Имам си приятел, но мисля,че се влюбвам в друг - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам си приятел, но мисля,че се влюбвам в друг
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 2082 пъти
Здравейте! На 23 години съм, имам си приятел от 2 години и половина, почти 3. Той е по-малък от мен. От година, обаче, отношенията ни охладняха, абсолютно нищо не е същото. В момента сме по-скоро като съквартиранти, ако мога така да го нарека, понеже дори не живеем заедно, виждаме се 2 дена в седмицата. Същевременно, се запознах с едно момче, по-голямо от мен, изключително внимателен и възпитан, доколкото сме контактували, което размъти мозъка ми! Не съм му казвала, че си имам приятел, дали, защото ми е прекалено хубаво от думите му, дали защото виждам в него нещо, което сега ми липсва, незнам. Покани ме на вечеря, не съм сигурна какво да правя! Първо- как би реагирал, когато му кажа, че имам приятел, но нещата не вървят, не искам да ме мисли за несериозна, или че го използвам като заместител. Не е и така, не искам да намирам заместител, просто има промяна в мен, искам развитие, а в моята връзка такова няма. Дали трябва да отворя нова страница от живота си и да пробвам? Ами ако в действителност се впусна и остана наранена. Много ми е объркано!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 9dbda7cac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми, няма какво да лъжеш гаджето, и зад гърба му да излизаш с пича. Помисли седмица, две, дали искаш да продължиш с приятеля си, и ако не искаш - излез с другото момче. :)
Ти щом се кумиш, вече не обичаш мъжа си, постъпи човешки с него и го остави, за да не страда после че си му изневерила...
Просто е, всъщност.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 0975d72f8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом е по-малък от теб и връзката ви няма развитие, се разделяй с него. И обърни внимание на другото момче.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: b4f7c87abc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не прави грешката, която аз направих и не скъсах веднага. Какво ще се случи, ако не му кажеш и излезеш с другия - ще нараниш всички, най-много себе си. Ако му кажеш и в последствие се окаже, че си сбъркала, ако той е твоя човек, ще намери сили и ще ти прости някак си, защото... си ти... ако не е твоя човек, значи си била права и няма грешка. Това е - най-правилното решение сега е да кажеш на приятеля си, че искаш да се разделите 1. временно 2. за постоянно - и да се виждате с други хора, защото не виждаш развитие напоследък

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: df074544e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен не оставяй приятеля си заради другото момче, имате почти 3-годишна връзка и няма смисъл да го оставиш явно се обичате и няма смисъл да се разделиш с него при положение че с този няма да ти провърви най-вероятно, защото в повечето случаи става така оставяш някой заради друг и после загубваш и двамата. Според мен си продължавай с този с когото си сега и не се виждай с други. Щом са охладнели чувствата ти с този човек явно трябва да промените нещо в тази връзка. Говори с него и му предложи да се виждате по-често и да излизате на различни места

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 512130a8a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Според мен трябва дс скъсаш с приятеля си. Личи си че чувствата между вас са охладнели и явно вече няма любов по една или друга причина. Няма смисъл да продължаваш живота си с човек с който няма да си щастлива. Млада си, няма за какво да съжаляваш, нито ще го нараниш, нито нищо. Живота е пред теб сестра ми беше същата, сега е с друг от близо година и е много щастлива, не съжалява за нищо. Явно просто с приятеля ти не ви е било писано да се развият нещата, но пак помисли поне седмица

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: ad8f19ea22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Изборът е изцяло твой. Колкото и да си объркана, никой не може да вземе решението вместо теб. Но ето ти все пак няколко нещица, на които можеш да обърнеш внимание, преди да вземеш окончателно решение.

1. Причината за охладняването в настоящата ти връзка. Помисли ли върху това? Поговорихте ли? Какво мисли той? Подлежи ли на "оздравяване"? Или ти просто си го установи това нещо и си траеш. Ако е такъв случаят, едно ще ти кажа - никаква връзка не е това. Аз имам по-голяма връзка със съседката, отколкото вие между вас. Нищо лично.
2. Замисляла ли си се върху възможността да се чувстваш влюбена именно защото настоящата ти връзка не върви? Лично според мен шансът е доста голям. Много хора имат склонността да идеализират дадени хора, когато те самите са в нещо като застой, дупка... абе кофти период с две думи.
3. Ако си решила да излизаш с другото момче, задължително първо говори с приятеля ти, че се разделяте. Най-малкото това му дължиш. Както има една приказка - постави се в неговите обувки. Не е приятно да правят неща зад гърба ти, нали? Ами не го прави.
4. Ще си позволя накрая една критика (надявам се градивна). Не е трябвало да криеш това, че си имаш приятел. Ако изобщо се надяваш на някакви нормални и стабилни отношения с него за в бъдеще (примерно), как го виждаш това нещо? Имам предвид, че не е много добро начало ('щото тия работи рано или късно се разбират).

Та така.. Това е от мен. Дано да уцелиш правилното решение.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: e281d37d57
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   След 3 години 3ти, после друг, после като се омъжиш друг и те така... кво толкова, важното е да има развитие.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker