Тя ме зяряза без причина - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя ме зяряза без причина
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 1721 пъти
Здравейте... аз съм момче на 16 години... имах връзка с 1 момиче също на 16... почти 2 месеца.... всичко беше перфектно... аз дамах всичко от себе си... подарявах и цветя... плюшени играчки... изобщо глезех я по сякакъв начин... от начало всичко беше прекрасно... тя ме обичаше... аз двойно... запознах я с нашите и те я харесаха... но в последната седмица тя започна да се държи странно... ние сме на 7 километра един от друг... и не мога да съм с нея през цялото време... след още няколко дена тя започна да се държи още по странно... с нейна приятелка всеки път ходеха някаде и не казваха къде... в крайна сметка се оказа че ходят при един мой приятел... който е на 27... после тя прекрати сякакви разговори с мен... општах се много пъти да говоря с нея но не казваши нито дума... на нейната приятелка казала че не иска да говори с мен защото ще ме нарани... после разбрах че тя същност има чуства към плиятеля ми... бях съкрошен... толкова съкрошен че получих нервен срив и се парализирах от главата надолу... не можех да помръдна нищо... ходих в болница... натъпкаха ме с успокойтелни.... от тогава си взех валерян и всеки ден пия по много хапчета.... не мога да спя... да се храня нормално... живота ми се срина напълно... приятелите ми казват да и дам време... че е объркана... но вече знам че не е.... обичам я страшно много.... тя е първия човек който съм обичал така.... и не знам как да я забравя... въпроса ми е да продължа ли да се боря очаяно за нея.. :( моля без хейтарски коментари.... достатачно съм депресиран

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 64ca68f857
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей. Това, което ти се е случило е ужасно... за да стигнеш и до нервен срив, а си само на 16... значи наистина много си го обичал това момиче. :) Пък после мъжете били безчувствени.. Ами виж какво, аз съм реалистка и ще ти кажа наистина какво мисля. Та това момиче те е предало и ти е забило нож в гърба... и то с твой приятел... що за наглост? Нито тя е била истинска към теб, нито пък този въпросен 27 годишен ти е някакъв приятел... Живота ти не е съсипан въобще, толкова си млад още.. Тепърва навлизаш в истинските неща от живота. Ама само се запитай, струва ли си да се тормозиш, колкото и да си я обичал? Още си на 16 , а нервни сривове, лекарства... Не се бори за някой, който не заслужава обичта ти. Продължавай напред, с времето ще забравиш. И в никакъв случай не прави глупости. :)))) Усмихни се и напук на всички, които са те прецакали - давай напред!!!
- nansi

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 705a26ba28
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ХА! ГЛЕЗЕЛ я по ''всякакъв начин'' като й подарявал плюшени играчки и цветя! Надявам се, че не си пропуснал да й подариш и кукла барби и мъжът на барби Кен къща за кукли. Чудя се тя какво ти е подарявала... сигурно колички и камиончета?

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: e31883bb44
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Първо. Този 27 годишния не ти е никакъв приятел. И не само защото ти е 'откраднал' гаджето (слагам в кавички откраднал, защото все пак тя сама е поискала да бъде с него).

Значи трябва да ти е ясно на теб и на всички други момчета и момичета! на твоята възраст, тийн възрастта, че щом някакви 25 годишни и нагоре се размотават с вас - значи НЕЩО ИМ КУЦА НА ТЕЗИ ХОРА! В смисъл - не умеят да общуват с хората от тяхната възрастова група! Един човек над 25 години чисто психически, емоционално ли как да го нарека е много по - различен от един човек в тийн възраст! Не казвам задължително по - умен, но по - различен! Не мога да се сетя как да ти го обясня по - подходящо, но след 10 години ще ме разбереш какво имам в предвид.
Както казах, по мои лични наблюдения, на такива хора просто нещо' (най - общо казано) им куца и затова се насочват към вашата възрастова група, защото с вас тийновете най - лесно се общува. Човек много по - лесно може да се сприятели, да стигне до сърцето на някой под 20, отколко на някой на 30 и нагоре... Защото вие сте по - наивни, мили и добри. Все още не сте толкова озлобени и. т. н.

За това момиче няма какво да плачеш и да се депресираш. Но не оставай с лоши чувства към нея. Не ставай от онези мъже, които се озлобяват към всички жени за това, че са били наранени 1-2-3 пъти. Просто не я мисли повече. Излизай и се забавлявай с други хора!
Сега тя те е зарязала. След време може да се случи така, че ти да оставиш следващата си приятелка (е, сега, не казвам да си го поставиш за цел). Може просто да почувстваш, че не е точния човек за тебе.
По - добре ли ще е да продължиш да си с някоя, която реално на ти е баш на сърце?
А добре ли ще ти е някоя да я с теб, но само за да не те нарани?

Просто приеми, че любовта не може да се планира!

Не ти трябват хапчета. Дишай дълбоко и се опитай да погледнеш нещата така, както аз ти ги обясних.

Хайде сега се усмихни и пиши на някое приятелче НА ТВОЯТА ВЪЗРАСТ да излезете... там където излизате :)

Жена на 29

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: a86d5e41d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Как може да изпадаш в такива състояния заради някаква малка курвичка. Не знам колко ще те успокои, но абсолютно всички са така в днешно време. Сменят гаджета за по 2 седмици, и е напълно нормално за тях. Ако някоя не е имала поне един батко за гадже значи е изостанала. Не знам точно какво си мерят или състезават, но ги сърбят гащите дотолкова, че не знаят какво се случва. И са много прости и лицемерни такива. Ходила е с някой на нейната възраст само за опита.
Слабата ти психика не ти позволява да мислиш трезво. Няма ли други момичета бе кво става с тоя свят. Не се занимавай.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 116b8402d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Народът е казал -Далече от очите-далече от сърцето. Избери си момиче, което ще виждаш всеки ден и ще е до теб. Връзките от разстояние са трудни, особено в тази възраст. Не се задълбавай толкова много. Обичай себе си и мисли по-реалистично. Пък тя да прави каквото ще. Неви е било писано да сте заедно. Понякога има съдба или карма и ние нищо не можем да направим. Гледай си живота, ученето и се радвай на младосттаси. Постепенно всичко ще се нареди. Успех!

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 36b213c26d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Авторе, остави я каквото иска да прави, явно е малка *аврантийка и не може да е само с един...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 45e0123ac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма смасъл! Момичетата на тези години си харесват по-големи и трудно ще си я върнеш. Друг е въпроса дали той ще я вземе на сериозно или ще му ходи зад за*ника

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 7498cabd9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   не се занимавай с нея, малки сте още! Разбирам те и знам какво ти е.. Просто и докажи че можеш да направиш друга щастлива. Тогава тя ще се съжалява.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 7b3a4eec69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не е вярно, че те е зарязала без причина. Зарязала те е защото е несериозна патка. Сега вместо да продължаваш да се филмираш и да се съсипваш заради човек, който не заслужава обичта ти, нареви се едно хубаво за това колко е несигурно всичко в тоя живот, и оставяй повече време за преценка преди да дадеш доверие и чувства на някой.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 027161059d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всички сме минали през това. Споко, ще ти мине, но време ти трябва. И друг път знай, че не трябва чак толкова да хлътваш и да глезиш жените до себе си. Имай малко самоуважение и самоконтрол. Дори те самите не искат да ги глезиш прекалено, защото им ставаш скучен. Неслучайно е загубила интерес към теб.

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 029657ed78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   По на 16 години, няма и 2 месеца връзка - "адски влюбените".
Не знам драматизация ли е или си адски наивен и чувствителен, но с държанието си се молиш да те тъпчат. Какви подаръци, какви глезотии? ! Много се престараваш. Може да си й писнал или тя да се е чувствала задушена от вниманието ти. Не ти казвам ти да си този, които да тъпче, а да погледнеш по-реалистично и да си намериш момиче, което ще хареса това внимание и ще ти отговаря със същото.
Връзката се състой от двама, не един - не може единия да дава 99%, а другия 1%.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 67ca2fd54b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Така е то, момичета като нея изобщо не заслужават да мислиш за тях. Чувства се млада, вървежна е сред отчаяните батковци и ти си просто поредната й забивка, нищо, че ти си я "разглезвал" и показвал обич. Не се отдавай напълно на момиче преди да си убеден в нейната отдаденост - щом тя те използва, използвай я и ти. Ако искаш секс и не го получаваш, а тя не е девствена и няма причина да ти се дърпа - зарязваш и търсиш следващата. Това си е игра и не бива да се подчиняваш само на чуждите правила.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: eb9e2df5d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не се ядосвай толкова. Не мисля, че тя реално иска някого, защото така го чувства. Онзи ден пътувах във влака и имаш три момичета на около 18-19. Чувам едната казва: излизах с него няколко пъти само, за да мога да го зарежа. Оказва се, че тя не харесва момчето, но е планирала да го зареже и да го нарани, обиди. Е, това нормално ли ти звучи, какво ще кажеш? В тази възраст момиченцата вече започват да се разхубавяват и да усещат колко е лесно да получат вниманието на момче или мъж. Също им създава някакво самочувствие да залъгват един или няколко. Помисли върху това и не се обвинявай и ядосвай, нямаш вина.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker