Неопитна в любовта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Неопитна в любовта
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 3405 пъти
Здравейте. Аз съм едно 16 годишно момиче момиче и след 1 месец правя 17 г. Досега не съм си имала гадже, нито съм се целувала, следователно не съм правила и секс. Притеснява ме това, че всичките ми връстници вече са го правили, а аз дори не знам как да се целувам. Принципно не съм притеснителен човек, обичам да говоря много, но проблемът е там, че не излизам много и в по-голямата част от времето си седя вкъщи. Имам 3 най-добри приятелки, но и трите си имат гаджета. Наистина не знам какво да правя. Чувствам се като загубенячка. Постоянно си представям как си имам гадже, целуваме се, натискаме се. Дори се самозадоволявам и си представям, че го правя с някое момче. Имам чувството, че винаги ще си остана сама. Нито съм грозна, косата ми е хубава, тялото също, но не знам защо от всичките ми приятелки само аз винаги си стоя самотна. Дори не знам какво да правя, когато дойде момента за целуване. Как да си завъртя главата? Какво да правя с устните си? Не мога повече да живея с мисълта, че ще съм сама. Дайте ми някакъв съвет, защото имам нужда от помощта ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: a99112022c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тази тема,трябва да е в раздел: Тийн,а не тук!
Ако искаш,да си поредната,която е имала 5-10 гаджета зад гърба си..ставай,като тях.
Твоето мислене е повърхностно и е напълно нормално,за едно незряло и малко момиченце,което не следва мечтите си,а гледа връстниците си.Когато дойде времето,ще се научиш,да се целуваш,какво искаш от аудиторията на сайта,да ти обяснява,как да си "мушнеш" езика в устата на някой ли?
Занимавай се с учене,а не с неща,които за сега не са толкова важни,за теб!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 005796d486
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто приеми факта, че първата целувка няма да е някаква магическа перфектна целувка - като по филмите. Целуваш и това е. С времето ще станеш по-добра.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: def45311fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мило момиче слушай сега какво ще ти кажа това изобщо да не те притеснява. Аз самият съм на 20 вече и нямам гадже и на мен ми е тъпо,че не мога да срещна тая пуста любов в тоя скапан живот,но гледам да не си го слагам има по-важни неща. Иначе и на мен ми се скапано малко нормално е последното ми гадже беше когато бях на 15 или 16 и то две бяха всичко за кратко беше. Иначе си обръщам внимание на външния вид тренирам. Много момичета са ме заглеждали, закачали но, ако стане за нещо по-сериозно примерно излизане,кафе не стаа зает съм и ми бият игнора ай тези момичета където аз попадах бяха надуди,обичаха чалгата,дискотеките с една дума не са мой тип. Какво да ти кажа не си само ти в това положение. Пиши ще следя темата с интерес. Поздрави дге. ;)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: def45311fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И още нещо авторке не тръгвай по-лошия път само и само да си намериш някой който ще те хареса. Има всякакви момчета където ще те възползват от теб който ги интересува бройката чувствата на момичето не ги интересуват така, че подбирай внимателно знам на думи е лесно..

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 58f80db211
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей! Първо искам да ти кажа да се успокоиш! :) Няма нищо ненормално в това да си на 16 и да нямаш гадже. И за твое успокоение ще ти кажа, че днес повечето момчета на тази възраст избират лесното пред интересното и е много вероятно да се плашат от теб, защото знаят, че не си глупава и наивна. Относно въпроса с първата целувка- когато трябва да се случи ще го усетиш и трябва да стане възможно най-истинско, което означава, че не трябва да мислиш кога и къде да си завъртиш езика. Гледай да се насладиш на страстния момент и не бързай. :) Основните ''правила'' са да се стараеш да не докосваш зъбите на момчето и да въртиш езика си по посока часовниковата стрелка. Също така не вкарвай езика си твърде дълбоко, че ще го задушиш, шегувам се разбира се. :D Препоръчително е, докато се целувате да затвориш очите си, а това как да си завъртиш главата го осъзнаваш в последния момент, когато сте на милиметри един от друг. :D Грижи се за себе си, поддържай външния си вид, храни се здравословно, учи и бъди сигурна, че съвсем скоро и теб някое момче ще те забележи и ще се престраши да ти признае чувствата си. :) Ако ти пък си харесаш някого можеш съвсем спокойно ти да задействаш нещата и да направиш първата крачка. Не бъди срамежлива, момчетата харесват смели момичета :) Когато излезеш с някое момче на среща бъди себе си, отпусни се, усмихвай се често и се забавлявай- все пак целта е и двамата да си прекарате добре. Само не прави грешката да станеш гадже с някого само, за да не си сама. Не е добра идея, защото ще ти е неловко в неговата компания и двамата ще се измъчвате. Бъди търпелива и помни, че много често любовта идва съвсем неочаквано и изненадващо :) Успех!

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: deda4e0237
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   От всички глупости на света за които да се притесняваш, ти се притесняваш за една от най-големите. XD Това, че всичките ти приятелки си имат гаджета, не значи, че ти задължително трябва да имаш. Сериозно... Звучиш като хлапе, каквото всъщност си, което говори много. За някой неща е глупаво да се бърза и това е едно от тях. Иначе е нормално да си представяш разни неща, в крайна сметка те тресат хормоните все пак. И между другото, прекалено много мислиш за нещата. Как да си завъртиш главата? Ти сериозно ли? Предполагам, че стига да не удряш никого с глава като в кунг-фу филмите, както и да я завъртиш ще е добре. И не се тревожи, едва ли ще останеш сама.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: dd544dd9cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Въобще не си загубенячка. Ако имаш вътрешна необходимост да излизаш и да общуваш с повече хора, го направи. Но само заради това, че другите имат гаджета, не се тревожи. Първо някой ще те хареса и ти ще го харесаш, тогава ще дойдат целувки и секс и ще се учиш със желание и любов към другия човек. Споко! Аз съм с 5 години по-голяма и сега се уча. Не забравяй, че е твой избор дали липсата на опит да показва задръстеност или да демонстрира чар.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 909953287d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Това, че си на 17 и още нямаш гадже означава само, че ти остават още 60 години да си намериш. Живота не спира на 18.
"Нито съм грозна, косата ми е хубава, тялото също" Само, че това не са най-важните неща в един човек.
А ако искаш просто да си намериш каквото и да е гадже е много лесно и не ти трябва какъвто и да е външен вид или характер. Ти даже си отговори сама: "не излизам много и в по-голямата част от времето си седя вкъщи" Просто трябва да излизаш - няма да се появи на вратата ти и да ти се обясни в любов.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 962f0af597
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Намирам се в подобно положение, но с разликата, че съм на 18 и след четири месеца правя 19! И аз като теб не водя полов живот, не съм била обвързана и никога не съм се целувала, а не съм грозна или поне не са ми го казвали досега. Поддържам се, не съм пълна и имам прилично тяло, макар че мога да се стегна малко и работя по въпроса, но явно не в това е работата, след като знам не особено добре поддържани момичета, на които им върви с момчетата.
Колкото до твоята ситуация - може би трябва да започнеш да излизаш по- често и да се запознаваш с нови хора. Така ще се намерят момчета, които да те забележат, съответно и ти тях. Но не си струва, ако го правиш, само за да си като другите. И ако случайно ти се отвори шанс за връзка, внимавай, защото не всеки е добронамерен.
Убедена съм, че няма да останеш сама. :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: dd503e6e9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Спокойно, ще си намериш, за всичко си има време. Аз съм на 15 и също си нямам приятелка, нито имам първа целувка. Не съм някакъв сдуханяк, но все не ми се получава. Вярвам, че си хубаво момиче и скоро ще си намериш приятел. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker