Отчаяна съм до степен на крайни мисли... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отчаяна съм до степен на крайни мисли...
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 1262 пъти
Здравейте. Аз съм жена на 34г. Имам 2 деца ученици. Със съпруга ми не се разбираме откакто претърпя погром в работата си и така вече 4 години в които аз проявявах търпение към него да намери нещо дългосрочно, но така и не се случи и припечелва от временна работа, ако изникне. Започнахме да се караме ежедневно и не се понасяме. Реших да започна аз работа и да му помагам, а майка ми пое грижата за децата след училище. Съпруга ми е ревнив до болка и условието беше да не работя за друг. Имах спестени пари с които реших да отворя малък бизнес, които да разработя. Вече година и половина се мъча, но не ми върви, стигат само за разходи, уигуровки и стока. Наложи се да взема заем и от племеницата, които никък не е малък и страшно ме притиска да ги върна. Съпруга ми с радост чака момента да затворя и да си остана вкъщи да домакинствам и му слугувам с куб лишения и икономия. Върна ли се в стария си начин на живот-за мен няма друг шанс да работя и да успея. Ще стана отново а-социална, зависима със скандали и заем, които трябва да върна. Съжелявам страшно много... през сълзи Ви споделям... оказах се най-глупавия човек на земята. Трябваше просто със спестяванята ми да излезна на квартира и да започна нормална работа. Имах възможност за едно ново начало и подсигурени пари. Помагала съм преди на приятели и роднини, когато закъсат и са ми ги връщали хората, сега освен, че нямам, се оказах и длъжница. Ужасно ми е тежко, не искам стария си начин на живот, отчаяна съм до степен, че ми минават черните мисли все по-често. Живея заради децата ми, които виждам всяка сутрин с усмивка, а през деня плача, че не мога да посрещна нуждите им, а и ги лишавам от времето с мен. Но и се чувствам добре в работата, защото съм далеч от него и не му виждам противния поглед. Почивам само неделя. Съпруга ми се захласна по хазарта с цел печалба, но сами се сещата, че измъкване от този порок няма. Майка ми е на една пенсия и сестра ми живее при нея със семейството си. Племенницата ми работи в чужбина.
Имам нужда от съвет, как да се измъкна от тъмния тунел в които влязох и виждам изхода само по един единствен начин и това е края!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 22d721e5bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами спри да го слушаш! Защо не започнеш работа за друг работодател, който да ти плаща заплата? Ти гледаш 2 деца, че трябва, според неого да въртиш и успешен бизнес? Това е изключително трудно, да не кажа-невъзможно. Започни на заплата някъде и се разведи с него. Затъването в хазарта е нещо страшно, той ще ви разори. Как ще гледаш деца като трябва да връщаш и неговите дългове?
Раздели се с него по най-бързия начин, така че да не те натовари и с неговите дългове. Започни работа на заплата и не му позволявай да ти определя живота. Как така ще ти поставя условия да започнеш работа, но да не работиш за друг? Как изобщо му позволяваш да се държи така с теб? Ти си самостоятелен, пълнолетен човек. Носиш птговорност за две деца. Ясно е, че мъжът ти е поел към дъното. Спасявай себе си и децата. Не го слушай, излез на квартира или отдиди при майка ти и се справай сама.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: d57a403686
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам, но трябва да го напуснеш при първа възможност! Това е сигурно!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 1a1fa336de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Първо бих ви посъветвал да не съжалявате че сте опитали свой бизнес! Не се обвинявайте. Причината за неуспеха не е във вас а в идиотската среда за бизнес и каквото и да е друго в България. Колкото до това какво да правите - не е лесно но не се отчайвайте. Децата зареждат страшно много. Има много курсове за IT - след 2 години ще взимате заплата каквато сега не можете да си представите. Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker