Любовта ме кара да откачам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовта ме кара да откачам
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 1528 пъти
Здравейте драги посетители на сайта, и друг път съм публикувала тук, но този път историята ми е от съвсем друго естество. Проблемът ми е следния: харесам ли си някого, появят ли ми се пеперудките в стомаха и край с концентрацията ми. Периодите, през които съм била необвързана и не съм харесвала никого, са били най-пълноценни за развитието и образованието ми, тъй като съм посвещавала времето си изцяло на това. Ако имам някаква тръпка обаче оценките ми рязко спадат и просто си витая. Мисля си за въпросния човек, дали изпитва същото, какво е казал, защо го е казал, какво да кажа и направя следващия път, когато се видим. Сега обаче е много по-сериозно от преди, защото съм студентка и се отделих от семейството си. Университетът не е като гимназията да имаш една или няколко лоши оценки и да ги поправиш, изисква се дисциплина и самоконтрол, на които точно в момента не съм способна. Срещнах едно момче, което наистина много харесвам, рано е да се каже дали е взаимно, но от известно време количеството сън не ми достига, не мога да се организирам и да се концентрирам над проектите си и усещам, че с приятелите ми сякаш сме се отдалечили. Искам да съм по-сдържана, но ми е много трудно да се боря с това усещане. Въпросът ми е на вас случва ли ви се да си изживявате тръпката по такъв начин? Как се справяте с концентрацията, какво бихте ме посъветвали?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: b1c3463fb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   През това минава всеки млад човек! Хормоните бушуват, душата се вълнува, разума се притъпява, като младо вино си, кипиш от енергия. Младото вино, обръчите на бъчвата може да разкъса от лудост, а хормоните в младата девойка са по опасни от лудото вино. Споко, ще го минеш този период, щом разсъждаваш за положението си, значи не ти е много замъглен разума, все още се владееш. Само за едно внимавай, когато сте с твоето лудо-младо, вземи сериозни мерки за последствията от общуването, и подтискай доколкото можеш пеперудите в стомаха. Пеперудите няма да ти объркат ученето, особено ако момчето излезе свястно и те стимулира да бъдеш разумен човек, но ако объркате нещо в контактуването, т. е., ако дадете на късо, тогава ученето се обърква тотално, идва периода на съжаленията и отрезвяването от лудостта!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 1ea3e8b36a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Казват, че любовта действа като наркотик. Ето защо има толкова наркомани.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: ad50726fe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Защо не го помолиш да учите заедно? Може да ти помогне, тъй като го харесваш. Сближете се! Може поне малко да се задоволиш и да бъдеш по-концентрирана знаейки, че една мъничка част от него вече е твоя!
Успех! ☺

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker