Любовен триъгълник или...? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовен триъгълник или...?
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 1868 пъти
Здравейте!
На 22 съм, приятелката ми също, заедно сме от 8 месеца, но в последните седмици започват да се случват някои неща, които доста ме накараха да се позамисля над тази връзка. Пиша това тук, защото наистина ми трябват съвети и мнения, тъй като имам чувството, че всичко става все по сложно. Искам да благодаря на админите, ако историята ми, както и на всички, които ще я прочетат, въпреки че съм гледал да бъда максимално изчерпателен.
Бяхме в един клас с училище, но през цялото време там не си обръщахме особено внимание. Тя пушеше трева, взимаше и други наркотици, движеше в „лошата“ компания, съответно всички момчета и се лепяха, тъй като винаги е била много красива. Аз бях в другата крайност – по-затворен човек, не излизах много по квартала, със съучениците да пием пушим и т. н. Нямахме нищо общо тогава, съответно пътищата ни се разделиха. Аз започнах да уча, последва и работата, но всичко си продължи като преди. Живея с майка ми, ходя на лекции, ходя на работа, после вкъщи. Не излизах (а и все още не го правя де) много много навън с приятели/познати, просто съм по затворен човек и имам чувството, че цялата рази работа с излизания и компании от хора не е за мен. Тя бе в другата крайност – не се прибираше вкъщи, непрекъснато се караше с родителите си, повечето време беше без пари и все искаше заеми, живееше по разни познати, беше се забъркала с какви ли не кофти хора, ходеше по партита... Не се бяхме виждали от много време и така до миналото лято, когато се засякохме в квартала и решихме да поиграем малко тенис на маса. Постепенно започнахме да се виждаме всеки ден, много си допаднахме и след месец вече бяхме заедно. Тя започна да идвада спи в нас всеки ден, но не се премести (и до ден днешен не иска да го направи напълно). Живея с майка ми, двете много си допаднаха, майка ми я усеща като собствена дъщеря, за добро или лошо не знам.
Аз не я съдя за нищо, което е правила или прави, въпрос на личен избор, а и я обичам много. Но в последните месеци започна да се държи странно и вече направо не знам какво се случва. А и нямам много опит с момичетата и това ме обърква още повече. Есента се е запозна с друго момче от квартала, да го наречем Х. Не го познавам, но по-нейни думи е пълна моя противоположност – партита, момичета, алкохол, наркотици, изобщо „активен“ живот. Аз бях извън града тази седмица, но си пишехме непрекъснато. Понеделник каза че, отива да се види с Х, даже си пишехме, докато трае „срещата“ им, казваше ми всичко каквото правят в момента... Вярвам и, че не се правили секс тогава, но до Петъка се е виждала с Х всеки ден и постепенно започна да ме игнорира леко като и пиша, докато е заедно с него. Х. е по-голям от нас, но живее самостоятелно и има хубава работа и доходи, общо взето има това което ни липсва в момента. Аз се върнах в града, отново си бяхме заедно, тя ми сподели много неща това какво уж са правили с Х, стояли са си във френд зоната, въпреки че момчето определено е искал нещо повече. Аз ходя на работа почти всеки ден, тя не работеше тогава. Времето си минаваше, изкарвахме си супер, но се оказа, че е прекарала доста дни с с Х., който я води насам-натам, черпи я и т. н. Така до 6 часа, когато аз тръгвам от работа и минавам да я взема. Общо взето до 6 е с Х, след това с мен в нас. Х започна да я търси все по-често, да и звъни и пише редовно, но тя го отбиваше пред мен. И така до следващия път, когато бях извън града за една вечер. Каза ми, че ще е с Х днес през деня, даже леко ме игнорираше като и пиша. Вечерта я питах какво прави, каза ми, че с почива в тях и чете книга, а същевременно един приятел (съсед на Х) ми сподели, че ги е видял преди малко да отиват в тях. На следващия ден се прибирах, но имаше задръстване на магистралата и се забавих с няколко часа. Оказа се, че отново си е уплътнила това време с Х, да ходят в тях, но отново каза, че не са правили нищо. И така минаха още около 2 месеца, в които отново си изкарвахме супер, гледах да не мисля, за това дали се вижда с друг и беше много добре.
Една вечер преди да си легнеме ми спомена съвсем несъзнателно, че днес са я снимали във връзка с нова работа, която ще започва. Бях полузаспал и не говорихме за това, но... на следващия ден като си писахме я питах, кой я е снимал, за какво... познайте отговора – Х. Тя започна да ми обяснява как не го харесва, била е замразена пред другите, искала доверие, това е заради работата, но определено си личеше, че гледа да смени темата набързо. Даже ме попита дали и позволявам да пие вино с него? Казах и, че не аз съм човека, който ще и налага забрани и разговора приключи там някъде... Все пак не започна въпросната работа.
Наскоро тя започна друга работа, което беше много добре, тъй като това определено щеше да подобри финансовото ни състоятние. Аз не взимам много, но и давам винаги, майка ми ни помага и т. н. За съжаление обаче не успя да мине пробния период и на първия месец я уволниха. Тук идва по-интересната част. Деня, когато я уволниха, започна като всеки друг. Писахме си сутринта, сърчица, усмивки, тя каза, че колежката и я дразни. Питах я за какво, но не отговори. Не ми и вдигаше. Цял ден и звънях и писах, нищо. Накрая написа само, че и е лошо и дотам, продължи да ме игнорира. На следващия ден същото, през деня отидох до видя дали е на работа, нямаше я там, отидох до тях, беше си вкъщи, качих се до тях и тогава ми каза какво е станало. Успокоих я, но трябваше да се връщан на работа и я оставих, видяхме се чак вечерта. Но се оказа, че първия човек, на който е звъннала след като са я уволнили е... познахте – Х. Завел я е на разходка извън града да се поуспокои, били са двамата, а в това време аз се скъсах да и пиша и звъня и нищо.
На втория ден след като си тръгнах от тях се оказа, че след това отново е била с Х, който я е утешавал и са се забавлявали. Така до вечерта, когато се видяхме, успокоих я за работата, че това не е нищо фатално, всичко беше наред, пак си бяхме заедно.
Последните дни, през които аз бях на работа, разбрахм че отново е била с Х през деня – разходки, наркотици, за секс не знам какво да мисля вече. Даже последния ден май беше много друсана, не можа да заспи цяла нощ, въпреки че отново отбиваше темата за това...
Не знам какво да правя вече. Много съм привързан и я обичам много. Не искам и не мога да и забранявам да прави нещо, но имам чувството, че тези срещи с въпросния Х. ще прераснат в нещо повече рано или късно. И тогава сърцето ми ще бъде разбито, а и честно казано не се виждам с друго момиче на този етап. Минават ми какви ли не грешни мисли от двете крайности – че аз съм станал побъркан ревнивец, че тя е просто една използвачка, която внимателно си подбира хората... От друга страна искам да реша този проблем колкото се може по-бързо, защото имам чувството, че всичко се усложнява с напредването на времето. Благодаря ви за вниманието!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 5409571720
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Тези срещи с ''Х", ще ли да прерастнат в нещо повече рано или късно''
Човече, осъзнай се... тия срещи отдавна са прерастнали в нещо, което никак няма да ти хареса, но мисля, че дори не го осъзнаваш, защото по това което си написал си много наивно момче(не целя да те обидя, просто съм дирекна) и повярвай ми секс им амежду тях и той е многоооо отдавна.
Моля те осъзнай се и бягай с 300 от това момиче... не знам просто не мога да си предсставя как може да й варваш толкова много, явно наистина нямаш никакъв опит с жените.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: eea4cbcab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момче, що не вземеш да му натрошиш кокалята на тоя идиот а тая да я изфъшкираш от живота ти? Тия са се е*али толкова много пъти а ти се връзваш на всичко казано от тая лигла! Колко по-яки пичета има а ти с тая мърла се занимаваш. С къвто се събереш такъв ставаш.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: ade51baa4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Просто ми е интересно: как може да си ОК с това приятелката ти да прекарва всеки ден или почти всеки ден с друг мъж? Що за връзка е това и що за мъж си ти? А иначе приятелката ти определено е използвачка и инициалът със сигурност редовно и пълни дупките.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: ea54f25715
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това момиче седи на два стола. Не смятам, че си заслужава жертвите, които правиш. Хубаво е, че си толкова либерален и освободен, но по-добре си намери някоя, която няма да злоупотребява със свободата си. Все пак не е свободия, а свобода.

Разбирам, че изпитваш любов към това момиче, но честно какво обичаш в нея? Любопитно ми е.

Иначе, не смятам, че някой човек заслужава подобно отношение от любимия човек. Смятам истинската любов за истинска тогава, когато тя е споделена. Защото единствено тогава тя развива целия си потенциал във времето. А това, авторе, не е твоят. Ти можеш много повече!

Depravity

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 6c7756d3ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Хората по горе са ти го казали. С наркоманка НЕ! Тях не ги слуша главата още от навлизането в пубертета.

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: b364a7e04c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не бе човек, само приятели са, как можа изобщо да си помислиш нещо друго? Тя е свястно момиче, този Х. и е мъжка приятелка и по цял ден си бъбрят и тя само му споделя и си обсъждат каква изненада да ти направи и как да те зарадва. Изобщо не си мисли, че може да има нещо между тях, той колкото и да и се натиска, тя ще го реже, защото ти си единствения и незаменим, ама все пак и е много приятно да е в компанията и както ти казах да си бъбрят по приятелски :)
Споко, още си млад и наивен, както ти написаха в другите коментари, като пораснеш и натрупаш опит, ще разбереш тези женски (а и не само) номера със "само приятелите" и само излизания за забавление. До тогава ако не искаш да си отвориш очите сам, чети първата част на коментара ми :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 424b67c4fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Спасявай се, миличък, свястно момче си, намери си себеподобна!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 759519abea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Няма значение дали са правили секс или не (а че ще правят - ясно е). Прочети си пак историята и я погледни, колкото можеш по-отстрани. Нещата са ясни. Колкото по-бързо сложиш края, толкова по-кратка ще е агонията ти.
Ж

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 1cd824c3d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Човек, какви доказателства още са ти необходими?! Момичето ходи с другия, но й харесва да те залъгва и теб. Много жени обичат да го правят, да имат "фен клуб" един вид. Обожатели, които само да им повдигат самочувствието без реално да получават нищо. Не си губи времето повече.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 4e51762179
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Може и да не са правили секс, тва може да го разбереш само от Х. Ясно е че си хлътнал сериозно, но наистина помисли какво бъдеще може да имаш с подобен човек. Просто наркотиците не прощават, явно тази е поредния изпържен мозък с тотално сбъркани чувства и емоции... И определено е използвачка. Намира в Х, това което липсва при теб и съответно обратното, и бъди сигурен, че има и други от които извлича някаква полза. Мисля че ти става ясно... Успех!

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 1aa06b7cd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Имах подобни случаи, не чак като твоя де, но бих могъл да кажа, че съм бил и от двете страни. :) Тотална загуба на време, лошото, е че винаги го осъзнаваме прекалено късно.
Не знам защо ми се струва, че това е първата ти по-сериозна връзка. От написаното обаче се вижда, че определено не е с правилния човек. И е време да проявиш малко характер, все пак си на 22.
Време ти е да приемеш реалността, това което прави приятелката ти е абсурдно. Без значение е дали прави секс с него, дали се напиват, друсат или се разхождат в парка. Факта, че не го е отрязала още в началото е достатъчно показателен. Наистина те съветвам да приключиш това колкото се може по-бързо. В противен случай ти ще хлътваш още повече по нея, тя ще продължава да си те върти и така до момента когато ще те зареже. А повярвай, тогава ще ти е наистина тегаво.
Излез от тази илюзорна комфортна зона, която си създал. Започни да излизаш, да се виждаш с приятели, да се запознавате с нови хора... там те чакат много момичета.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker