Искам любов! Самотата ме убива. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам любов! Самотата ме убива.
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 2572 пъти
Самотата ме убива. Не ми се живее вече. Момче съм, но съм плакал заради това. Има моменти когато ми става много тежко и не мога да се сдържа. Вече нямам желание за учене или работа. Не ми се прави нищо, искам да умра. Не ми давайте съвети, послушах кого ли не, направих всичко което мога, но няма резултат. Може би съм в депресия. И как да не съм като всеки ден по цял ден съм сам? Живея на село и тук сякаш времето е спряло. През лятото ще се преместя в по-голям град, но там не познавам никого. Израстнал съм на село и социалните ми умения са никакви. Просто няма с кого да изляза, има само пенсионери. Ето, скоро ще се преместя в града, но кое момиче ще тръгне с мен? 23-годишен девственик от село. Възпитан съм и се държа културно, имам добро обноски, не съм някой простак или селяндур. Но съм също затворен и мълчалив. А и тукашните момичета така или иначе не гледат възпитанието, а други неща. Даже харесват простаците повече. Ако говоря учтиво ме питат "ти луд ли си? ". Повечето се изнесоха по големите градове, а останалите чакат някой богаташ да ги вземе. Като малък обичах да чета и да уча, тогава всички в училище ми викаха смотаняк и зубър. От тогава съм самотен. Беше модерно да се пуши и да се пие, момичетата ходеха само с такива. Сега чакат някой с пари, кола и апартамент в по-голям град, но трябва и да ги води по дискотеки, купони. Искат всичко. Аз не ходя по дискотеки и купони защото не пуша и не пия, не харесвам и кафенета защото предпочитам тихи и спокойни места.
Аз не съм смотаняк, просто трябва да прекарам известно време с някого и да го опозная, да му имам доверие, за да започна да си говоря свободно и спокойно с него. Тогава съм много добра компания и мога да говоря за всичко, но в началото винаги съм мълчалив и затворен.
Искам любов. Постоянно си представям как имам приятелка с която се обичаме, гушкаме се, държим се за ръце и т. н., но това са само фантазии.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 5f9086840d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Чета ви историите тука и направо се изумявам, приятеля ти е много зле, баси шматката, аз нямам приятелка, ако имах и тя да е незадоволена от мене щях да се чуствам много гадно, обичайте си жените е глупаци, как може да не помислиш за жената до тебе, това са нормални неща, къде са тези истински жени като авторката, защо все попадам на неподходящи. М25

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 6020e13de3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много добре те разбирам, и аз бях така доскоро. Но трябва да се радваш на открилата се пред теб възможност. Можеш да започнеш живота си на чисто, в компанията на млади хора! Ще видиш, че не всички момичета са като тези от селото ти, има и свестни. Виждам от написаното, че си интелигентен и съм сигурна, че ще има хора, които да го оценят. Да, на село е нормално да се интересуват от това къде и кога ще се напият, но в града има повече възможности за интелектуални развлечения. Има умни млади хора, които харесват книги, хубава музика, игри и т. н. Пробвай нови неща. Ние с приятелите ми например, ходим на ескейп стаи и на board games и е супер забавно, а има и влагане на мисъл. Относно запознанствата с жени - пробвай тиндър, когато вече си в града. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 5f9086840d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Коментар 1 е объркан, за друга тема беше, така като препраща сайта от една тема на друга

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: a70758cb64
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На първо място обичай и уважавай себе си. Имай самочувствие. После си подготви добре отиването в града-намери си квартира, работа и пр. Това си е стрес, но ще се справиш. После ще си намериш приятелка. Там ще имаш нова социална среда и ще срещаш повече хора. Сигурна съм, че ще намериш момиче, което да те оцени. Не всички гледат коли, пари и пр. Има и нормални момичета. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 0f21bb55aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Живота ще ти се промени, работи, учи не бездействай. Така умът ти ще е ангажираност друго и нещата ще си дойдат на място. И за твое успокоение има девствени, на доста по-голяма възраст.

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: b2c62de923
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Да си сам не означава да си самотен(смотан) а свободен. След време ще ти липсва тая самота. Възползвай се защито като се обвържеш сериозно пак ще плачеш тук.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 436394bf4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм в същото положение ,но съм момиче.Не съм девствена и никога не съм се оплаквала от мъжко внимание,но и аз като теб всяка вечер плача,мечтая си за любов и се страхувам от самотата.За мъжете винаги съм била секс играчка.Годините ти не са много.Предстои ти да видиш още много неща от живота,а време за любов винаги има !Успех !

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 2b042ea1a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз съм много самотна и това ме побърква :( бившия ми приятел ме нарани много и след него не искам да погледна друг :( ще се побъркам

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: b83c64aaf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Мен едно момиче ме нарани, тя направи всичко за да и обърна внимание, после аз се раздадох за нея, накрая получих смс че не ме обича, фалшива работа, Почуствах се като пълен глупак а не съм. Явно много чуства влагам, явно не трябва, явно трябва да съм груб с тази група хора. А не мога прекалено нежни същества са. Много обичам нежни момичета. Мисля че се допълваме, защото аз съм малко дивак, с груба външност. Незнам как да си намеря приятелка, по скоро ме е страх да не ме остави. Аз съм мъж, само за една жена. Не обичам изневярата. Жената трябва да се държи като такава, да бъде нежна, да се държи сладко. Не харесвам жени тип мъжкарани. На 25 съм живея в чужбина сам, работя. Горе долу и тука жените са като в бг, смисъл несериозни, живеещи с техните, петък събота дискотеки, излагации напивания, леки работи. Къде да я намеря нормално момиче, искам просто да ме обича, нищо повече, с една подробност Истински да ме обича, без преструвки, защото съм имал такъв случай. Момиче което се прави на влюбено в мен, а всъщност иска само секс, което мене само секс не ме устройва. Ако искам само секс ще ида при проститутка, нали така, а пак може просто аз да не съм разбрал че тя е проститутка, няма значение, нема интерсува. Къде да го намеря това нормално момиче, като всичките са... направо... без коментар. Със сигурност има много готини момичета, много приятни, но защо съдбата не ме среща с такива. Защо една жена я интерсува всичко друго, но не и за мен. Интерсувая какви приятели имам, кой познавам, каква кола карам, сам ли живея, имам ли апартамент. И да имам, и да нямам, какво значение има, да няма вечно да живеем. Живееш каквото живееш и тва, пукваш като куче, но по важното е с Кого си живял, нали? . или това за жените няма значение, незнам зависи от жената, но повечето това не ги интерсува. Имал съм приятелка за малко, по-късно разбрах че ме харесвала защото съм изглеждал на мутра, щях да припадна, не можах да повярвам, бях в шок, това беше толкова примитивно, какво съм виновен че имам такъв ген, физика или там каквото е. Така искам да се влюбя, не да живея като диво животно, изтървано от гората. Много съм чуствителен, ако някоя ми каже че ме обича, че е влюбена в мен ще припадна, честно. Сериозна връзка не съм имал, би било. много интересно, незнам, не съм живял с друг човек заедно, ще е сладко., да се събуждаме заедно, да пия първото си кафе с нея, да ме целуне за добро утро, направо ми звучи космически., или пък да ми каже че е бременна, ще получа инфаркт от радост, май много се размечтах.. Дано ама надали, или пък да ми званне и да ме пита миличко как си, какво правиш, ехее, направо, ще направя магазин за цветя, и всеки път като ми звънне с тези думи ще има цвете дадено със сърце, не по задължение

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker