Не умея да контактувам с жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не умея да контактувам с жените
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 1880 пъти
Винаги съм имал проблем в общуването с другия пол. Може и да си внушавам, но все си се представям в техните очи, като досадно скучен индивид, който нито може да ги разсмее, нито да ги накарат да се чувстват специални. Затова и винаги съм отбягвал контакт с тях.
С течение на времето се е създало впечатление което надали би се променило. Говорейки като човек с изграден вече характер. Не говоря че търся гадже, защото в подобна ситуация е абсолютно невъзможно.
Голяма част се хвърлят по такива които им обръщат внимание незнам какво им говорят но се получава. А аз съм като стена. Нито съм обичан, нито мразен. Предпочитан да бъда мразен. С какво съм виновен че такъв ми е характера?
Не съм страстен. Не говоря теми за секс, което явно много вълнува жените но не си го признават. Безпътицата е голяма. За наперените и непукистите има жени бол, но за моя влак вагоните са винаги празни :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: bea71b3615
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво да ти кажа.. аз съм на 30 - атлетично мускулест, симпатичен и съм душата на всяка компания. Чудят ми се на акъла, защо не съм обвързан с брак или приятелка, пък аз се чудя как да отговарям.. Мисля, че проблемчето е от кариеризма и сметкаджийството на жените.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: c3d6f34baf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "За наперените и непукистите има жени бол, но за моя влак вагоните са винаги празни :)" Кофти хора с кофти хора се събират, това е истината.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 9d2a8fec62
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не се отчайвай, дори това, че имаш проблем с общуването не трябва да те депресира или нещо такова. Аз също имам такъв проблем, но с разликата, че вече се примирих. За толкова години щом не съм могла да го премахна значи няма смисъл. Не казвам, че мисленето ми е правилно, но не сме и единствените, поне с това се успокоявам. Всичко зависи и от средата, в която се намираш. Ти сам си поставяш бариери явно и си казваш, че не си достатъчно добър и т. н. Аз също го правя, а не е правилно. Просто се научи да обичаш себе си и когато станеш по-уверен всичко ще се нареди. Не е нужно да се променяш изцяло, за да се харесваш. А онова, че за всеки влак си има пътници е глупост. Някои просто остават сами и не са малко. Не казваш повече за себе си като на колко си, с какво се занимаваш и т. н. Ако толкова ти тежи, че си необвързан просто излизай повече и бъди по-уверен. Разбирам те, че ти е трудно, на мен също, но по някакъв начин трябва да се премахне това напрежение.
- Infinityy

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 024a5d1b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Човекът си признава, че има проблем. И това е начало...
Хвани жената, която те вълнува (надявам се, че има такава) и на всяка цена я изведи на среща. Самата мисъл, че го правиш за да я дпечелиш, ще ти даде заряд да общуваш. Не бъди стена. Позволи си да чувстваш! Дори да не е завладяваща страст. Позволи си мъничко пламъче. А след това му дай шанс да се разгори. Излизай на срещи! Общувайки с хората, ти се обогатяваш.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 8c55d63f88
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хем се държиш непукистично с жените "стена", хем те си падали по непукисти, хем теб не те харесвали.... Май логиката ти е толкова непозната, колкото и жените. Човекът изобщо не си е признал, че има проблем. Той смята, другите за проблемни.

 
  ...


...
преди: 7 години, 29 дни
hash: 4ef5bdb7aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И аз така
Гржзен съм
Те ме харесват жените
Ще се ходи по компаньонки
Кво ни остова друго ;)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 29 дни
hash: 411283fb85
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей! В никакъв случай не искам думите ми да звучат нападателно, осъдително или като упрек, но какво значи жените обичат да им говорят за секс, но не си признават или обичат наперени и непукисти. Няма да говоря за жените по принцип, а за себе си и моите разбирания, но истината е, че смятам че има доста жени, разсъждавайки по този начин.
1) Мъжът-самоуверен и непукист... ДА и ДА. Тук не става въпрос за някой въздухар, нарцис или самохвалко, а за мъж, който има качества и го знае, тази естествена увереност в собствените сили е страшно интересна и възбуждаща за жените. Когато мъжът иска да бъде интересен за жената, той трябва да спечели нейното уважение и внимание, но много мъже правят това грешно, изпълнявайки всяка прищявка, ходейки подир нея, омилквайки се, буквално се е залепил, подарява големи подаръци, казва гръмки думи от две-три срещи и просто изглежда отчаян. Той смята, ето аз съм нежен, внимателен, романтичен, аз съм всичко, което искат жените, но те са меркантилни, материалистки, те искат мъже, които ги унижават и бият. Толкова често чувам това като управдание. Това е просто пълен абсурд. Мъжът е уважаван в очите на една жена, когато е уважаван от останалите мъже, когато той е достоен в обществото или в професията. Ако искаш да станеш интересен за жените не се фокусирай върху тях, а работи върху себе си и контактите и приятелства с други мъже. Развивай се и стани интересен човек в своите очи и в очите на околните. Тогава жената вижда как се държиш в обществото и започва също да те уважава. Когато срещнеш жена не я задушавай. Дай й пространство. Покажи интерес, но не я обсебвай. Романтичните жестове се правят в етап, в който вече има чувства между партьорите. Опитай се да си представиш ситуация, в която ти си на мястото на жената. Защо да дадеш шанс на мъж, който сам се смята за скучен?
2)Обичат да им говорят за секс, но не си признават? Аз си признавам. Какво лошо има в лека закачка или флирт? Не говоря за вулгарности, но леките намеци под формата на шега събуждат въображението и подпомагат отношенията. Това държание на ощипана мома ми е странно.
През моя поглед всичко това изглежда логично и кристално ясно, доказано многократно. Надявам се да съм успяла да помогна поне мъничко. Желая ти успех и ти пожелавам да срещнеш страхотна жена и да бъдете щастливи!

 
  ...
преди: 7 години, 28 дни
hash: 129c5e38bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   До 1 - и също от комплекс, че ще бледнеят до хубавец или ще им го отнемат, а и ако не е послушко, отписвай го. Извън тая пародия БГ няма красиви ергени.

 
  ...
преди: 7 години, 25 дни
hash: 31a6467723
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Автора

Излизам по заведения но нищо не се получава.Зрител съм. Черпя жените някоя цигарка, кажа им две три безмислени изречения и това е.
В същия случай идват мъже които знаят как да флиртуват и по късно те отиват при тях. Отчаян съм отдавна. Моето поведение ги отблъсква но такъв човек съм си. Не искам да се уча да флиртувам, не го умея нито да водя разговори и шеги. Тотално съм объркан. Съдба може би.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 24 дни
hash: 1d7e552fdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   За себе си имам няколко правила, които се старая да спазвам, когато разговарям с някого, особено ако е непознат, а бих искала да установя контакт с него - да гледам човека в очите, докато разговаряме, но без да се вторачвам (немигащият поглед е неприятен), да съм открита и искрена, да бъда себе си и да се усмихвам. Мисля, че нищо не привлича така, както искрената усмивка и откритият спокоен поглед (дори и да не си спокоен вътрешно) и ако човекът е за теб, ще те хареса. Сходните типове хора се привличат, стига да не играят роли и да са искрени. Нищо няма да изгубиш, ако опиташ. Този, който не те оцени, не е бил за теб. Успех!

 
  ...

...
преди: 7 години, 19 дни
hash: c56b12abcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   "Такъв съм си, такъв съм си... " - не можеш вечно да излизаш с тоя лаф (оправдание). Мисля, че все нещо трябва да направиш. Поне да опиташ. Гледай мъжете, които успяват, и ги копирай. При тях основното е да будалкат жените- те обичат да бъдат будалкани. Другият шанс е да се опиташ да представиш своите недостатъци (особености) като достойнства. Да кажем, че за повечето жени с това си поведение им се струваш задръстен, което си е така, де. Но ти можеш с лека промяна да се представиш за РАЗЛИЧЕН- много жени точно това търсят - различния мъж... То ест, който не се прави на шут, не им се умилква, не говори простотии, цинизми... който си знае цената, но без на е надут и високомерен, да изглеждаш загадъчен... Това ти е шансът, според мен. Да чакаш на случая да те събере с тая, която е за теб, е доста наивно. Защото светът е театър и всички ние в него сме актьорите... Може и да опитваш различно поведение с различни мацки, експериментирай - нищо няма да загубиш, защото, както гледам, нищо досега не си спечелил, та просто няма какво да губиш, по-лошо няма как да стане, а току виж от експериментите нещо се получило. Ако успееш да заговориш някоя и тя се съгласи да е с теб и да си приказвате, повече я слушай, като внимателен събеседник... Да разбереш къде я боли, що за птица е. Изучавай ги, без да ги допускаш до себе си. Може да свикне с теб. Да почне да ти се доверява. Недей да им угаждаш в никакъв случай.

 
  ...
преди: 7 години, 18 дни
hash: b117f04602
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   14 Не ме обиждай. Не съм задръстен и най малкото ще позволя някой да ме характеризира. Много е сбъркано схващането за задръстен и одръстен.
Пък и дори и да ме смятат за такъв аз съм спокоен за това защото не съм такъв но на тъпи индивиди няма смисъл да обеснявам!!!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 16 дни
hash: 7fe17fc3c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Номер 15, предполагам автор на темата, реакцията ти към коментар 14 най-синтезирано илюстрира проблема ти. Дават ти съвет, а ти се ежиш, защото виждаш някаква въображаема обида. Кой би харесал подобно поведение?

Дядо Торбалан

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker