Възможно ли е да ОБИЧАМ двама? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Възможно ли е да ОБИЧАМ двама?
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 5295 пъти
Първата ми любов.. траеше 4 години.. кавги.. спорове имаше постоянно.. но и толкова мили и нежни моменти, в които си мислиш че ти и той сте единствените хора на този свят.. Беше много силно.. чувствата.. всичко.. Но той се промени.. Имаше една пауза, в която той обичаше друга.. Тогава аз бях просто негова приятелка, а тя беше ГОЛЯМАТА му любов. Но тя го заряза.. и той не беше същият човек.. Постоянно ме нараняваше, не ми обръщаше внимание.. Когато се напиеше се сещаше за мен и ми говореше за старите времена. През много болки преминах, но той един ден ми каза, че ме обича.. Никога не го бях очаквала отново, но той го каза.. Все още обичаше нея, НО обичаше някак си и мен.. Постоянно ми говореше за нея.. 1 година.. Глупава съм може би.. Но аз бях с него, защото му бях единствения скъп човек, защото си нямаше друг.. защото въпреки всичко, аз го обичах.. Караше ме да се чувствам специална. Той е брутален - колкото е твърд и студен, толкова е нежен и внимателен. НО ето, че след 4 години се прекърших.. Не знам какво ми стана, но изведнъж започнах да му говоря колко лошо се държи с мен.. И той нищо не направи - не се извини, не се опита да се поправи - нищо. Отчаях се.
Изведнъж се появи друго момче. Весел, оптимистичен, жизнерадостен - всичко, което другото момче не беше. И така нещата се обърнаха. С първото момче бяхме нещо като разделени, даже и аз не знам какво бяхме, защото нито той ми говореше, нито аз на него.. Тогава общувах с другото момче и той ме завладя... Беше толкова по - различен, нов, непознат... Бързо се привързах към него... Знаех, че не беше редно, но го правех.. Скоро спрях да изпитвам вина. Лесно забравих всичката болка.
С една дума станах егоистка. Мислех само за собственото си щастие...

Не знам... може би просто насочих любовта си към човека, който ми даряваше моментно щастие. Може би не го обичам наистина.

Наскоро споделих на първото момче, че има друг в живота ми. Той го понесе ужасно. Казах му, че винаги ще има място за него в сърцето ми, но той не ми повярва, каза ми че съм лъжкиня, щом съм го крила толкова време от него. Не го спрях да ми наговори всичките грубости - заслужавах си го. Болеше ме. Плаках цяла нощ, но бях взела решение - че ще продължа напред с новото момче.
Но не след дълго изпитах липсата.. на първата ми любов.. Винаги ги сравнявах.. Уж сега обичах един, пък сънувах друг..

И осъзнах, че обичам и двамата.. Не знам КАК.. Разкъсвам се.. Първата ми любов отново ми проговори и започна малко да си възвръща вярата към мен и това ме прави много щастлива... НО не знам кой да избера... Защото всеки един от двата избора ще боли толкова много.. Но трябва.. А не знам..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 1df3da5d37
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Избери новия. Нямам какво повече да кажа. Постъпваш глупаво. Стария те използва за утеха.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 59750c7c47
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Продължи напред, да.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 2e71db3bd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Бях в подобна ситуация, с изключение на това, че със първия не имали такива паузи и не е имал друга, нямало е за какво да се хвана ако съм искала да го оставя, просто новия ме завладя. Може би една връзка се изчерпва рано или късно и е въпрос на време да срещнеш някой, заради когото да се замислиш и да ти даде смелост да напуснеш. Дори да не си с новия, просто се замисли дали можеш сама, защото до голяма степен този навик вреди да взимаме адекватни решения и също страха да останем сами. Конкретно в този случай бих те посъветвала да започнеш с новото момче, още повече че цяла година си слушала за любовта на първия към друга жена. Не се чувствай длъжна към него, защото е постъпил зле. Знам, че най-вероятно се обвиняваш, но поне си спокойна, че не е бил идеален и да се чувстваш виновна, че го напускаш или че не заслужава това и такива работи. Успех каквото и да решиш

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: c8596fe4ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това ми се е случвало и на мен. Беше ми много трудно да избера, исках и двамата, но накрая останах с новото момче, защото се даржеше по добре от другя, но сгреших той не беше толкова добър за какъвто се представяше, а даже много по лош от старата ми любов. Mary Jane

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: bcf1d90179
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   НЕ! Но е възможно толкова силно да искаш да обичаш, че да си мислиш, че обичаш двама!
ЛаМорена

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 32d5bdf51f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Това му е рискованото да вземеш решение в такава ситуация, защото единия си го опознал, а новия колкото и да се държи добре, в началото и първият се е държал добре очевидно, както във всяко начало. Няма как да сме сигурно какво ще е с единия и с другия. Аз съм на мнение, че двама души ако се разделят трябва да е някаква причина, която да не включва трети човек. Въпреки, че понякога е трудно да сме сами и си казваме едва ли не да имаше моментално някой да замести празнината, но за всичко си идва времето. Явно трябва да мине това време, в което човек да остане сам, да прецени новата си ситуация и т. н.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: d06d6b71ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Напред, моме ! :)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 4ce4884b02
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Само напред и нагоре..

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: d42bd42d74
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Не обичаш нито единия, нито другия! Ако наистина е обич, не би се колебала! Просто чувстваш вина кой ще избереш, и може би страх дали ще е правилния! Намери си някои, който да те кара да се чувстваш щастлива и сигурна в избора си!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: e805ca3c97
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От автора: Аз реших да ги оставя и двамата...

 
  ...

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 32d5bdf51f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   добре си решила. след тая каша по- добре с някой нов

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 7100e3f666
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   НЕ!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 8ae15e6e93
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   според мен поостани известно време сама! казвам го от личен опит! ! ! когато човек остане сам може да измисли какво да направи :)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 1d57cf883c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Правилно си решила. Аз съм мъж, имах две приятелки същевременно. И двете знаеха, че има друга. Това продължи цяла една година. Мисля, че на мен ми беше най-трудно, въпреки че ми беше много хубаво и с двете. Имах чуства, но не ги обичах. Оставих ги и двете, точно преди година. И мисля че, не згреших. Не исках да им пропилявам живота. Те са много добре, контактувам с тях, имат си сериозни гаджета. Само че, аз съм всеоще сам, без сериозна приятелка. Има много жени около мен, обаче чувства никакви :). Ама нека, явно съм с го заслужил, като се правех на дон жуан :).

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 12223b29dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   здравей, преди време и аз се чувствах така и ще ти дам един съвет върви някаде сама за дълъг период от време незвъни на никой от двамате питай и приятелите сиа за тях бъди сама докато недойде деня в който ти осйзнаещ на кого от двамата искаш повече да званнеш природата ще ти проясни мислите Успех

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker