Имах връзка със семеен мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имах връзка със семеен мъж
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 1893 пъти
Здравейте! Осъзнавам, че вече е малко безсмислено и дори не знам какво точно целя, пишейки тази моя история.
Истината е, че съм студентка и лятото преди две години работих в един хотел просто защото уча тежка специалност и мога само лятото да си помагам финансово. Запознах се с един мъж на около 40 години, много добър, висок, възпитан, умен и интеигентен. Просто имаше някаква работа в хотел относно монтирането на видеокамери, защото е отговорник на фирмата. Няма да навлизам в подробности как точно се запознахме аз работих на рецепция, как точно се получи обаче ей така една вечер ми писа по вайбър да се видим да се разходим скучно му било. Идея си нямам защо се съгласих всъщност меко казано мн го харесвах, видяхме се, говорихме си и установих каква е разликата да говориш със зрял мъж, каза ми че не е женен и живее с жена, с която не са в много добри отношения. Видяхме се няколко пъти, правеше ми подаръци, не искам да споменавам че найстина имаше средства, защото за мен тези неща въобще не са важни аз го харесах заради самия него, той много държеше да ми помага понеже го е било грижа за мен и аз много се привързах. Бяхме интимни, аз обаче уча в друг град и се връщах рядко събота, неделя. Нещата между нас някак си охладняха, виждахме се, но той бързаше да правим секс и после супер бързо ме изпращаше не беше кактов началото. Една вечер му казах лятото на 2016 че искам да се видим и да изясним някои неща и че не желая да водя такава връзка, колкото и да го обичах и да се бях привързала, Съмнявах се, че има друга и му взех телефона и видях, че си пише във вайбър с друго момиче, което аз познавам от моя град е и е с една година по -голяма от мен. Попитах го коя е тази, а той ми отговори, че просто била масажистка и нищо повече. Прибрах се, имах й номера, понеже я познавам, писах й, попитах я и тя ми каза, че са били интимни няколко пъти, но тя не иска да е с него, защото я е страх, че бързо ще се влюби. Както и да е вдигнах скандал, разделихме се, той ми звъннеше и изпращаше смс мн пъти, но аз не му отговарях. Минаха вече 6 месеца аз всяка вечер мисля не за него, а за себе си колко наранена и използвана се чувсвам, колко наивна и детска душа съм била, колко ужасни са мъежте и как на никого нямам вече вяра, той уби нещо в мен, всички тези лъжи, всички обещания... Трудно заспивам почти цял ден съм в унито и в болницата, където карам упражнения, имам приятели, излизам, дори се запознах с едно момче, но вече не мога да дам шанс на никога огромна болка чувствам с какво това друго момиче е повече от мен и секса ли е най-важното в една връзка? ОбИЧАЛ ЛИ ме е някога този човек, какво сме имали и как ме е забудил... въпроси, които ме измъчват денонощно.. ще се излекувам ли някога..?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 38c0ee40a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Колко е правилна само приказката... '' Нарани някого и ще те запомни за цял живот''!!!!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 26813a93b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила, честност и любов търсиш от човек, за когото ти си любовница? ! Че и поредната. Не, мъжете не са всичките ужасни, просто ти си ги харесваш такива. Ами харесай си едно нормално момче, от университета, да кажем, дори и без големи финансови средства. Дали няма да те обича и цени? Не се връзвай на по-възрастните господа. Те често са големи манипулатори. Купил ти е любовта с подаръци и големи обещания, а ти си наивна и му се върза. Нека ти обеца на ухото. Семейните мъже рядко напускат жените си, заради любовницата си. А, ако ги напуснат, такъв мъж ли наистина искаш до себе си? Който е способен с години да лъже и предава най-близкия му човек, без угризения? Гнус ме е просто.

Мисля, че трябва да си промениш вкуса за мъже, и да започнеш да даваш шанс на по-скромните момчета. Скромни, но амбицирани! И моля те, не се връщай отново при този. Само си си изгубила времето с него.

Depravity

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 672c3a7c07
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Добре бе, аз вас жените не мога да ви разбера. Човека ти е казал, че живее с жена, не ти е давал никакви надежди, не е казал, че те обича, не е правил някакви планове с теб, не ти се е вричал във вярност. А ти с знаейки всичко това, го обвиняваш, че те е излъгал. И как точно те е излъгал? Какво ти е казал?

Ако ти се прави секс, прави, няма проблем, но защо имаш някакви очаквания от него, след като той мисля достатъчно ясно ти е показал, че няма сериозни анмерения?

И после отново клишето "ама всички мъже са ужасни". Ами мъжете не са ужасни, а вашия категоричен отказ да вденете истината е ужасна. Щом се влюбваш от няколко секса, просто не прави секс с мъже, които очевидно нямат сериозни намерения, толкова е просто. Мисля, че не се иска много акъл в случая да разбереш, че всичко ще е само секс и няма как да прерастне в нещо повече. Ако си ок с това, давай, ако не - просто няма да правиш секс с този човек и толкова. Тебе хем те боли, хем те сърби. Хем ти се прави секс, хем не искаш да го изпускаш.

Не мога да ви разбера вас жените. Вкарвате се сами в някакви филми и после "кой ми ака в ащите". Да те беше лъгал, разбирам да се жалваш. Ама човека не се крил и ти е казал, а ти въпреки всичко си си знаела своето.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 3173b89774
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

4.   Той ти е казал, че е обвързан. Защо си тръгнала с него? Не се занимавай с обвързани мъже. Както изневерява на жена си, така ще изневерява и на теб. Намери си свободен мъж, за който си единствена.
Радвай се, че тази история е приключила и този непочтен и манипулиращ мъж е излязъл от живота ти. Намери си свободен мъж.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: eb310d3534
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   "ОбИЧАЛ ЛИ ме е някога този човек, какво сме имали и как ме е забудил... въпроси, които ме измъчват денонощно.. ще се излекувам ли някога..? "

Не, определно не мисля че те е обичал. Да, бил е супер привлечен физически от теб, може би и от други твои качества, но със сигурност не те е обичал!
Познавам неговия тип мъже (пробвали са се и с мен 2ма такива, но не им вързах - може би защото винаги съм имала предразсъдъци към по - възрастните /от мен/ мъже; също така моя приятелка е вече 8сма година любовница на такъв, но нея това ѝ харесва) - това е човек, който от одавна не може/не желае да обича, а просто иска да консумира/употребява и това най - лесно се получава с момичета на 20-25: вече не са ученички, пълнолетни са, предполага се, че малко от малко са самостоятелни в смисъл, че нямат чак такъв контрол от родителите си, но в същото време са все още наивни и добродушни, имат прекомерна нужда от внимание и одобрние - всичко това ги прави лесни за манипулация от чичковците, или айде да ги наречеме възрастните батковци, които автоматично постигат психолохическо надмощие!

Или на кратко: както сама си констатирала за себе си: била си наивна, в следствие на което си била използвана.

Сега най - доброто нещо, което можеш да направиш за себе си е да спреш да се самосъжаляваш и да продължиш живота си напред. Да не се депресираш и да не рониш сълзи за чичкото, защото просто не си заслужава.
Просто няма смисъл да го мислиш и да го анализираш.
Сега не съм сигурна, че бих могла да те убедя, но въщност тези чичковци са РЕАЛНО МНОГО ПО – МАЛКО от колкото ти ги виждаш/те са ти се представили и всъщност са си доста жалки хора.

Моя съвет е вече да се занимаваш с момчета само на твоята възраст до към 4-5 години по - големи и да не затваряш сърцето си за любов. Да не се отказваш да вярваш, че ще получиш мечтаната от теб връзка. Хората, от едно и също поколение винаги имат много по - голям шанс да са щастливи заедно и наистина да се уважават и ценят взаимно, докато един чичо винаги ще те третира просто като гумената си кукла.

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: eb135cc751
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Интересна логика, правиш секс с някой, който ти бил казал хубави думи, но на теб и така ти бил харесвал, оказва се, че и други имало като тебе, не само това ами и бил женен. Така, ти не си малко момиче, следващия път ако искаш да правиш секс с несемеен, не трябва да е в хотел, а да излезете и да се опознаете, иначе се придържай към поговорката лош оргазъм няма и недей да се правиш на жертва.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: b0d27d830e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Момиче, ти наистина сама си, си виновна. Тези като теб, които искат да опитат с възрастен и богат, не знаят че нищо освен комплименти, подаръчета и секс, няма да получат! 40-годишен мъж, какво очакваш, да е стар ерген ли? 40-50-60 годишните търсят младичко, точно защото брака им се е пропукал и искат, да си начешат егото с нещо младо, за да се почувстват и те млади и жизнени, а не защото искат връзка с въпросното девойче. Не мислех, че имало толкова деградирали момичета, като теб, да се връзват на чичковци. Да не си била девствена преди, да го направите? Защото само момиче, което е девствено се влюбва в е.. ча си.
Слез на земята, твоето не е влюбване, а привързване придружено с ревност, защото си има жена, а и много любовници на твоите години.
Приеми факта, че си за него поредният миндил-еднократна кърпичка, която изхвърля, щом я употреби! Не бъди, толкова наивна в други "връзки" и не позволявай на мъжете, да се гаврат тялом и духом с теб, иначе ще си...!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: d9b7452ff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   За каква връзка говориш, мила? Ти имаш проблем и ще те боли, докато не го осъзнаеш. И ще си излекувана, когато се почувстваш емоционално стабилна!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: f492dcb338
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Елена,Елена не ти дойде акъла в главата.Просто зрелите хора знаят какво искат от такива връзки,а ти си го правиш сложно като...се влюбваш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 67a5798b65
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз пък не мога да разбера-заглавието на темата е СЕМЕЕН, после в разказа си посочва, че онзи казал, че НЕ БИЛ ЖЕНЕН, но живеел с жена. По-надолу не прочетох да е станало ясно, че има брак и т. н. Та всички съвети, давани във връзка, че бил семеен са напразни.
Но иначе конкретно, то още от самото начало е ясно, че един чичко, дето още малко може да бъде сигурно баща на "потърпевшата" я е хванал за секс и нищо друго. Даже ги вършее наред, не е само тя.
И принципно по-възрастните мъже подхождат така, защото не са първа младост, не са наточени пичове и физически супер изглеждащи... поне повечето де. Та абсолютно в реда на нещата е да свалят млади жени, като им обръщат внимание, обгрижват ги и т. н. Не толкова защото са добри хора, а просто защото това е начинът.

Иначе към авторката:
Не знам на колко си години ти, но подобни връзки, дето млади момичета ходят да се чукат с някакви дето са им почти набори на родителите им, ме карат да гледам на такива мадами по-зле, сравнено с някоя... хайде да не казвам. Ако когато съм бил млад и си харесам някое момиче, и разбера подобно нещо, ще съм по-отблъснат от каквото и да е друго.
Но какво да коментирам, всеки си живее живота както иска и си носи последствията от това.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker