Заплаха по телефон - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Заплаха по телефон
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 1575 пъти
Здравейте!
Вдовица съм и имам приятел, който е разведен от четири години. Аз нямам нищо общо с неговия развод. Запознах на втората година от развода му. Децата му не могат да се примирят с развода му. Упрекват го, че е изоставил майка им и така нататък. Чувала съм от него, че сина му го заплашава, но нищо не знаех с точност докато не се сблъсках с него. Какво се случи вчера:
Бях на фризьор. Приятелят ми звънна, отговорих му, че не мога да говоря, и че след това ще му се обадя. Така и стана. Обадих му се, но ми се стори странен гласа му. Питам какво става. Той ми отговори, че гласа му е паднал от стъклената вата защото в момента прави ремонт. Казах му да отиде на лекар, че е не може така да му падне гласа. Забравих да кажа, че му се обадих отвън и затова не можах да разбера, че тук става нещо. Той милият си забравил телефона, и аз като съм звъннала синът му вдига, преправя си гласа и т. н. След като се прибрах, той ми звънна отново и започнаха заплахите. Че ще ме убие, че ще убие цялото ми семейство, че ще ни унищожи. Че съм му развалила семейството, което не е вярно. Че съм ограбила баща му. Това също не е вярно. Разлюлях се. Опитах да бъда силна, казах че ще подам жалба в полицията и, че ше се срешнемв съда.
Дайте ми съвет какво да направя. Извинявам се ако пиша несвързано, но не съм на себе си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 98a2255e82
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   E пусни една жалба. Реални последици няма да има, най много да го викнат за обяснение ама ако е страхлив може да престане. В същност щом заплашва по телефона най вероятно е страхливец та среща с "кварталния" може и да го откаже.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 22f5f86641
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Ми подай я

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 1887733e66
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Добре си постъпила. Щом има заплахи за живота ти наистина подай оплакване в полицията. Кой го знае какво може да направи. Другото - посъветвай се с адвокат какво може да се направи в тази ситуация. А колко е голям синът?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 9c7394a622
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо - разговаряй с приятеля ти. Второ - пусни жалба в полицията.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 0357f8e677
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На колко години е синът му?

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: fd76da398a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Мъжът ти ми се вижда като пълен тъпак ако искаш да съм честна. Държи се като пълна путка директно да си ти го кажа. Според мен той трябва да е мъж на място. Да седне на масата с тебе и със сина му и да каже.. ей пикльо малък. разделил съм се с майка ти преди 4 години и на втората година от развода срещнах тази жена. не ни е разделила тя с майка ти. мери си приказките.. и да му хвърли един бой. Мисля. че мъжът ти не реагира както би трябвало. Той оставя на сина му да си прави своеволия и да те обижда и напада. Кажи тези неща на мъжа и малко да му се скара на малкия. Ако се налага поискай среща с бившата му жена и й кажи какво става и тя да обясни на децата си. че те не са се разделили заради теб. По-добре ще е според мен децата да отидат да живеят при майката. за да не те заплашват повече и да нямат такъв голям достъп до теб. Ако мъжът ти ги оправдава и не взима сериозни мерки значи на него не му пука и не мисля. че имаш бъдеще с такъв смешник дето оставя децата му да се държат безобразно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: e634b7f9c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря ви много. Сина му е на 34 години и има две деца. Аз съм на 56 а приятелят ми на 59. Отговорихте ми точно както аз мисля.
Само, че съм сдухана. Написала съм жалба и чакам. И какво чакам и аз не знам. Не виждам от негова страна съпричастност, аз не искам да го виждам и чувам. Той някак не иска да е разделен от децата си, че бившата му жена ги е настроила. Но не мога да понеса тези заплахи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker