Влюбих се на 40г.! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбих се на 40г.!
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 2885 пъти
Влюбих се на 40г.! Изпитвам несподелена любов към един мъж, обаче съм в много сложна ситуация. Омъжена съм, но имам проблеми със съпруга ми, от доста време нямам нищо с него, но хората мислят, че сме щастливо семейство. Влюбена съм в наш общ приятел, който много уважава съпруга ми. Мисля, че и той ме харесва, но заради привързаността си и уважението си към съпруга ми, се държи резервирано и се мъчи да ме избягва. Как да разбера имам ли шанс и как въобще да постъпя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: c205586973
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много е долно товa, което искaш дa нaпрaвиш.
Бъди честнa и се рaздели първо със съпругът си, щом и без товa сте приключили. И чaк после си пробвaй късметa, тaкa е редно. Инaче кaто нищо ще те вземе приятелчето просто зa безплaтнa дупкa, не покaзвaш дa зaслужaвaш повече. Или те е стрaх дa пуснеш сигурният глупaк, който все пaк те трaе.
Женa съм и се отврaщaвaм от подобни...дупки, честно.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 7b70913ac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен първо разреши проблемите със съпруга си и после тръгвай към друг. Ако не могат да се разрешат се разделете. Иначе дори и с другия мъж да се получи, какво ще правите. Тайна връзка ли? опитай се да му покажеш, че го харесваш и нещата с мъжа ти не вървят.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 534e2512d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   но хората мислят, че сме щастливо семейство..........е това ти е най-големият проблем, живееш заради хората, кой какво ще каже.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 1aa07d9879
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Към номер 1
Как така решавате с лека ръка кой е последна дупка, долен молен и т. н. Много ме дразни, че се лепват обидни етикети без да се замислите какво е на хората от другата страна на проблема. Жената пита съвсем нормално, защо е нужно да я рогаете. Ще Ви пожелая на всички моралисти-дано Ви се случи същото, че да разберете какво му е на човека, който е в дадената ситуация и колко е трудно да бъде разбран. Не мога да дам съвет на авторката.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 8896c7b9f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ти изобщо осъзнаваш ли в каква ситуация ще изпадне приятелят на мъжа ти? Ако наистина уважава съпруга ти, никога няма да се захване с теб, защото ти не го уважаваш - разминаване на ценности.

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 19146098ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Най-трудно преглътват мъжете - изневяра с техен приятел, ако пък и го оставиш заради онзи, твоят ще се поболее, а може и да убие някой от двама ви, мисли му, в какво се забъркваш, кроейки такива планове...
Ще объркаш или разрушиш, три живота с един куршум.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 04fc7f8565
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е, какво ти е сложно на ситуацията? Нали си приключила със съпруга си? Разведи се с него и почни на чисто и заживейте заедно с новата си любов. Ебати, парадокса - мъжът, в който си влюбена уважава повече твоя съпруг от тебе.
Не те съдя! Просто се чудя на женската мисъл!

М41

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: f34658ff31
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не ставай глупачка. Подтискай тези чувства и бъди разумна. Ако ясно чувстваш, че човекът е резервиран (което е нормално), в неговите очи си една натрапница и глупачка.... Та чак жалка.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 5c0b4b6df9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Авторката съм! Много е лесно да се напада и да се обвинява ( визирам №! ), като не знаеш проблемите на другия. Като не знаеш колко болка и горчивина съм преживяла четири години, неговите изневери и лошото му отношение и това, че от година и половина не сме правили секс и аз вече не издържам... А защо не съм се развела, не е толкова просто да се направи това, както някои отстрани си мислят и съветват с лекота. Като нямаш родител или братя, сестри, на които да разчиташ, а имаш две деца, които трябва да се хранят и обличат. И синът ми е толкова чувствителен и привързан към баща си, че не знам как би преживял подобна раздяла. А има и други причини, поради които един развод не би се осъществил лесно.
НЕ МИ ПИШЕТЕ НИЩО, НЕ ИСКАМ НАПАДКИ, АЗ СЪМ СЪЩО ЧОВЕК И ВСЕКИ МОЖЕ ДА ИЗПАДНЕ В ПОДОБНО СЪСТОЯНИЕ!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: a92ba53819
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Какво ти пречи да развиваш паралелна връзка? Майната му на съпруга ти, щом вече не може да ти дава това, което искаш. Важната си ти.

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: ddeec8fa00
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Този семеен приятел няма ли си жена, деца. Помисли и за неговото семейство. Казваш "несподелено", значи от негова страна няма нищо а и по твое мнение те отбягва - много тактично и мъжко поведение. По мое мнение трябва да се опиташ да забравиш за любовните трепети, защото ако в момент на слабост ти отвърне на чувствата има опасност да разбиете две семейства. Опитай да оправиш нещата между теб и мъжа ти като за начало. Понеже си влюбена ще ти бъде много трудно да го преглътнеш, но съдбата има навика да среща хората в правилния момент и на правилното място и ако имате нещо да си дадете с този господин, то неминуемо ще се срещнете в даден по-удобен момент.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: c205586973
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Е, сегa пък се обиди зa товa, че съм директнa.
Нямa опрaвдaние, моме! От 16 годишнa се спрaвям СAМA с животa. Учих, децaтa си гледaм, a съм рaзведенa веднъж, в моментa във втори брaк и щaстливa. Но никогa, никого не съм лъгaлa тaкa брутaлно и не бих го нaпрaвилa, увaжaвaм себе си, ти- не и точкa! С циврене "колко съм горкaтa" не ми промени мнението, a го зaтвърди.
И бaш в приятелят нa мъжът си ли нaмери дa се "влюбиш" или просто те кефи дa му осирaш личното прострaнство... отмъщение миже би? !
Кaкто и дa е, без товa явно приятелят не те бройкa, огледaй се зa някой по- достъпен и поне еднa идея по- коректно дa е.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: b3ed0234b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   А не мислиш ли, че това влюбване е вид бягство от проблемния живот със съпруга ти? Щом си зависима от него финансово, то изчакай да порастнат децата -не пишеш на колко години са- и тогава се раЗведи. Щом мъжът ти изневерява и не се държи добре с теб, то няма смисъл да се мъчиш. Издръж още няколко години за да порастнат децата, през това време събирай пари и си подготвяй постепенно за самостоятелния си живот... А за другия мъж-пробвай да му намекнеш, че го харесваш и виж реакцията му. Но дори и да тръгнеш с него, то това няма да разреши проблемите в семейството ти. А те са, доколкото разбирам, това, което те прави нещастна. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 176d4747b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Имаше подобна история,само че написана от мъж,та някаква приятелка на жена му си падала уж по него и му давала знаци,той взел че се вързал подарил и огромен букет с цветя и бележка,а накрая приятелката й казала всичко придружено с доказателства,този от мераците си патил,защото жена му го напуснала.
Не ставай смешна и ти!
Щом е приятел или познат,ще се разкрие всичко в скоро време,а ти пак ще останеш на улицата,а и едва ли онзи ще те прибере с децата,като нямаш къде да идеш,натискаш си парцалите при законният ти мъж и толкова.
Ако искаш връзка,каквато и да е...НЕ СЕ ЗАХВАЩАЙ С ПОЗНАТИ,ПРИЯТЕЛИ ИЛИ КОЛЕГИ НА МЪЖА ТИ!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 85d135d45c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Виж авторке, ако беше обратното - ти да си мъжа, ти гарантирам, че тука щеше да имаш поне 15 коментара от сорта на:'изчукай се, тя жена ти като не ти дава това, което е длъжна и не знам си какво там дрън дрън мъжка солидарност'

А на номер6 ще кажа - и какво сега, жената да живее в страх, че някой може да убие някой, щото ше му се нарани егото, така ли? Това защо не го напишеш на някой изневеряващ мъж, а? 'олее. недей изневерява, стой са на гъза си, щото жена ти може да се поболее и да убие някой' - ами не е невъзможно и такова развитие бай дъ уей...

Иначе по принцип хич не ме интересуват разни такива семейни филми, ама просто ми стана наистина гадно за авторката като видях някои коментари тука... просто живеем в супер лицемерно общество!
Номер3 също е много прав.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 9f751601cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Тези истории с влюбването са толкова временни, колкото да преболедуваш хрема. И не го казвам злобейки, а защото се случи и на мен, но бързо си ударих два шамара и си стоя на г*за при мъжа и децата. Ако реша да тичам при друг, първо ще се разведа. Но няма да го направя, защото бащата на децата ми е заслужил уважение. Преосмисли си приоритетите и ако толкова ти се иска да правиш секс, можеш да си поредната к*рва, няма да си нито първата, нито последната. Това че си търпяла изневерите (по твои думи) на мъжа ти, показва че си слаб характер. И в този ред на мисли няма да ти е трудно да залитнеш към някой друг. По обясненията ти разбирам, че материалното те спира да се разведеш, което е голяма грешка откъдето и да го погледнеш- ти не си щастлива, мъжът ти не е щастлив, а деца на необичащи се родители също не са. Аз имах такива родители и честно, предпочитам да бяха се развели. Когато си правила избор с кого да създаваш деца, да си си отваряла очите. Може пък ти да си виновна, че мъжът ти е такъв с теб. А ако не, не си ли разбрала какъв е преди да се родят децата? А относно другият мъж... Ами със сигурност ще си предпочете приятелството с мъжа ти. Не ставай смешна!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 688e755f79
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Да видим фактите:
1. На 40 г., омъжена си с две деца.
2. По финансови и други причини не можеш да напуснеш мъжа си.
3. Влюбена си в семеен приятел, който уважава съпруга ти и те избягва.
4. Любовта ти е несподелена.
Въпросът ти е: "Как да разбера имам ли шанс и как въобще да постъпя?"
С оглед на горното, очевидно въпросът е риторичен.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 688e755f79
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   С оглед на изложеното, твоят въпрос " Как да разбера имам ли шанс и как въобще да постъпя? " по същество е: "Мога ли да кръшна без последствия? ".
Отговорът е : "Не".

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 3dc0e0da45
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Така си написала историята си, че е нормално хората да реагират по този начин. Преди да поясниш в коментар 9, няма как да знаят четящите тук, че мъжът ти ти изневерява и не ти обръща внимание като жена. Сигурно е заслужил да си му върнеш, но и аз ще те посъветвам като писалите по-горе. Никакви приятели, никакви колеги. Мъжът ти като е гадняр, не ставай гаднярка и ти. А и помисли-ако този човек има жена и семейство, те пък какво са ти виновни че имаш проблеми в брака си. И друго ще ти кажа-той като мъж може и да се възползва от това, че го желаеш, но след това ще те презира, бъди сигурна. В очите му ти ще бъдеш просто к... , предала приятеля му. Мъжете си мисля са по-солидарни от нас, жените. Така, че ако си решила да правиш нещо, огледай се на друго място..

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: d3f8df90eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Шанс за какво? Нали не мислиш че ако е сериозен тоя мъж ще го чукаш, а той после ще си пие пиенето с мъжа ти? Освен това влюбването на 40 е толкова изтощително за психиката, после сърцето ти вече е камък и не чувстваш нищо. От опит.

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: f3a4860e11
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Наистина, ако авторката беше семеен мъж, влюбен там нали в някаква жена, какво щяхте да съветвате?
Само оставете това с приятелите, защото на 40 вече е правилно да се употребява думичката 'познати'.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 19146098ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   №15. Баш си е възможно това развитие.
Слабост е нейното, съветвам я да бъде силна.
Да си силен означава да правиш онова, дето е правилно, и най-добре за всички, а да си слаб, означава да си гледаш само своя кеф, без оглед от последствията, пък и че не я харесва особено приятелят, даже е споделила жената, какво ще излезе от тая каша според тебе? :)
А тя може винаги да намери нов човек, с който да заживее прещастливо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker