Искам любов,а все не я получавам. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам любов,а все не я получавам.
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 1526 пъти
Здравейте, редовно чета историите тук и реших, че и моя ред дойде. На 23 г. съм с годеника ми сме сгодени от близо година тай е на 32г. и очакваме първото си детенце на лято. С напредване на бременността ми е все по трудно всичко, имам нужда от любов, от подкрепа, редовно плача от хормоните и това го изнервя.. Или е много мил и гледа да ме разстрие или постоянно ме обижда, че съм мрънкало, че сълзите ми са театър, че му е писнало само да рева.. Снощи ми стана толкова мъчно, каза че всичко го боли от работа, опитах да го разстрия, но той се разкрещя да внимавам как стискам, че съм 100 кила и го боляло.. Думите му ме натъжиха, нито съм 100 кила нито пък съм искала да го заболи. Отидох в другата стая поплаках си и като се върнах в спалнята той си се смееше и не ми обърна внимание, гледаше си телевизия.. След като загаси лампата го попитах защо се държи така, защо поне не ми се извини и той веднага започна:Извинявай ама си си тежка, не си знаеш силата.. е това извинение ли е? Започна да реди: Ти никога няма да бъдеш това което искам, една свирка не можеш да направиш, отношенията на възрастните са ти чужди, същата си като майка си (а те не се обичат хич) Казах му да намери по-добра от мен а той ме заплаши, да не си отвори устата.. Имам ли основания да се съмнявам че има друга. Не виждам къде бъркам, ходя да уча, прибирам се, гледам си домакинската работа, вечер правим секс, колкото и да съм уморена и коремчето да ми тежи, защото съм в 7 месец. Или му правя свирка, напоследък избягвам секса, за да не навредим на бебето и пак не погаждам.. хапала съм го, не ме бивало.. по цял ден съм лежала, а не е вярно, мира нямам тялото ме боли ужасно, а вечер от преумора и болки не мога и да спя.. Без нападки моля, искам приятелски съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: e0296fce99
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще ти е трудно с този мъж. Не знам какво да те посъветвам. като се роди бебето, ще е още по-тежко, няма да имаш време за нищо, той ще мрънка, че то реве по цяла нощ... Говорете, изяснете се. Детето е ваша отговорност. Или ще живеете добре, в разбирателство или ще се разделите. Може би не сте се познавали добре преди това, всички прибързани бракове са така...
Във всеки случай, трябва да намериш някаква подкрепа от него, иначе като се намесят роднините и приятелите - само гледай какъв панаир ще стане.
стискай зъби, пази се и мисли хубави неща за бебето. То ще има нужда от любов и грижа!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 881094a658
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здрасти,

Вероятно годеникът ти е някой общ работник, след като е уморен физически. Нещата са на доста първично ниво, в такъв колектив не може да вирее нормален индивид. Колкото и да не ти се вярва, свирката може да се окаже по-важна отколкото предполагаш. В интернет има видео уроци как се прави добре. Потърси и вярвам, че ще намериш полезен материал. Отделно, наистина е доста изнервящо някой постоянно да ти хленчи на главата. Разбирам, че е на хормонално ниво, но той също има своите притеснения, че ще става баща, така че се опитай да си малко по-обрана.

Успех и дано бебето ви радва много! :)

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 739932653a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Той не те заслужава!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 613ed9f357
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Успокой се и се владей. Не плачи за всичко, почивай си повече и не домакинствай. Остави домакинстването на него или пък майка ти да ти помага. Важно е сега да си спокойна и щастлива, защото бебето в теб чува и усеща всичко. Мисли за него, а не за мъжа ти. Не му угаждай толкова, мисли за себе си и бебето. Мъжът ти е голям и ще се справя сам с нещата. Бъди по-егоистка и мисли на първо място за бебето.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 864148e254
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Съжалявам, че си се събрала с такъв индивид мило момиче. Не може да накараш някой да те обича, ако не е способен на това. Не обвинявай себе си, а се спасявай докато си млада. На 20 г родих един прекрасен син от мъж, който безкрайно обичах, но той си правеше каквото искаше и само си загубих младостта да се боря да спася брак, който нямаше спасение. На 45 г се запознах чак с човека, за който всъщност съм си мечтала, но вече беше късно за обши деца.. Грижи се за себе си и мисли за детето. По добре без баща отколкото с грешния. Майка ти е по- важно да е до теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker