Вчера беше тук, а днес вече го няма! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вчера беше тук, а днес вече го няма!
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 3843 пъти
Привет на всички ви,
често чета сайта и темите, но пиша за първи път.
Не знам дали искам да споделя или просто да разкажа тази история, да изпиша с думи, това което не казвам на глас и тая в себе си, но така или иначе го правя вече.
Живеех години наред изпълнена с гняв и озлобление от живота си и начина, по който той върви, съществувах само и единствено, за да съм подкрепа на близките си. Не съзнавах, че се губя, като личност и се превръщам в своя сянка. В един момент се събудих от този унес и видях, че света е хубав, а живота е прекрасен.

Постепенно взех решение да променя действителността, в която се намирам и да взема живота си в ръце, докато имам време, за да не съжалявам после за пропуснатото. И го направих, поех друг път.

Бях злощастно омъжена, разделихме се, за общо добро, в последствие се освободихме и от формалността брак. Заживях с мисълта, че всичко хубаво ми предстои и повярвайте ми, човек когато вярва в нещо, то става. Осъзнавах и опознавах себе си всеки ден, радвах се на свободата си и възможността да дишам и спя спокойно, вярвах, че ще срещна сродна душа и че ще съм щастлива.

Не Я очаквах в живота си така главоломно, но тя дойде- ЛЮБОВТА! Не че не съм я търсела, но не вярвах да се сблъскам с нея неочаквано, макар да съм чувала, че точно така става. Отношенията ни се развиха спонтанно и искрено, всичко се случваше постепенно и като по начертан план за действие с успешен край. Мечтаехме, обещавахме, градяхме бъдещето си. Но... докато се оставях на чувствата си и на всичко хубаво, случващо се в живота ми, в един момент ме шамароса през лицето нещо непредвидено. Лягаш си с мисълта, че си обичана, а се събуждаш с обаждане за раздяла. Че връщане назад няма и че така е по-добре.

Не знам дали е по-добре, и въобще какво е най-доброто в случая, но шамара беше здрав от случилото се. Защото всичко вървеше по мед и масло, естествено с някакви изключения, защото никъде не върви напълно гладко, но не са неща, които да не могат да се преодолеят с малко приказки, и сравняване на мнения, както се и получавало.

Та така- днес имаш любовта си, а утре буквално казано я губиш, не по свой избор. Даже без някой да те пита искаш или не, по точно без да се съобрази, че всъщност не искаш това.

Терзаеш се известно време, задаваш си въпроси, чиито отговори трудно ще намериш, питаш празнината в себе си за това, какво доведе до такова стечение на обстоятелствата, вглеждаш се дълбоко в душата си, обвиняваш се и оневиняваш себе си едновременно с това, чувстваш се прекалено наранен или объркан, питаш се постоянно какво ще стане оттук нататък с теб и с това, което си мислел, че имаш. Не може ли да се промени? ...

И всъщност споделих историята си, ако желае някой от вас, може да даде мнение или просто да каже нещо, може и не по този повод.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: e1942d3862
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Значи не е бил истинския.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: a65dbfd9c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На мен не ми се е случвало и не мога да твърдя, че знам как се чувстваш, но искам просто да те подкрепя. Ти си се изправила веднъж, ще го направиш и сега. Пожелавам ти да срещнеш истинския мъж в живота си, заради когото си е струвало да минеш през всичко това!
Л.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: dd378ed2d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Трудно е да градиш нещо с време, да се вричаш в любов всеки ден, да се раздаваш, да вярваш и да правиш жертви за общото благо във връзката. И точно когато си най-опиянена просто всичко свършва, само с една дума идва края на всичко. Много често се получава така, но той просто не те е обичал истински, щом го е направил. Знам че е трудно и то много, но продалжи отново напред. Макари с разбито сърце, не се отчаивай. Просто така е трябвало да стане. Нали знаеш, че за всеки влак си има пътници. Mary Jane

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 859f31c7bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора:
Благодаря и на трима ви, за вашата подкрепа и думите ви. Става по-леко, когато това, което си мислиш и отстрани изглежда същото.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: de9cfce256
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   толкова много пъти ми се е случвало ...незнам как но все се срещам с мъже които нямат смелост да ми кажат че късаме в очите ..все смси ..или писма на електронната поща получвам ..без отговори и причини ..като гръм от ясно небе ...за някои неща откривам отговорите след време ..други така и не остават изяснени ...в повечето случай става въпрос за друга жена ...

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 310fcdf7dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Повярвай, не си единственната. Лошото е, че обяснение сякаш никога няма и винаги остава някакъв отпечатък в теб. Продължавай да бъдеш силна, бори се, каквото е писано, то ще стане! Вярвай, че истинския все някой ден ще се появи! Успех!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 04f571c93e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   С смс-и, имейли или просто престават да вдигат телефона и те отбягват - така късат мъжете-помияри. Един истински мъж умее да изразява мислите и чувствата в смислена реч и не се страхува да говори очи в очи.
За съжаление истинските мъже са на изчезване, сега на мода да пе*ерасите.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 25305b64fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Просто не е бил подходящият! И не забравяй че Всеки си има половинка, някъде там и рано или късно я среща. Писано ти е така може би защото когато срещнеш твоята половинка, твоята сродна душа, ще сравниш предишният ти със тогавашния и ще видиш и ще можеш наистина да оцениш любовта му (на Бъдещият ти и последен, който да си те обича винаги :) )
Защото в крайна сметка как ще кажеш дадено нещо че е добро след като не си видяла лошото? :)
Чао чао и надявам се да съм ти помогнал... и ГОРЕ ГЛАВАТА!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: c2edfbb736
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 8,
убедена съм, че човек, няма само една половинка. Ако беше така, представяш ли си какъв изключителен шанс ще е да я срещнеш? Има много хора, които са подходящи, и слава Богу.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 29e6cc5593
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Страх, само страх е причината да избяга. Когато натежи отговорността от мисълта, колко си важен за някого. Мъжете бягат от сериозните връзки , а след време се жалват от липсата на шанс... Важното е, че си могла да се извадиш от унинието и си се почувствала желана... Щом веднъж се е получило, ще с е случи отново и тогава всичко ще бъде различно. Заслужаваш го!!!

 
  ...

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 859f31c7bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От автора:
Благодаря още веднъж на всички за хубавите думи и подкрепата.
С времето започнах да се чувствам по-добре, приятелите ми, а вие всички, откликнали и писали по нещо за кураж, ми дадохте сили да приема и преодолея този момент, предполагам, че и за напред ще е така.
Това не ме уби, значи съм станала още малко по-силна. Постепенно остават само спомените, липсата се заличава, свиква се.
Благодаря ви!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 96bb3abad9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз бях доста трогната от казаното от теб. Все още съм на 20 и бях изпаднала в огромна дупка мислех, че само аз съм така, но явно такива са нещата от живота и човек трябва да се сблъска със всичко. Има моменти на радост, тъга. Но трябва да се радваме на живота, защото не е много дълъг и време за самосъжаление няма. Всичко с времето си за всеки влак си има пътници! И важното е винаги в животът ни има хора който ни обичат истински, не трябва да го забравяме.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker