В един момент станах излишен... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

В един момент станах излишен...
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 2189 пъти
Здравейте, никога не съм правил нещо подобно, и дори не знам как да започна, дори от къде.

Поредната ранна сутрин в която часовете в които съм спал не са много.

След подобен старт, всеки разбира, че става дума за любовна мъка, но мъка която вече продължава доста време. И ако преди факта, че бе малка я правеше по-невинна, днес вече нещата са различни.

Запознахме се в интернет, напълно случайно и непланирано.

Трябва да призная, че имаше разлика в годините ни, но когато двама души се разбират не смятахме, че това е много от значение, също така и от различни градове.

Споделяхме си всичко, радост, болка, тъга, семейство, проблеми, докато бе по-малка това беше достатъчно за нея. но след като навърши 18 години, показа своите желания и мечти да е нещо повече.

Красиво момиче е, момиче което всяко момче ще хареса, и няма нищо лошо да преследва мечтите си, но защо трябваше да е с цената на много лъжи?

Започна се още когато беше по-малка, и племенницата й бе в тях, и към 22 часа ненадейно се появи съсед да види малката, но странно как аз се озовах пишейки с детенцето, а следа от нея нямаше.

Това малко детенце в един момент ми казва: "кака се заключиха в другата стая, и не ме пускат" Изтръпнах... Буквално останах потресен от болка...

Успях да простя това с много мъки...

Лошото обаче бе, че лъжите не спряха, грешките станаха системни, а думите извинявай като здрасти.

След време до концерт на 100 кила стигна в друг град, казвайки, че ще е с момиче от класа си, но от профила на другото момиче блезнаха отново жестоки и сурови истини.... Момиче под 18 години на концерт на 100 кила в чужд град с преспиване... Стига, никой не е толкова глупав да не знае какво се случва...

Пак простих....

Измина се доста време и грешките не спираха, но се справяхме по накакъв начин, аз прощавах и преглъщах, а тя ги повтаряше....

Дойде деня в който стана и на 18 години миналата година, вече бе голяма, свободна...

Красиво момиче което всеки забелязва, няма как да остане нетърсено....

Още преди година ме ограничи в своя фейсбук, умишлено и нарочно за да не виждам това което се публикува.... И след като я питах стотици пъти защо, тя казваше, че не знае...

Но скоро най-после я попитах директно защо съм ограничен, след много питане призна, че го е сторила, защото задавам много въпроси...

Стана ми болно, обидно....

Предната вечер попаднах пак на снимки в инстаграм на нейна приятелка, и докато аз съм смятал, че сме си казали лека нощ и колко много се обичаме, тя въобще не си е лягала, а ходила по дискотеки сред чужди момчета.

Започнаха скандали, караници.... Опитвам се да си тръгна, но е твърде болезнено... Да остана, също...

И още снощи още нови новини, нейни снимки качени в фейсбук от фотограф, аз отново не знам естествено... Мен отново никой не ме е попитал какво мисля, дали ще ми хареса или не.

Има огромно желание да я харесват много хора, но защо трябваше да е с цената да потъпче мен?

Нима е по-малко достойно една жена да е красива за човека който обича, а не за останалите?

Нима трябва всички да ни харесват, че да се чувтсваме хора?

И ето, че дойде ден в който за нея тези снимки, лайкове, харесвания и коментари се превърнаха в по-важни от мен неща. Иначе плаче, че много ме обича, и не може без мен, със сълзи на очи казва остани, не мога без теб, но как да остана след като аз дори не съществувам сред плановете й?

казва, че съжалява, но за кое от всичко?

За 4 години аз като мъж можех да бъда верен, тя не....

А сега вече жаждата за слава и харесваност тотално я накара да гледа на живота през призмата на своите желания и интереси, без да се допита дори до мен.

Знам, че трябва да си тръгна, знам го много добре, но нямам сили. Тя нали е хубаво момиче, няма проблем, сама няма да остане, а аз? Аз глупака който беше с нея от години във всичко?

Който я пази и предпази дори от себе си, който я научи на много неща, днес заслужих изгнание.

Стоя гледам себе си, нито мога да спя, нито да се усмихвам, а гледаш снимките й в интернет, хората й се радват, чак фотографа пише на снимката "i have a dream... "

Забавно нали?

Дори да не значи нищо по принцип, някак спрямо мен е твърде несправедливо.

След всичките саможертви които направих за да простя толкова много грешки, лъжи и изневери спрямо мен, в крайна сметка ето ме, като зрител гледам как тя си нарежда живота, докато моя потъва.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 9cfb03c0a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пич, като чета творенията ти разбирам, че си се привързал към това дете, но приеми реалността. Допреди 2-3 години е била твърде малка и се е ограничавала от доста неща, които е искала да прави. С това разминаване няма. Всичко е от възрастта. Явно момето обича да бъде център на внимание, да разбира и усеща, че е харесвана и т.н. Това не можеш да го спреш. Личи си, че не е от тези - свитичките, а точно напротив. Важно е да има лайкове, туитове, муитове и т.н., за да видят приятелите и приятелките колко е оборотна. Това го приеми. Ти си дъртичък за нея. Да, преди, когато е била по-малка в теб е виждала опора, подкрепа, душеприказчик и т.н. Но сега приеми, че вече се чувства момата с порастнали крилца и е време да излети. Според нея ти в момента я задушаваш. Всички са еднакви - така разсъждават. Вече я няма при нея тази по детски чиста душа, тези по детски невинни чувства. Започва да се превръща в поредната кифла, то нали сега това е модерно. Да кифлеят децата. Отделно е, че колкото и да е кофти, трябва сам пред себе си да признаеш, че на момата й се плющи като на девствена монахиня. И си го прави, и не и дреме, ама грам. Пък особено за тебе. Можеш само да предполагаш какви си ги говори с този или тези, с който/които се плющи за теб, както и с приятелките й. Със сигурност няма да ти стане особено приятно, ако разбереш. Та, в тази връзка смело мога да те посъветвам да пуснеш връвчицата на момето и да я оставиш да си дивее, да си се плющи наляво-надясно, пък с времето сигурно ще и дойде акъл в главата. Но няма да е скоро. Намери си някоя мома на близка до твоята възраст, пък си живейте щастливо. Не се занимавай с деца. Докато им оври акълът само ще се тормозиш за глупости. Ай със здраве!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 0135ee31b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Приителю, здравей!
Първо искам да ти кажа, че напълно разбирам мъката ти! Болезнено е, знам! Най-малкото понеже в момента изпитвам същите мъки като тебе. Единствената разлика е в годините ни.
И аз като тебе отделих най-ценното си време от юношеските си години (гимназиалния курс), опитвайки се да сваля звездите на едно момиче. Уж се обичаме, но винаги имаше и други момчета, които й бяха близки приятели много преди да се срещнем. Та те й поставят ултиматуми да е с тях, иначе нямало да си общуват никога. А тя е нерешителна и не ме слуша, че не са прави приятелите й! Та така, горе-долу съм в твоето положение.
Вчера ме прониза най-силно болката от любовта. Няма да обяснявам конкретно защо, важното е, че животът ми изгуби смисъл за минутки. Настъпи моментът, в който физиономията така яко започна да ми се изкривява, че щях да пукна от мъки. И точно в този момент използвах енергията, кривяща ми лицето към разстроена физиономия, да обърне усмивката ми нагоре. Ако искаш вярвай, но в един момент ми олекна и се почувствах благодарен на живота, че ми е дал шанса да се докосна до такъв житейски урок. Продължава да ми е тежко, но гледам живота в лицето, благодаря му и му се усмихвам.
Както казва единмой приятел - важното е да сме позитивни!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: bfa5cd255f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Как ще простиш, късаш с нея и никакъв контакт, има толкова момичета ти по този начин да позволяваш някой да се гаври с тебе.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 613de2ae3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Все едно описваш като характер първото ми гадже, но в женски вариант.
Какво да ти кажа, освен че след време ще осъзнаеш колко по-хубава може да бъде една връзка. Без драма, без постоянни съмнения и лъжи.
На мен ми беше нужен по-малко от месец, за да осъзная колко ме е натоварвал психически този човек и колко по-спокойно ми е без него.
Просто трябва да потърсиш малко сега, за да можеш утре да имаш шанс за истинско щастие.
"По-добре ужасен край, отколкото ужас без край. "
Ж28

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: b299a321d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Имам два въпроса: вие срещали ли сте се на живо и ти на колко години си?

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 3a80deeb7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Тази тема е доказателство, че хората още повече затъпяват, като си стоят в къщи, надяват се на "голямата любов" в интернет...!

21 век сме господине, какво очакваш от едно недоразвито дете, което иска да види свят? Като няма морални ценности, като няма родители, които да му обясняват, какво е живот и как да се процедира с него. Такива момичета, като нея дори не съжаляват, че са използвани за едното е.. не, а се гордеят с това. Също така 4 години общуване, не е предпоставка за любов! Това което изпитва към теб е привързаност, а не любов и не те обича. Господине, вие май никога не сте имали сериозна връзка, защото когато някой казва, че те обича това означава- Мислене по цял ден, за него, къде е, с кого е... И за миг няма, да се допусне изневяра, ако ще и да сте на 2000 км разстояние един от друг, ще ти е верен, колкото години е нужно, постоянно търсене, ще се тревожи за теб, дори и да няма за какво.
Тя не е станала изведнъж, такава а си е била преди запознанството ви такава, дори и в съзнанието си.
Любов по интернет няма, не и такава като вашата!
Като излиза, където си иска, защо не дойде при теб, да се запознаете лично и да развиете отношенията?
За жената винаги има мъже, които да я желаят, защото мъжете не подбират хубава или грозна, ще я използват на момента, без да гледат колко недостатъка има.
Дано си намериш истинската любов и да не е по интернет, а реална и напълно нормална и подходяща за теб.



Ж 19

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 184df90618
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами такъв е животът, приятел. Явно си доста чувствителен, очевидно е, явно и разликата между вас не е никак малка (пак е очевидно, от начина, по който пишеш). Тя няма да се промени. Разделете се мирно и нека всеки продължи по своя път. Няма смисъл да се унижаваш повече.

М31

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 30e7e2483d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   За всичко си си виновен само и единствено ти. Какво си мислеше, че ще си хванеш някоя малка пикла и тя ще е твоя доживот? Така като чета, вероятно си 30 , ама акълът ти е наполовина. Та тя е била на 17г, тепърва ще обикаля дискотеките, чуждите пишки, да види това-онова. А ти си си представял спокоен семеен живот. Да, не е правилно и справедливо да те лъже и изневерява. Но още по-глупава е била твоята представа за тази връзка още от началото й. Бил си на достатъчно години за да ти е ясно, че такива връзки НИКОГА не просъществуват.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: aa9789a7fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   На колко години си?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 92c861bca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз не разбрах вие виждали ли сте се на живо? Ако не-цялата история е твоя измислица. Ти незаеш дори с кого общуваш. Може да е мъж, правещ се ан жена. Може да е някоя възрастна жена, правеща се на момиче.... И ти не пишеш на колко си години. Ако това момиче е реално, естествено е да ходи по дискотеки, да флиртува и да я ухажват на 18 години. Ти какво й предложи през това време? Ходихте ли на дискотека? На концерт? На ресторант?

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: a4e251221b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Като те чета колко си наранен и самотен си правя следният извод, патологичен ревнивец. Ровиш, следиш и акъла ти ражда неща които със сигурност не са така... филми, филми.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: f18e2f54aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Ти не си добре, aмa никaк.
Естествено, че млaдо момиче и СВОБОДНО ще си живее животa кaкто нaмери зa добре. Колко ви е рaзликaтa, че си я зaгрaдил от непълнолетнa още и то в нетa?? !
Бил верен... хaххa без избор кaжи, видял си хубaвото дете и си блъскaл злобaрки с нaдеждaтa, че някой ден ще се нaместиш и нa живо.
Я, остaви момичето нa мирa!!!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 9b6726968f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Авторе, доколкото разбрах, вие сте от различни градове. Не пишеш дали сте живели заедно, дали сте правили планове за бъдещето или сте били просто приятели в социалните мрежи. Давали ли сте си някакви обещания, очаквания, надежди? Един човек на първо място трябва да уважава себе си, да има чест и достойнство, иначе как ще накара другите хора да гледат сериозно на него? Ти си допуснал да станеш изтривалка на това момиче, как очакваш тя да те възприема като мъж, а връзката ви за сериозна? Бягай, махай се, изключи всякакви фейсбуци и инстаграми! Гледай реално на живота и си намери достоен другар, с когото съвместно да градите дом и бъдеще. Да, любовта е най-хубавото нещо на света, но струва скъпо! Розата е най-прекрасното цвете, но има бодли!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 97e57c5ac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Сам си си виновен!

Кога най - после такива като тебе ще си научат урока, че всеки човек трябва да създава връзки С ХОРА ОТ СВОЯТА ВЪЗРАСТОВА ГРУПА!!!

Също така Много е прав номер13.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 506842183d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Никъде не споменаваш да сте се виждали някога.
Как така "чужди момчета" като тя никога не е била твоя?
И от кого да си "тръгнеш", след като не сте били заедно?
И защо не сте се виждали до сега?
За 4 години да не се видите нито 1 път, ме навежда на мисълта, че си в затвора. Ми извинявай, но това е единственото логично обяснение. Или да си женен, но тогава пък няма какво да очакваш от нея... не уточняваш много важни детайли
С мъжът ми също се запознахме в интернет и се видяхме на 2-рия месец, като имаш предвид че бяхме на повече от 2000 км един от друг. Има ли желание-има и начин. Няма ли желание, оправдание винаги ще се намери.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker