Липса на опит с жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Липса на опит с жените
преди: 7 години, 3 месеца, прочетена 2767 пъти
Здравейте, мъж съм на 28год., по стечение на обстоятелствата нямам опит с нежния пол, имал съм само 1 връзка 3 месеца и то беше много отдавна. От тогава насам съм бил само с проститутки, бях доста дебел и неуверен. Почнах да ходя на фитнес отслабнах вече имам добра професия имам самочувствие, заглеждат ме момичетата, но знам, че като опре до секс и няма да знам какво да правя и че ще свърша за 30 секунди. Изпитвам някакъв голям страх от това, почвам да свалям някое момиче и като стане
по - сериозно и бягам. Всичките ми роднини ме мислят за някакъв олигофрен, как така на 28 год. здраво момче нямаш приятелка, баба ми ме пита да не съм гей и така все повече се затварям в себе си и страха става все по-голям. Приятели ме бъзикат, вече усещам, че и момичетата бягат от мен, може би усещат неувереността ми.
Ставам все по- самотен и се затварям в себе си и тази липса на секс направо ме съсипва, не се чувствам пълноценен човек. Почвам да полудявам пия едни хапчета за нерви за да мога да заспя. Моля ви дайте ми съвети как да преодолея този страх, почвам даже да си мисля да отида на Психолог!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: fed710dad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има и други начини да задоволиш една жена... Така че нямаш причини да бягаш от секс с жените. А и може на бъдещата ти приятелката да й допада такова свършване. Всяка жена е различна. Може да правиш много неща в секса, които да й харесат. Хвърляй се смело напред и започвай сериозна връзка.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: b121273418
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Влез в Project pickup форума и почвай да четеш, там ще намериш отговорите на всичките си въпроси! Късмет!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 4ebf9c68bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Далече съм от мисълта, че подобен форум ще му помогне. Спасението е да учи език и да става вървежен в чужбина, където на такива като него е доказано, че се получават нещата.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 1ca45b7e26
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   от Автора:

Съмнява ме една жена да остане с мен ако свършвам за 1-2 мин., най-вероятно и ще ми се подиграва и съвсем ще ме смаже.
Това с "Пикъп проджект" ми изглежда супер малумно, не може ли просто като се харесат 2-ма души и да се вземат без някакви извънземни тактики. Това с чуждия език не го разбирам и защо трябва да ходя в друга държава...

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 91e3d7187b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   След като прочетох тези неща "Всичките ми роднини ме мислят за някакъв олигофрен, как така на 28 год. здраво момче нямаш приятелка, баба ми ме пита да не съм гей и така все повече се затварям в себе си и страха става все по-голям. Приятели ме бъзикат, вече усещам, че и момичетата бягат от мен, може би усещат неувереността ми. " искам да ти кажа, че колкото повече на дистанция стоиш от такива идиоти, толкова по-малко ще страдаш. На баба ти не й прилича такива идиотщини да ти говори. Първо с нея бих прекратил всякакви контакти.

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: f0420ee356
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Споко, за 1-2 мин. ще бъде само първия път с някоя мадама ;) и определено не смятам, че някоя жена ще ти се подиграва. Все пак на тази възраст вече става дума за пораснали хора...
Спокойно, страховете ти са неоснователни. Съсредоточи се върху това да намериш стойностно момиче, останалото се учи. :) Опитът, който ти липсва, компенсирай с повече старание.
Успех :)
Ж28

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 1da1d04160
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Моето мнение е, да отидеш пак чат пат отново при проститутки, да свикнеш да се задържаш повече. по време на секса си мисли за друго, щото отдадеш ли се психически и емоционално на това което правиш в момента, свършил си :-) Щом не е два три тласъка, а все пак минути, колкото и малко да са, проблема ти е решим.
Важно:
Заебавай всякакво маструбиране на този етап и гледане на порно. Е, може да удряш по една злобарка веднъж седмично, но да не е ежедневие;-)

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 50cf3ab973
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   от Автора:

До №6: Как да се дистанцираш, като постоянно ми се натяква това нещо, майка ми да ставала свекърва, да гледала внуци, постоянно такива пожелания, баба ми щяла да умре без да ме види женен, била оженила всичките си внуци, само аз съм останал и такива ми ти работи.
Все едно съм умрял щом на 28год. нямам приятелка и всякаш че ме съжаляват. То ми стана фикс идея вече че трябва да си намеря жена и скачам на всяка втора като някакъв отчаян тип. Както и да е зная, че трябва да се абстрахирам от такива глупости, но ми е много трудно и съм много чувствителен и го изживявам по тежко.
До №7: Благодаря ти за куража ще се постарая :)
До №8: Как да издържа без чекии 1 седмица, аз ще ходя по цял ден надървен, ако не си правя поне по 1 чекия на ден и пак ставам и лягам с ерекция, непоносимо е. И съм забелязал, че като отида 1 - 2 пъти на проститутка и после още повече ми се прави секс и съм постоянно в ерекция. И ето пак фикс идеята, че трябва да си намеря жена!!!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 846d680ef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

11.   Всичко е до отпускане и повече безразличие, а за другата държава е много просто. Там не е странно, че нямаш кола или собствен апартамент, защото културата на хората е друга и не проявяват интерес към снобизма. Престани да си повтаряш глупостите за опита, нещата рано или късно си се случват. Тренирай нещо или работи тежка физическа работа, скоро ще те заглеждат и желаят снобски жени което се случва и при мен, и което не вярвах да стане някога. и задължително, откликвай на чувствата на тези жени! Няма значение, че имат мъж или дете, откликвай и пляскай. Това, че една жена се е оженила за един мъж, не означава, че не желае друг тип! Просто жените бягат от мизерията и са готови да изневерят със този, при който най-силно им се задейства либидото. Преди години мен ме ебаваха, че съм обикновен, прост работник и никоя няма да ме хареса, а когато станах като Силвестър Сталоун в тялото, мъжете им ме гледат все едно съм най-големият им кошмар и враг. Жените харесват мъжкото в мъжа, това е природата им.. и почти никоя българка не е удовлетворена от брака със своя партньор, защото трябва да направи едно, а жела друго. Факти БГ. Успех!!!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 1ecafcf6df
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами виж, и на мен също като на теб родителите ми, баба ми, дядо ми ми натякват същите неща, че ми е време за дете, че никой не ме харесва, че баба ми ще умре без да ме види омъжена с деца. Но всъщност аз имам съвсем други цели в живота, а за деца дори и не съм си помисляла. И все пак това е твоя живот и трябва да го живееш както си поискаш. Днес живеем в различни времена от тези в които са живели нашите баби и дядовци, но те няма как да го разберат. А колкото до бързото свършване, аз никога не бих се присмяла на мъж, които харесвам и съм силно привлечена от него, а напротив бих се опитала да го предразположа. Щом и харесван от жените продължавай смело напред, пробвай с тази онази и някой ден ще ти излезе късмета. Правилните хора не се срещат всеки ден :)

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: c7f6c8ff9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ако има нещо, заради което не бих искала да съм твоя жена, то това няма да е, че свършваш за 30 секунди, а че си бил с много проститутки. Това би отвратило жените!!!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 50cf3ab973
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   от Автора:

Благодаря ви на всички за коментарите, ще се опитам да мисля за себе си и моите планове, без да взимам под предвид мнението на другите.
Това с проститутките една жена не може да го разбере, затова и не виждам смисъл да се обяснявам.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 765f83ad5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Авторе номер 6 ти пише. Как вървят нещата?

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 50cf3ab973
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   от Автора:

Здравей №6, гледам да не им обръщам много внимание на роднини и приятели. Иначе все още съм смазан от липсата на секс и най-вече от това че нямам половинка.
Ходих на проститутка тези дни, но и това не ми доставя удоволствие вече, всичко е машинално и се гледа само да свърши часът за който си платил. Знам, че няма как да е другояче сексът с проститутка, затова и мисля да не ходя повече. Опитвам в Елмаз и Социалната мрежа, но ме съмнява да намеря нещо там.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 7192b923dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Авторе а ти кво мислиш че някоя жена ще ти даде любов?

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 50cf3ab973
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   от Автора:

№17 Разбира се че не, трябва да дадеш за да получиш.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: eccd7b1227
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Авторе, аз съм жена и мога да ти кажа, че ние държим на други качества на мъжа, когато сме във връзка. Държим да е грижовен, да ни уважава (и обича), да ни закриля или поне да опитва... Чак след това идват физическите неща, вкл. Секса. Цялостната постановка на твоето мислене по въпроса е неправилна. Ако се държиш добре с една жена, грижиш се за нея и т. н. Тя няма да те остави заради особености в секса. Така че си ухажвай жените, не се самоблокирай с разни разсъждения. Опитай, действай. Успех.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 1da1d04160
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Номер 19, не подвеждай така грубо човека. Ти и такива като теб може да сте изключение, но масата не са. Секса за жената е жизненоважен--100%. Липсата на сексуална удовлетвореност води до изневерите, не нещо друго. Може да си го обича, уважава, цени, но когато ѝ се чука ще кръшне. Това е не само теоретично, но и практически неизбежно. Те дето мъжете им са добри любовници, като им писне една дългогодишна връзка и кръшнат, какво остава ден след ден сексуално неудовлетворение, месеци и години така наред. Казвам го от това което съм видял и не десетките, а сигурно стотици разговори с жени по този въпрос. Та я само погледни тук, а и в други форуми за какви изповеди на сексуално неудовлетворени жени иде реч.
Все пак с една уговорка, някой може да не е опитен и ако жената държи на него, ще си го обучи. Обаче ако и въпреки "обучението" не стават нещата, или няма да е с него или ако е с него, ще му кръшка. Дали ще се чука с тоя и оня, или ще си хване паралелен любовник, с който да е само секс, е без значение.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 50cf3ab973
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   от Автора:

Добре харесвам дадено момиче, почвам да и пиша да се интересувам от нея, без естествено да я задушавам, виждам че има някакъв интерес и от нейна страна, но като я поканя да излезем на кафе, почва имам уговорка с една приятелка и т.н. и ми става ясно, че просто е убивала време с мен. Или на живо виждам, че има интерес лафим си малко и после и казвам, какво ще кажеш да излезем в Петък вечерта да пием по един коктейл или да хапнем някъде край морето и се почва еми не знам ще видим и тем подобни и ми се убива целия ентусиазъм.
Как да стане майка му стара то са едни луди стратегии какво да кажа, тя какво ще каже аз как да реагирам, какво ще стане и тем подобни простотии. Аз съм принципно директен човек, каквото мисля го казвам, само с жените които харесвам мисля някакви стратегии как да ги сваля. Май ще почна директно да им говоря без заобиколки

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: bd18c28f83
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

22.   Добро определение "стратегии", благодарение на тях опипват почвата и отсвирват материално несъстоятелните мъже, тъй като жена гледа печалбата и се стреми към хедонизъм, поне масата е така. Нелепо е да се твърди, че нямаш опит. Ами, ако имаше черно БМВ Х5? Пак ли щяха да са стратегии?!? Повярвай, материалистките парадират с тоя "опит". Не е до опит, а до желание. Ти имаш желание, мацката има желание и нещата стават, но както виждаш, желанието е само от твоя страна. Сега малко по-сериозно! Човек, иди в чужбина и ще видиш, че след по-малко от година ще стягаш вече сватба. :) Всички, които аз познавам станаха семейни в различни точки на Европа. Извън България е съвсем различно. Жените те харесват тебе, не парите и успехите ти. Мога да ти напиша страшно много неща от кухнята, ама ще те разочаровам тотално. Тук се гони материалното и няма да се промени в следващите 50 години. Необходимо е всички читави мъже да убият тоя повреден ген, като се оженят за чужденки и дойдат да живеят тук. На дневен ред е проблемът с меркантилните жени. Той трябва да се реши.

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 50cf3ab973
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   от Автора:

№22 До някъде мога да се съглася с теб, но все трябва да има останали и добри качествени жени, които ще те оценят като човек, а не да гледат само банковата ти сметка. Не ми се ходи в чужбина, просто ще отида да си взема жена от някой по - малък град, че тук във Варна са ебати гадните меркантилни пикли.
Между другото имам един познат, който има доста скъпа кола, но пък е и женен и ми е разправял истории как хубави момичета са го заговаряли докато той е в колата на спирки, паркинги и светофари и са му оставяли номера си дори. Мен никой не ме е заговарял докато си стоя в дъртата Количка :). Мислел съм си и да изтегля един кредит и да си купя една намазана кола ама винаги съм предпочитал да имам пари да ходя на почивки и екскурзии отколкото да се правя на въздух под налягане. Гледам разни пичаги, колеги и т. н. как взимат по 800лв. заплата теглят кредити за някакви коли по 10 000лв. и после мизерстват, само и само да карат скъпа кола, ей това аз не го разбирам. Пък аз винаги си имам заделени пари и от баща ми го знам, "Един мъж винаги трябва да има пари за които да си знае само той". Сега ако взимаш 2000 - 3000 лв. няма проблем, вземи си кола и за 30 000лв., ама със заплата от 800лв....
Те това е ще я мъчим някак си....

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 9f47ee5b9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Авторе, това с по-малкият град няма да ти реши проблема. В малките градове остават тези жени, на които нито им се учи, нито им се работи. Те така или иначе няма какво да работят в малкият град, дори да искат. Естествено, има и изключения, но те са отдавна заети. Трябва просто да се оглеждаш за момиче с желание за работа, образование и т.н. Тия, дето киснат цял ден по кафета и молове, директно ги забрави. Скъпата кола също няма да ти помогне, най-много да забършеш поредната златотърсачка, която за няколко месеца ще ти профука спестените пари и ще висне на врата на следващия. Другият вариант е да останете заедно, но повярвай това също не е оферта. Преди години излизах за кратко с момиче, което мислеше и говореше само за пари и материални неща. Добре, че тогава тъкмо прохождах и съответно нямах нищо, та бързо ме остави. Ако се бе случило по-късно, такъв автогол щях да си вкарам, че дори и сега ми е трудно да го осъзная.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker