37e733ee35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   И аз съм в същото положение, но с тази разлика, че той се отнася с разбиране и не ме обвинява и е търпелив, но аз пак продължавам да си правя филмите си и си казвам - да той защо е толкова спокоен и безразличен, явно има нещо вярно в това което си мисля... и така - каквото и да ми каже дали ще ме успокои или ще се изнерви аз все си намирам начин да си потвърдя мислите и да се самоизмъчвам.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: eba292c064
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Разбираемо е, защото ти един вид още имаш травма от изоставянето ти от предишния. Били сте заедно толкова време и тпва да те остави за друга не е просто да се бориш самотата, а то руши и самочувствието ти като жена. Тъй че ако той е наясно с тази твоя предишна връзка и знае какво си преживяла би трябвало да ти влезе в положение. Помоли го. Може да те разбере и да се държи така, че да ти напомня често колко много те обича и че иска да е до теб. Така и ти ще си по-спокойна. На мъжете им омръзва да говорят за чувства, свикват, че си вече тяхна и няма проблеми, сякаш завинаги ще е така, а точно това ни отблъсква.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 217b6859b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм м, имах си сериозна приятелка. Наложи се да работя в друг град, далеч от нашия. Приятелката ми, почна да ми пише по 20 смс-а, да ми се обажда, да изпада в паника, що съм говорел бавно, що съм говорел бързо. Не можах да й угодя. И след един месец, просто и казах да не ми се обажда повече... така че внимавай. И да няма нищо, може самата да го накараш на нещо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker