Тежко депресиран - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тежко депресиран
преди: 7 години, 3 месеца, прочетена 1427 пъти
Привет. И друг път съм писал в този сайт. Както виждате в заглавието, изпаднал съм в тежка депресия, нямам желание за нищо. Имам да взимам 2-3 изпита за да завърша от 2 години насам още не съм ги взел (хубава специалност уча), нямам желание да живея, постоянно в главата ми минават мисли за самоубийство! Най-голямата ми болка е, че нямам любов, че си нямам половинка а съм на 24 години висок, здрав, прав и красив мъж. Тази мисъл, че другите имат, а аз нямам ме поюбърква (започвам да им завиждам. Нито ми се работи, нито учи абе нищо! Посетих психиатър и от два месеца пия парокстетин и флуанксол два вида антидепресанти, постояно ходя по лекари да си меря кръвното и лекарите ми казват, че трябва да си намеря приятелка за душевното спокойствие. Това тяхно изказване ме улучи точно в десятката не мога повече писна ми от всичко! Хапчетата ми помогната да преборя напрежението в мен, но депресията че си нямам половинка не ме оставя на мира! Ако и за напред е така по - добре да си слагам въжето, писна ми все да бъда сам и да гледам другите как имат а аз нямам. Писна ми вече!!! На жените им е лесно, харесат си някой и е техен но при нас не е така! Мръсен живот, да не се бях раждал!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: dfc12ecf4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не говори така! И аз съм сама. Жените пък ни искат само за една вечер. Горе главата! Нашите хора ще дойдат. Трябва да дойдат! Може би още просто не е дошъл моментът да ги срещнем. Това ще да е. Всичко ще се нареди. Не си сам в това. Много сме.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 45975bc605
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами ако си депресиран, жените ще бягат от теб. Първо си промени мисленето. Започни да се радваш на света, да се харесваш и уважаваш. После започни да спортуваш по малко и като се почувстваш здрав, ще се появи и жената. Иначе кой иска да ходи с болен от депресия?

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: ce4c903883
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   "изпаднал съм в тежка депресия, нямам желание за нищо"

Депресията не е причина да нямате желание за нищо,
нежеланието да правите каквото и да било води до депресия.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 9c5cd8f9d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Недей да завиждаш на другите за това, което имат, завистта те яде и така няма да намериш половинката си, а и да я намериш, пак няма да си щастлив! Какво си се впрегнал, бъди над нещата, да не ти пука и да видиш как всичко ще се нареди по ноти. Горе главата, ей!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 33f5dea8ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ти ако си мислиш, че като си намериш приятелка ще се оправиш, много се лъжеш. Голяма работа като другите си имат. Много малко от връзките са наистина качествени. Първо трябва да се научиш да бъдеш щастлив сам, а не да слагаш щастието си в ръцете на някой друг. Само тогава ще можеш да си щастлив и с човек до себе си.
Освен това тея доктори и психиатри ти говорят големи глупости. Никой не се е оправил само щото си е хванал гадже. Гаджетата изобщо не би трябвало да са ти приоритет в живота, особено на 24. Аз ако мога да върна времето на назад, не бих си губила времето в безмислените връзки, в които прекарах 20-те си години.
По-добре отиди на психотерапевт, който ще ти помогне да поработиш над себе си без хапчета. И ще започнеш да цениш повече живота си и да гледаш различно на нещата.
А самоубийството не решава никакъв проблем, защото смисъла на този живот не е винаги да печелиш, а никога да не се отказваш от борбата.

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 3e02c67538
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Намирането на приятелка не ти гарантира щастие в никакъв случай. Ако си в депресия, ходи на психолог. Само с хапчета от психиатъра няма да я пребориш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker