Боли ме.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Боли ме..
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 1616 пъти
Здравейте. С приятелят ми се разделихме преди 2 дена и адски много ме боли.. на 24 съм той е на 23 това и на двамата ни беше първата сериозна връзка на 25 март щяхме да направим 2 години заедно.. живяхме заедно.. проблема ни беше че не можахме да си напаснем характерите нито той искаше да се промени нито аз.. избухнахме от поредният глупав скандал който преля чашата. Много пъти за тези 2 години сме се разделяли и събирали.. просто не се получава.. адски много го обичам той също ме обича просто решихме че е най-добре да приключим нещата, всеки да поеме по своя път.. обаче адски ми липсва хора не мисля че мога да издържа.. винаги ще го обичам.. събуждах се, заспивах, живеех дишах с него.. и сега го няма.. адски ми е празно просто се разкъсвам отвътре ;( никога не съм предполагала че да се разделиш с някой е толкова трудно още повече когато го обичаш и той е твоето всичко, но знаеш че ако останеш с него ще се самоунищожиш.. знам че не е последният знам че живота продължава.. всички ми казват горе главата.. просто за първи път съм срината.. и не знам как да продължа? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 9099fc5430
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом не се разбирате, по-добре разделени. Времето лекува... Ще ти мине....

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: dc04457f04
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прегръщам те, разплака ме, и аз минавам сега през този ''ад'', ще се справиш, бъди силна, помни, че и лошото отлита и си заминава.
Сега си най-зле, затова не вярваш, че ще се подобри състоянието ти, ще се, обещавам ти.
На мен ми трябваше малко повече от половин година, за да спра да плача денонощно, и да започна да живея, що-годе нормално, бях спряла да ходя и на работа, да излизам, да се храня редовно, пиех алкохол, шест месеца денонощен рев, отслабнах, разболях се, но вече съм по-добре, защото времето, притъпи малко болката...
Въоражи се с търпение. И се насилвай да НЕ бездействаш.
Това бе моята грешка, но бях в ступор, кататония, и не можех да противодействам на о-вата...

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: a28b4f536a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Така е мила, любовта боли. Трябва време. Хубаво е че осъзнаваш че нямате бъдеще. Не си съсипвай живота, гледай напред.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: a33fb7b67d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се съсипвайте за мъже, не си струва това което причинявате на себе си. Те си живеят живота и му се радват, а вие се чувате и се разболявате за тях. Това което мога да посъветвам, е да бъдете амбицирани да сте красиви за да разберат те какво са изгубили, а не вие да страдате за да ви съжаляват!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 23a5430f65
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   В подкрепа на номер 4 само ще добавя, че трябва да бъдете красиви, самостоятелни и самодостатъчни за себе си. Един пълноценен човек. Преди време един приятел мъж ми каза: И след години да се срещнете, ти успяла и красива, малко са мъжете, които ще кажат- ех, какво загубих. Повечето ще кажат- ей, тая съм я минал. Това си го припомням често и правя нещата за себе си и бъдещето ми, а не заради мъж, за да види какво е загубил. Изтъркано, но истинско- времето лекува и притъпява.

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: d06e636e64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Преди 1 година се разделихме с приятеля ми на 18 март стана, а на 24 април щяхме да направим първата си годишнина. В настояще излиза с една моя връсничка от моя випуск и по всичко личи, че тя май ще му е дама на бала. Много е странно, но когато двама души се разделят сякаш преди края на връзката, всичко се усеща по друг начин. Защо пиша това ли?
Мина година и аз още не съм го забравила, но си пиша с други , вече съм и излиза на по една среща с двама, но стане ли въпрос, за нещо по-сериозно се отдръпвам сякаш. Искам да кажа, че човек трябва да приеме нещата такива каквито са и независимо, че не може да преодолее определен човек поне да прави опити в тази посока. Аз непрекъснато се опитвам и знам, че някой ден ще ме срещне правилното момче без да е нужно аз да го търся :))Надявам се и ти да го откриеш

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: d192bfe36f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Напомняш ми на мен, когато бях тъпа. Каквото и да ти кажа, в момента няма да го разбереш. Мила времето лекува. Светът е пълен с мъжееее...!! Живей, не съжалявай за този недей. Има много мъже, е.. и му ма.. та на тоя. Да страдаш за мъж, най-голямата грешка. Продължавай на пред, губиш време само..!!!
Не обичай, не ценят. Само наказваш себе си..!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker