Идиот или ревнивец??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Идиот или ревнивец???
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 2349 пъти
Здравейте. Реших да пиша тук, защото искам съвет от по- зрели хора от мен. Към родителите си не мога да се обърна, знам каква би им била реакцията.
Та, накратко за мен- на 24 години съм, занимавам се с акции ( инвеститор)и с търговия на финансовите пазари. От година имам връзка с жена, с 20 години по- голяма от мен. Обичаме се и се подкрепяме, чуваме се на ден по 5, 6 пъти ( тя работи в Испания от скоро), непрекъснато си пишем и се изненадваме взаимно. За нас никой не знае, заради възрастовата разлика. Родителите ми не биха го понесли добре, но това не ме спира изобщо. Свикнал съм да преследвам щастието си, а тя е моето щастие.
Проблемът е бившият й. Те са заедно в една група във фейсбук, често си пишат. Той също не знае за нас. Позволява си да пише пикантни коментари за нея, от които кипвам, а тя, вместо да го скастри, му се радва. Когато повдигна въпроса се нервира, и общо взето става така, че аз излизам кривия. Питам се, аз ли съм много ревнив, или тя нещо??? Обичам когато споделя с мен. Винаги я изслушвам и я разбирам, дори отвътре да ми кипи. Бавно променям себе си и животът си, защото я обичам толкова, че искам да я направя най- щастливата жена на света. Но когато стане дума за бившия и нещата се променят. Човечеца, без да иска, споделя доста неща, тя винаги отрича, често се дразни като отворя темата. Моля за вашите мнения! - Идиот, или ревнивец съм?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: df51d918f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Идиот, или ревнивец съм? " - не, глупак! Защо си губиш най хубавите години от живота, няма ли млади жени за тебе, че се занимаваш с бабички? Още повече, че тя не е до тебе, защо ти е платонична любов? Намери си млада жена и си направи семейство, направете си деца и живейте щастливо, махай я тази стара чанта!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 6f3a694b0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Идиот, момче, идиот, не ревнивец. Незрял при това. А това с акциите какво общо имаше? Ако кажеш и че си на печалба, ще те призная.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 6c9a21737e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   И двете. Ако ти бях майка, бих се отрекла от теб. Синовете ми са около твоята възраст и никога не бих приела да имат връзка с моя връстница. Долна работа. И не стига, че ти изяжда младостта, ами и ти се подиграва, като те кара да ревнуваш. На такива им викат харпии.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 7bea5f3ab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами и двете си. Втълпил си си че обичаш някаква жена, която си е чисто твоя илюзия. Понеже виртуалната любов няма нищо общо с реалната. Жената си обича бившия, но се кефи да има млад фен, който да и дига самочувствието че още е желана. И така, какво да те посъветвам.... виртуални пари, виртуални жени. Ако скоро не слезеш на Земята сам и постепенно. Ще те боли много когато те бутнат и ще се чувстваш като пришалец от друга планета. Заеми се с реални неща човек, усвои някой занаят професия, ъпгрейдвай се. После ще срещнеш и подходящата

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 8e7461fe87
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И двете :-)
Освен това, връзката ви е дистанционна, а това не е връзка. Изясни си нещата, защото явно си сериозен мъж, въпреки възрастта. Но може би тя не гледа на теб сериозно. Заслужаваш истинска, честна връзка. Просто си постави исканията и се изяснете. Тук каквото и да ти кажеш, надали ще сме обективни.

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: cbef5f47d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   А не ти ли минава през ум, че тя нарочно оставя ти да видиш коментарите му и закачките му, за да ти покаже колко е желана и така да си вдигне акциите пред теб? Или с други думи те кара да си мислиш, е е много желана и да те накара да я ревнуваш?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 4b56b58691
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Може би, не си ревнив без причина. И на мен ми се вижда подозрително и то доста.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: a9dcd34aa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Тази лелка просто те използва за секс и внимание - под формата на разговори. Това искаме повечето жени хубав секс плюс добър слушател-събеседник!
Моя съвет е и ти просто да я използваш (щом те кефи - всеки си има вкус нали).
Не си прави илюзии, че ще си ѝ единтвения.
Не си заслужава да ревнуваш и да се нервираш,
а вместо това гледай да се ориентираш към жени по към твоята възраст, ако търсиш сериозна връзка и по - точно всеотдайност, вярност и. т. н.

Иначе по принцип съветвам всички - независимо дали са момичета или момчета да избягват да се занимават с чичковци/лелки, а да общуват с хора от своята възрастова група.
Но в крайна сметка ти си знаеш де ;)

Жена на 29

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: c0b9cba3b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   20 години разлика.. наслаждавай се на момента без излишни драми.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: c74607fcd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Виж сега за любовта години, разстояние са просто някакви числа. Важно е чувствата ви да са взаимни и всичко ще бъде наред. Колкото до бившия и всеки човек има тръпка към някого просто може той да и е останал тръпка. И за жалост ти не може да промениш това, дори и тя самата не може. Но и не оставяй нещата така да си пишат или да се чуват много често, защото може да има вероятност тя да се върне при него.

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: c74607fcd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Виж сега за любовта години, разстояние са просто някакви числа. Важно е чувствата ви да са взаимни и всичко ще бъде наред. Колкото до бившия и всеки човек има тръпка към някого просто може той да и е останал тръпка. И за жалост ти не може да промениш това, дори и тя самата не може. Но и не оставяй нещата така да си пишат или да се чуват много често, защото може да има вероятност тя да се върне при него.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 5f9b2cb3f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Здрасти! От опит ще се включа, за да дам няколко мнения. :)
На 23 съм. Възможно е да ти прозвучат моите думи, като упрек, но не е така разбирам в какво положение си.
Само че от това, което чета оставам с впечатление ме тя просто те разиграва. Замисли се. Ти си на 24, а тя на 44 обвиняеа те, че и държиш сметка, което е нормално за теб, защото си влюбен, но ти си млад, а жена на нейната възраст не би имала нищо против да я ухажва някой младок на 24. Хем те държи, хем и не те допуска.
Спал ли си с нея? Виждалилци сте се? Това, което разбрах аз е, че само си пишете. Човек, ако не си правил секс с нея забрави я.
Не си навличай излишни драми в живота си, от които трудно ще се съвземеш. Естествено, че ще си пише с бившия и.
Намери си момиче на твоите години. Знам, чв усещането е супер да си с по-възрастна жена, но ако не се виждате, ако не прсвите секс, а само си пишете, а ти само се надяваш на това си е чиста загуба на време.
Приятелски съвет. Постави ултиматум, за да разбереш кой кой наистина обича и ще се изненадаш от резултата.
Само че щом е в Испания не виждам как ще стане.
Един въпрос над, който да помислиш.
Откъде знаеш какво прави там и дали не се чука с накой латино?
Не вярвай на всичко! Още повече, че те кара да се чувстваш виновен.
Не погубвай достойнтвото си.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: fb312285b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   От автора:
Благодаря ви за коментарите, мили хора. Виждам, че има и такива, които не са ме разбрали, затова ще уточня- виждали сме се, спали сме заедно и то много пъти. Тя е в Испания последните 3 месеца, дотогава си беше в БГ и се виждахме всеки ден. За годините си е страшно поддържана жена, така че темата за бабичката я махаме. Някой ме попита, дали печеля от работата си? Ами, щом съм я направил своя работа, значи печеля доста добре. Благодаря на всички ви за отговорите, помогнахте ми. Просто той не изчезва! Винаги е там, при нея, пишат си почти всеки ден, а когато и направя забележка се държи отбранително и ме напада. Вече се замислям сериозно, дали заслужавам това. Ако си тръгне, губя поредната жена в живота си, която не ме оцени. Ще се радвам на още мнения :)

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 4fbe9127e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Авторе,нищо по-лесно няма от това за една 44 годишна жена да омотае един млад мъж.Особено ако е хубава и поддържана.И не,тя не е бабичка,не е прав номер 1.От това,което разказваш,ще ти кажа какво мисля.Мисля,че тя обича бившия си,а теб те използва за нещо-не знам за какво,за да си помпа самочувствието ли,да го накара да я ревнува ли-демек,виждаш ли, имам и по-млади обожатели.Жените на тази възраст знаят какво искат от живота и как да го постигнат.Никоя,ако е нормална няма да започне сериозна връзка с мъж на твоите години.Ако търсиш кака да те отрака на прав път си,но недей,не замесвай чувства.И двамата ще сте прецакани..

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: c133a6b401
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Съгласна съм с мненията на мнозинството. Остави я. Дори и да изглежда добре сега, след 5-10г няма да изглежда така. А и замисли се какви ги вършиш с нея? Не искаш ли да имаш деца? Дори и да останеш с нея след 20 г. тя ще бъде на 64г. - в менопауза отдавна - а ти ще бъдеш в разцвета си и тогава ще се чудиш къде ти е бил акълът. ще искаш по-млада жена и е нормално. Ще загубиш и своето време и нейното, ако продължите. Обратната разлика (жената да е с 20г.по-млада) някак си по-се приема. Мъжът и да е дъртак, пак може да забремени една жена, но във вашият случай си е пагубна връзката ви.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: d33f656f5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Авторе, сподели моял те как търгуваш - на новини или на Елиът?

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 4f1664681a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   И двете си и аз съм момче но тая жена може да ти е майка бе пич осъзнай се бе мама му стара

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 17b604e27d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Към 21 - то, ако всичко беше просто до забременяването какъв е смисъла изобщо хората да се събират да бъдат двойки. Обратната разлика е точно толкова гротескна по мое мнение - някак най - типична е за арабските култури...
Няма нищо по - красиво от двама влюбени на една и съща възраст. Всичко друго е някак изкривено.
Но всеки си знае де ;)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: bdc26c2a73
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Авторе, следвай само и единствено вътрешния си глас и няма да сгрешиш. Ако поради незнайни за теб причини си винаги напрегнат и неспокоен по отношение на тази жена, интуицията ти се опитва да подскаже, че нещо не е наред. Нещата в любовта се слущват някак естествено без излишна загуба на енергия и нерви, ако двама души са се намерили и са един за друг. Та дай си сметка тя ли е това, което искаш или ще дадеш шанс на истинската любов да ти се случи. Успех!

Doriana

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker