Изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 1391 пъти
Здравейте, пиша тук, защото съм много объркана и не знам какво да правя. Той е на 24, а аз на 21, но сме от различни градове. Когато се запознахме, не мислех, че ще стане нещо сериозно, но постепенно връзката ни се превърна точно в това. Беше идеално и прекрасно, не само в началото, а в продължение на цялата година, в която бяхме заедно. Виждахме се всяка седмица и той изглеждаше все по-влюбен в мен. Държеше се много мило, грижеше се за мен, обичаше ме, не можеше да ми се нарадва, не мисля, че това може да бъде лъжа или изиграна роля. Разбира се, имахме и караници, но защото аз съм по-импулсивна и чувствителна от него. Наистина бях неописуемо щастлива, не исках никой друг, представях си семейство с него.
Преди 2 месеца обаче разбрах, че ми изневерява. На кратко научих от познати от града, от който е въпросното момиче. Беше толкова шокиращо за мен, че до последно не можех да повярвам. В последните 3-4 месеца от тази година заедно, той се запознал с момиче по Интернет. Говорили си всяка вечер с камери, имали са всякакви чатове. Писал й е много от нещата, които пишеше и на мен - споделял й е неща от живота му, които са лични, но и е лъгал за много други неща. Включително е казвал и че я обича. Имали са и секс чатове. Видели са се веднъж, защото тя учи в чужбина. Но не са стигнали до секс. На нея също й е говорил за семейство, че ще идва при нея да живее и т. н. Когато разбрах, бях съсипана, той до последно отричаше. След това го махнах отвсякъде, но той не спираше да намира начини да се свърже с мен. Казваше, че съжалява, дойде до моя град, наистина изглежда, че е осъзнал какво е направил. Никога не е плакал пред мен, но този път плака и то много. Реших да му дам шанс, защото наистина го обичам, но се чувствам като слаба и глупава жена. В момента той се старае много, постоянно ми прави изненади, още по-мил е от преди, прави всичко за мен. Вече и във Фейсбук има наши снимки, не се крие и изглежда всичко е наред. Обоснованието за изневярата беше, че постоянно съм му казвала да не си пише с други, че чак съм звучала фанатична. Което не е така. Никога не съм го спирала да излиза и да си пише със стари приятелки, дори не съм му проверявала Фейсбука, защото му имах огромно доверие. Давала съм му пълна свобода да излиза и да се забавлява с приятелите си, никога не съм искала да ми пише, когато е навън. Каза, че за него тя не значи нищо и не е мислил това, което й е писал. Въпросът е, че ме е страх.. Мисълта, че може пак да ми изневери ме измъчва. Имаше период в тези 2 месеца, след като разбрах за изневярата, в които чувствах, че любовта ми към него не е същата, че искам да пробвам и с други мъже, че може би той не е мъжът за мен. Но отмина и сега пак усещам онази голяма любов към него. Израснала съм с баща лъжец и лъжата е най-омразното нещо за мен. По принцип съм повече кариеристка, но докато бях с него постоянно мислех за семейство с него. Можех да си го представя и наистина го исках, което не се беше случвало досега. В момента обаче не знам дали мога да отида чак дотам с него.. Защото ме е страх. Всичко в главата ми е каша, не знам дали постъпвам правилно. Имам нужда от странично мнение и виждане. Моля, помогнете ми да си изясня всичко това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 09fb4be234
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Загубено доверие в любовта се възвръща ужасно трудно, много често никога. Права си да се съмняваш, но... Имаш твърде големи очаквания на твърде ранна възраст. Масово темите тук са на жени, разбързали се да правят семейства на по 20, а няколко години по-късно се чудят защо не им се получава. Независимо колко го харесваш, не се вкопчвай в него като в някакво божество. Не осланяй щастието си на други, защото всеки може да си тръгне по всяко време. Да не говорим, че твоят вече се е издънил. Не ти казвам да станеш параноичка, просто бъди неутрална и действай по-спокойно. Да, възможно е да ти изневери, всеки може, ти също и нищо не можеш да направиш. Затова остави идеите за семейство и прочее за по-натам, дори не ходите от кой знае колко време... Лично аз толкова пъти съм била лъгана, че ако хвана моя в подобно нагло мишкуване наместо да си каже като мъж, че иска да топне чушката на друго място, директно ще му покажа вратата. Имайте малко себеуважение бе, хора!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 8d2cae223d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Народът е казал -Далече от очите-далече от сърцето. Трудни са връзките от разстояние, особено в тази възраст. Раздели се с него. Щом ти е изневерил веднъж, ще го направи пак. А ти само ще страдаш. Намери си някой от същия град, поне ще можете да се виждате всеки ден. Не си струва да страдаш. А и какво значи, че сте отново заедно? Доверието ти към него го няма. Връзка без доверие не може да съществува.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker