Как да си върна момичето - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да си върна момичето
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 2033 пъти
Здравейте, аз съм момче на 23години от малък град. Имам сериозен проблем, преди 7години се запознах с момичето, което ми показа какво означава думата любов! Ходихме 4 години сериозно даже живеехме заедно, но се разделихме защото аз се целувах с най добрата си приятелка а тя разбра. Тя много ме обичаше, звънеше ми, пишеше но аз не и отговарях, беше ми омръзнало от нея, но чуствах че си е моя, защото тя ме търсеше постоянно, знаех че когато поискам ще се съберем. Нейния характер е много труден, сърди се за всичко, лигави се много, няма нищо по важно от косата, дрехите и маникюра и. Случвало се е малко да и се развали косата, тя започва да плаче и да разваля всичко. Преди около две години тя спря да ме търси и аз се сетих че я обичам и искам повече от всичко.... Сега вече тя си има салон за красота станала е още по надута и още по красива, перфекна е просто. Реших че трябва да си я върна, преди месец тя имаше рожден ден, събрах смелост и отидох в салона с един букет от 21рози защото на толкова години ставаше. Казах и че искам да се видим и да поговорим, тя каза че няма какво да си кажем, хвърли ми цветята и ме изгони... ледена като камък, чуствам че не съм и безразличен.. какво да правя искам я много немога да се примиря че тя няма да е мен.. липсва ми постоянно не искам друга искам само нея... влюбен съм до пплуда.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 3a2d23e86a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В една връзка освен любов трябва да има и уважение между партньорите. За да целунеш най-добрата й приятелка означава, че не си уважавал гаджето си. Защото естествено най-добрата й приятелка ще й кажа за твоето предателство. Не си уважавал гаджето си, откровено си наранявал достойнството й. Естествено е, че няма да ти прости всичко това. Нямаш шансове. Но за следващите си връзки си знай, че не уважаваш ли партньорката си, както и тя- теб, връзката ви е обречена.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 071bcbf44a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това не е любов:)това е егото ти:)

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 011333cfe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Твърде нагъл си и не заслужаваш която и да е - съжалявам, но това е истината поне докато не се промениш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 124cd8dcde
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От тогава мина доста време,поразнах и осъзнах че тя е правилния човек за мен.Не съм имал друга връзка ,а мислите ми за нея седят в сърцето ми и ще се боря каквото и да стане.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 9805e63823
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Самоунижение в замяна на подигравка с чувствата ти, гавра, предателство. Това описание не събужда ли някакви мисли в главата ти? В един момент мазохизмът се счупва, човек се е смалил до най-малкото което може да бъде и изведнъж като пружина се разтяга отново с възвърнато достойнство и гняв. Ти наистина не си и безразличен, няма и как да си. Само че любовта се е превърнала в гняв, сдържан зад леденото изражение. Няма как да върнеш предишното. Ти дори не се и разкайваш истински, а просто не можеш да се примириш, че играчката ти вече не е твоя. Или се откажи или се готви за големи самоунижения без никакви гаранции за успех.

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: b1a06d2cef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Щом я смяташ за лигава, мислеща само за коса, дрехи и маникюр и изтъкваш това като недостатък защо вие младите момченца се зарибявате по такива с покрити лица от грим. И сега била още по - красива и надута, защото имала салон. Още ли си е издължила маникюра или си е сложила и ботокс?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 416c974165
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И как така се сети след толкова години, че още я искаш? След като разбра, че има салон за красота ли, или? Остави момичето на мира! Тя ти е дала много шансове, а ти си ги пропилял - твоя си е грешката!

М23

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker