Асоциален - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120987)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Асоциален
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 2623 пъти
Здравейте. За първи път пиша в този сайт. Момче на 20 годишна възраст съм и, искам да споделя че напълно съм се изолирал от света от няколко години водя живот без приятели имал съм приятели който са още от детството ми но те вече се събират в компанийки дори повечето си имат и гаджета а аз не съм имал гаджета просто съм си писал с момичета в фейсбук но само толкова не мога да поканя момиче на среща не искам момичетата да ме мислят за някой страхливец а и за да се харесам на момичетата трябва да съм с хубаво тяло с татуси с голямо самочувствие и постоянен в фитнеса всъщност и аз мисля скоро да започна да ходя на фитнес за да спортувам да правя нещ. Не пия и не пуша а това предполагам е странно за повечето на моята възраст, дори повечето учат друи работят а аз нито уча нито работя не че ме мързи да работя а имам трудности в общуването и поради тази причина не съм работил никога до сега дори и сезонна работа а съм от сравнително голям град, не записах и висше след средното ми образование и не знам какво ще правя за вбъдище, вече започвам да си мисля че съм толкова изостанал от връстниците ми а и родителите ми като че ли никога не са искали да успея в живота а и теми нямат възможности да ме издържат а и всъщност съм сам нямам брат или сестра, и затова те са ме отгледали по точно баба ми и дядо ми но както и да е а и забравих да спомена че в училище винаги съм се чувствал аутсайдер и никога не можех да социализирам сред учениците ми просто не мога да се отпусна когато съм с повече хора и поради тази причина се чувствам като изолиран от хората като цяло от време на време изпадам в някакви депресивни състояния а това е защото прекарвам повече време в къщи от колкото навън попринцип излизам само с нашите на разходки защото няма с кой друг а и като цяло не обичам да прекарвам много време навън а в къщи. Мислих скоро да отида на психолог но не знам дали ще ми е от полза. Много моля редакторите на сайта да публикуват историята ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 47b9b5296a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм същия,но прави нещата,ако трябва и на сила и не показвай неувереност пред никого. И мен ме беше страх от интервюта и т.н. . Две години работих,като сервитьор на едно място,защото ме беше страх да сменя атмосферата. Това, което направих- регистрирах се в бюрото по труда и от там директно ми намериха работа,чрез посредничество и сега съм доволен. На приятели също много не разчитам- излизам по 2-3 пъти месечно,но ще те посъветвам едно- поканят ли те някъде, НЕ отказвай! Ще ти помогне да се социализираш и да се запознаеш с много хора. За жените... какво да ти кажа. Мен също не ме бива в свалките и каненето по срещи,но никога не съм бил сам повече от шест месеца от 2010та насам. Имал съм три дълги връзки през този период,НО... жените не са най-важното на този етап на, който си. Първо си намери работа или запиши да учиш. Така ще останеш без осигуровки,а четири месеца не си ли плащаш здравните следва сериозна глоба. Веднъж уплътниш ли си времето с нещо ползотворно, всичко в живота ти лека-полека ще започне да се нарежда. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 13a4db8fb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Най-дългото изречение, което бях чел до момента. Как пък една точка не сложи бе момче? Не мога да ти хвана мисълта въобще.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 1999e9dcf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Най-дългото изречение, което бях чел до момента. Как пък една точка не сложи бе момче? Не мога да ти хвана мисълта въобще.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 69ba2dd7e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сигурна съм, че ще има момичета, които да те харесат и да оценят това, че не пиеш и пушиш. На мен това ми харесва. Виж, засега може да си позволиш някой да те издържа и ти да си стоиш в къщи. Но след време няма да ги има роднините ти и ти ще си сам. А вероятно и със семейство. Ти ще трябва сам да си печелиш пари. И е добре сега да запишеш някакво образование-за да имаш професия. Хубаво е да започнеш да работиш, дори на половин ден. Така ще си имаш свои пари и ще имаш повече самочувствие с момичетата. Ако наистина не можеш да излезеш от вкъщи, поговори с психолог. Но-действай. Сега си млад, здрав, бъдещето е пред теб. Ти се държиш малко като твоите баба и дядо. Те може би така са те възпитали. Но ти си имаш своите нужди, започни с работа или образование и постепенно ще излезеш от тази черупка.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 95fd595a7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз съм почти на 15 и съм същата като теб. Чувствам се изолирана на училище тъй като не пасвам на днешната мода ( лигавене и липса на дисциплина). Лошото е, че дори нямам приятели и на мен ми се случва да изпадам в депресни състояни като седя вкъщи. Честно да ти кажа аз искам да ходя на психолог, но е изключено родителите ми да го позволят. П. С В началото смятах че съм само аз така ама чета напоследък голяма част от българите, малки и големи, са в същото положение. Никак не е приятно.

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: b7f5ed4c64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не е вярно това за фитнеса и татусите, но е хубаво да имаш движение, какъвто и да било спорт. Полагай усилия с общуването, защото то отваря много врати. Момичетата харесваме приказливци. Във всяка втора обява за работа общителността е посочена като изискване. И е лошо, че не си продължил с ученето. Аз уча и семестъра ми е около 300. Не са чак толкова много. Щом си в голям град, значи има университет там, предполагам. Още не е късно да си избереш нещо и да се подготвиш, било то и сам вкъщи. Обаче, ако не се научиш бързо да общуваш ще е лошо. Там изолацията е по-голяма отколкото в училище, ако не общуваш с хората.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 4d1869b65f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Действай, момче, намери си занимание, учи нещо - в интернет е пълно с курсове и различни обучаващи мартериали във различни перспективни сфери. От самосъжаляване, депресиране и бездействие няма файда.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 6e1cc948f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Като начало се ориентирай към някаква работа, в която няма да ти се налага да общуваш с много хора. Почнеш ли да взимаш свои пари ще видиш как автоматично ще се почувстваш малко по - добре. А с парите ще започнеш да се занимаваш с някакво хоби, а покрай хобито ще намериш и себеподобни.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: f0d766dbfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От личен опит - няма нещо като да си роден асоциален. Аз бях най-свития в даскало, подигравали са ми се, странял съм.... Дойде момент, в който си казах, че така няма да стигна доникъде, повиших си самочувствието, излизах напред-назад, обличах се готино, не пуша, но наргилета а-у и ето просто като се надуеш малко и ще почнеш да имаш приятели. Искам да кажа, че или си оставаш вкъщи и киснеш, или излизаш и се кефиш на живота. Просто това са двата избора.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 7b6846b937
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз също никога не можах да се впиша наистина в един колектив. Може би за това допринася факта, че също съм единствено дете и много сериозна от малка. Хората не харесват характера ми, не ме искат сред тях.
Това е вечна борба и на моменти примирение с всички и всичко. Опитам ли се да съм честна с тях следва мнението, че съм се конкурирала с тях, че съм ги подразнила. И не става въпрос само за мои връстници, а и за хора на възрастни хора. Когато се държа честно с хората и открито, те не го оценяват. Когато крия от тях, била съм темерут.
Никога не намерих начин нещата да са, както искам. Спъват се и амбициите и плановете ми. Но ще продължа дори и на шега. Защото, когато нещата не са на мястото си, аз съм неспокойна.
И ще продължавам, колкото и да не ме харесват като човек.
Не знам какво да те посъветвам, може би е добре да си потърсиш работа. (И в работата си имах проблеми с някои колежки, макар и не с всички.)
Аз лично записах висше, завърших бакалавър, в момента карам магистратура, и въпреки че съм отличничка вече виждам, че може би не е трябвало да се захващам изобщо...Цели четири години нерви и притеснения, ходене на изпити, хорска злоба, завист и лицемерие. Последното го мразя може би най-много, но то е наложително, за да се върши все пак работата в един колетив.
И сега това е само три семестъра, но на моменти съжалявам, че не продължих с работата си, а продължих с учението. Наложи се да правя избор между двете.
От няколко години животът ми е учене и стоене на компютъра. А гадже и приятели съм имала само в детството. Определено съм с труден характер, срамежлива и скромна и винаги отстояваща правотата си, когато е налице такава.
На моменти искам да съм сама и съм си самодостатъчна, на моменти също като теб мечтая за нещо повече. Но опитът ми показва, че опитам ли се да бъда искрена приятелка с някого от колектива, без предубеждения нещата не се случват. Мамят ме и ме предават. Научих си урока за сега.
В момента съм на 23, въпреки че съм много младолика и нямам хубави дрехи като връстничките ми, нито връзки, като някои от тях, не се смятам за някакъв боклук, за какъвто явно ме смятат мнозина от тях.
Ще изкарам и магистратурата, за която си спестих пари и после ще си търся нова работа.
Успех!
Надявам се все пак да успеем напук на всички и най вече заради самите нас!

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 8917735734
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Номер 12 да не си зодия козирог случайно :)

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 7b6846b937
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Бях малко афектирана като си написах мнението, за което съжалявам. Не съм козирог, а везни, което би трябвало да ме прави социален човек, но нещата не винаги се получават. ;(
И да аз наистина понякога съм заобиколена от много хора, но не ги чувствам като приятели.
Все пак темата не е за мен, а за автора. Надявам се да подобри положението си. Не писах за ходенето при психолог, защото нямам наблюдения.
Друг съвет, който бих препоръчала от личен опит са различни хобита, неща които доставят радост, разходки сред природата, четене на книги, писане на текстове, рисуване и пр. Да търси места, където и други хора споделят тези интереси.

Номер 12

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 8917735734
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Моят съвет към автора е първо да си намери работа без значение от заплащането и тогава да последва съветите на номер 12. Номер 12 това, че си афектирана показва, че си социален човек и общуването е важно за теб :) Аз като типичен козирог, разбирай абсолютен интроверт не се вписвам в колективи лесно, особено такива където само те чакат да излезеш от стаята. До себе си допускам само качествени хора. Така че гледайте си живота, следвайте си целите и социалните контакти ще се случат. Не се впрягайте :)

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 46164ddb7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   От Автора: благодаря ви за съветите и ще гледам малко поне да се социализирам за да си намеря и работа и може и висше да запиша, за да се развивам в някаква посока както повечето на моята възраст. Искам да стана самостоятелен и да не завися от никого.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: cb042163b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   "Момичетата харесваме приказливци". Само така ли се преценява, че някое момче е интелигентно, като приказва? А, четенето между редовете? Човек трябва да е себе си. Аз съм в компания и примерно има момичета и момчета, и всеки почва да се прави на интересен и плямпа, много е смешно. Позирането не е ок. Колкото до записването на висше - развитие? !? !? И после работа в хранителните стоки или? Ти авторе си наивен, развитите са спечелили от измами повечето. Намери си жена зад граница, сериозно. Хора като теб заслужават здраво семейство и тук няма как да го имаш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker