Откраднат миг - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Откраднат миг
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 3321 пъти
Аз съм на 18, той на 42, женен, с дете на 17! В началото беше само заради секса, но по късно започнаха да се появяват и чувства! Един ден той се скара с жена си която беше подочула за нас, но не беше сигурна и го изгони! Той ми каза "така ми е по добре да се виждам само с теб, караш ме да се чувствам спокоен и щастлив". В продължение на месец, месец и половина всичко беше ок: бяхме всяка вечер заедно, радваше ми се като за последно, можех ме да си звъним когато не сме заедно... След това тя реши, че иска той да се върне. След 3 4 дена мислене и премисляне той реши да се върне. Каза ми "не искам да се връщам, но го правя заради детето". Казах му "добре", той ме попита "а с нас какво ще стане? ". Аз му казах "аз съм с теб каквото и да стане". И сега се вижда ме той се прибира при нея, а аз оставам сама. На празниците е много гадно, но го преживявам. Всичко е страхотно, невероятно и неописуемо с него, но... ... Как мислите ще се развива тази "връзка"?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 06a5983ec4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тази "връзка" се развива. Той се е прибрал вкъщи. А ти си "вързана" и си губиш времето. Ако това искаш продължавай да чакаш и да се надяваш.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 9df6d40317
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Автор: Как мислите ще се развива тази "връзка"?

ДТ: Как? Както до сега, търсената дума е "държанка", а ако предпочиташ по-благозвучното - "метреса". Което не бива да те обижда, щом този начин на живот ти харесва и всички участници са наясно, забавлявай се. Всичко е страхотно, неописуемо и невероятно, защо искаш да се развива? Искаш да стане още по-страхотно, неописуемо и невероятно ли?

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 052a62e829
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Връзка?! Ти си му само бягство от действителността. Защо да не му е хубаво с теб - млада, красива, предлагаш му секс и хубави моменти без претенции за нищо... "Спокоен и щастлив" е, защото не го караш да плаща сметки, да решава проблеми, да върши някакви неща вкъщи... Ти може и да си специална днес за него, но ако те няма той ще си намери друга специална утре, той просто си е такъв и не защото е срещнал теб и всъщност не ти си откраднала миг, а той краде от твоето време. Моят съвет е да не си губиш времето, излизай си с по-млади и неангажирани момчета, при които цялото им внимание и време ще е само за теб, на празниците ще сте заедно и ще бъдеш единствената, а не втората и тайната.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 6316bfacfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Никак няма да се развива. Какво очакваш от мъж, който спи с момиче на годините на дъщеря си? Но ти сама си го избрала, а сега питаш нас какво ще стане. Я се взимай в ръце и си търси момче близко до възрастта ти, с което да излизате, да се забавлявате и да сте заедно по празниците. Пепеляшка

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: efe092d8e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Мисля че ако нещата останат така, ще си прецакана единствно и само ти!

Помисли и в тази насока!

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: ebc33aadc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Има два варианта - той все пак решава, че детето е попорастнало - на 17 е, не е на 7 и иска да прекара живота си с теб. Втори вариант - по-лесно е да не си създава проблеми - все пак дете, роднини, приятели, коментари, материални последствия и си я кара по старому. Вечер и по празници в домашна обстановка, а за теб откраднати мигове на удоволствие. Да, но не сте в равностойно положение. Ти оставаш сама, нямаш и деца и изобщо млада си и тепърва животът е пред теб, за да го прекараш по този начин. Любовта си е любов - може да се появи неочаквано, да свърже двама души, които са с толкова голяма разлика и статус. Но все пак трябва да е добре и за двамата. Според мен първо ти реши как би се чувствала най-добре в тази връзка и едва след това поговорете и преценете /заедно/ как да продължите.
Едно е извънбрачна връзка, когато и двамата са семейни и имат деца, но па една или друга причина немогат да се съберат, а друго е, когато той е зрял мъж с дете, а ти свободно момиче. Според мен колкото и да го обичаш с времето, ако не се разберете и той не предприеме нещо ще приключите. Особено от твоя страна. Но решението си е твое.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: b20a29de87
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   :X

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 02b04be299
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Заради "детето", което е на 17 - ха-ха!
Ще завърши както всички подобни истории - за съжаление, зле за теб.
Намери си някого на по-подходяща възраст и с по-подходящ семеен статус и акъл. Знам, не звучи особено романтично, но затова пък е много по-реалицтично. Представи си и че детето му в моимента върти любов с твоя татко/майка...

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 7f86935a6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Връзка тук не виждам! Виждам дъртак, който иска да такова младо, и едно лековерно момиче, което се оставя да бъде използвано.

Стягай се госпожице и се махай докато е време! Ти си губещата и прецаканата страна в случая. Отвсякъде!

bile

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: f0de0f75ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Изобщо няма да се развие, човека си те използва за секс, а ти наивницата си се влюбила. Защо си губиш времето с такъв ?! Остави го, той няма да напусне жена си, не се надявай на това и не се опитвай да му развалиш семейството, та дъщеря му е колкото теб, мамка му, къде си тръгнала ? Намери някой свестен под 30г., които не е женен и няма деца. Имай и ти палноценна връзка, а не бъди парцал за чичковци с криза на средната възраст. Точно такива като теб развалят семейства. Постави се на мястото на жена му, на теб хубаво ли ще ти е да ти изневеряват с някоя която е на годините на дъщеря ти ? Съжелявам, че съм груба, но се осъзнай малко. Ти никога няма да си жена му, винаги ще си втора ръка, само любовницата. Един ден всичко се връща, така че не прави това, което неискаш да ти naправят. Mary Jane

 
  ...

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 0f93473435
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Естествено че това е връзка без бъдеще. Това е очевидно и той за това се връща. Иначе на оправданието с детето май вече му е минал срока на годност :-) все пак то е на 17 и няма какво да се вързваш. Просто те използва и не му се иска да му врътнеш кранчето и за това поддържа някаква илюзия за чувства от негова страна. Какво друго бъдеще може да има такава връзка :-)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 0cc314d2e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тази връзка миличка не може да се развива!
Аз също имам чувства към един женен мъж, но и двамата знаем, че няма да се получи. Спри се! Сега преживяваш нещата, а по-нататък.. ?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 43837a609e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ехе... Много грешиш- не го е накарала тя да се върне, само така ти е казал... . Решил и искал е той, пък и го е направил, а той се кълне, че вече си е събрал ума, че е само с нея и е разкарал теб... Просто ако има откъде да го видиш, ще се отвратиш.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: d0304c17c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Хахахха, послушай номер 13, намери начин да чуеш и видиш как се държи с жена си и ще ти се додрайфа. Аз съм почти на твоята възраст и мен ме зарибяват разни дърти женкарчета, но не им се връзвам. Явно си много зле щом не можеш да си намериш някой в твоята категория и се занимаваш с женени чичковци. Те тия не биха отказали и на коза. Не се излагай така. Направо ми стана жал. Дано по-бързо се осъзнаеш или поне жена му да се осъзнае и да го разкара тоя идиот. Срааааааам! ! !

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 8cc87defc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Дори и да си с този човек, скоро всичко ще се промени! Просто разликата е толкова голяма, че в природата ще се разминете. Казвам ти го от опит, аз съм на 46 и имах приятел на 31... е и какво!? Само страдание! Невъзможна любов от където и да я погледнеш! ! ! Не си го причинявай, спасявай се, защото боли много.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker