Привличане от пръв поглед. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Привличане от пръв поглед.
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 3077 пъти
Здравейте! Аз съм мъж на 30 г. Днес ходих в един магазин за бельо, от който и преди съм пазарувал. Имаше ново момиче на работа. Много красиво, мило и скромно. Не твърдя, че съм безумно влюбен в нея от пръв поглед. Но тя определено ми направи силно впечатление. Вече 12 часа не спирам да мисля за нея. Имам нужда от съвет: как да постъпя, за да направя добро впечатление, без да се натрапвам? Единственото нещо, за което се сещам, е да подаря един хубав букет цветя. Вие какво бихте ме посъветвали? И моля Ви: без глупави коментари!!! Нуждая се от сериозни съвети!!! Благодаря предварително!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 17776d422c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Купи едни женски гащички и като ти ги подаде ти кажи "не, те са за теб. Бих желал да видя как ти стоят. "

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 1e32b5f465
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен просто си поговори човешки с нея, а ако тя има някакъв интерес, то ще си проличи по езика на тялото и едва тогава може да действаш. Ако няма интерес, няма смисъл, само ще изглеждаш тъпо.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: e0084211d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   На 30 си и смяташ, че да подариш букет цветя на момиче, което си видял за 5 минути е сериозно и не е глупаво? ! Опитай да завържеш някакъв непринуден разговор, докато си купуваш гащи следващия път. Покажи й, че си свестен (ако си), да се поотпусне малко поне. Какво смяташ, че ще постигнеш иначе с този букет? Всеки сексуално незадоволен мъж може да цъфне с букет пред нея. Какво очакваш, да се разтопи от вълнение? Нелепо е.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 94c9aa7b08
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това, за което се сещам, е да се върнеш пак, да постоиш повече и да си купиш нещо, като се консултираш с нея. Приятелско отношение, без намеци. И след като си тръгнеш, да и поръчаш по куриер (или да помолиш някой приятел/като да занесе) едно цвете с бележка с кратък текст и номера ти. Идеята е да го получи скоро след като си си тръгнал. Ако е заинтересована, ще се обади, ако не - не досаждай повече. Подходът е директен, но не нахален, тъй че при всички случаи няма да се изложиш.
Не ти препоръчвам да я сваляш в магазина - не е възпитано, все.пак това и е работното място и можеш да я поставиш в неловка ситуация.
Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 8290fd8040
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Най-доброто решение за любовта от пръв поглед е вторият такъв.

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 2b7c129c2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Напоследък чета някакви теории и уж доказани с практика /при моето поколение не мисля, че бе така или поне не в такива мащаби/, че към жената следвало да се подхожда доминантно, сериозно, показвайки по най-бързия начин, че искаш секс от нея. Че жените не харесвали лигавщините и т. н. и т. н., мотаенето и така. Това с цветята било пълна тъпотия, особено ако ще я заговаряш. Не вулгарно, но трябва да има свалка, в която тя да усеща, че искаш да я чукаш.
Аз не подкрепям напълно тази теза, поради което и моля, нека дамите да си кажат мнението, без да се свенят, това така ли е или не е така. Особено тези на възрастта на продавачката.
Иначе по-добре да действаш, от колкото да стоиш. Може и без цветя, просто отиди смело при нея, кажи директно, че е искаш да се запознаете или пък казваш... о, ново момиче, вчера/онзи ден гледам че сте тук, много ми е приятно и подаваш ръка. И от там вече не знам какво да ти кажа. Не се бави, това е. Бъди мъж, не имитирай отчаяност, че не си желан и от други.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: cb89fe1a1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей. Пише ти действащ психолог, ако квалификацията има значение за теб. :) Очевидно е, че си си паднал по момичето и това, на пръв поглед, е чудесно. Но морето, освен че е красиво, крие някои подводни камъни, затова е добре да премислиш отново, преди да предприемеш по-нататъшни действия спрямо симпатичната госпожица.

Няма никакъв проблем, разбира се, да купиш букет и да се явиш пред нея с него. Джентълменско е и звучи мило. Замисли се за момент обаче как би се почувствала тя, в случай, че е обвързана или откровено не изпитва към теб същото (привличане, влюбване, наречи го както искаш). Първо ще бъде изненадана, че клиент просто така й носи цветя, после радарът й ще се включи и ще започне да се чуди как да постъпи... "Ох, миличкият, как да му откажа сега... Той купил букет, дошъл, явно го е мислил... и сега изведнъж да го резна, ако ме покани... " - с други думи, един такъв жест (букет), който не е никак маловажен (дори ако й се харесаш веднага, след като те види), ще я накара да се чувства длъжна да върне жеста - като излезе с теб на кафе или по друг начин, с отстъпка в цената на бельо, примерно. А нищо не гони жените по-добре от това да се чувстват длъжни, притиснати до стената от обстоятелства.

За да има успех твоята стратегия, не реагирай веднага с цветя. Възможно е да я уплашиш или да я отегчиш ("Той щом сега идва с цветя, значи или е яко на зор за секс, или е супер влюбчив"). Остави ги за по-късно цветята и започни по-често да наминаваш през този магазин. "Случайно" ходи там с най-хубавите си дрехи (такива, в които изглеждаш солиден, сигурен партньор), с най-хубавия си парфюм. Усмихвай й се, а в един от дните може - когато плащаш на касата - да й подхвърлиш закачливо: "Днес сте най-красивата жена, която срещнах" или дори простичкото "Позволете ми да Ви направя комплимент; изглеждате прекрасно". Не просто секси, не само чаровна, а пре-крас-но. В "прекрасно" има щедрост, има красота, има и нотка на загадъчност, по която жените си умират!

Вкратце, не я плаши веднага с големия букет. Бъди галантен, но без да преминаваш границата, и не след дълго сам ще разбереш какви са шансовете, които тя желае да ти даде. Ако се изчерви и искрено се усмихне на комплимента ти - следващия път е позволено да "атакуваш" и с малък (или голям) букет. :) Тогава тя няма да се чувства чак толкова неловко, защото вече ще е наясно с намеренията ти, малко или повече. Но ако още в началото на комплимента реагира със смръщени вежди, без да казва нищо или с дежурното "ами... имам приятел, но благодаря" - знакът по-скоро говори за негативен развой.

Стискам ти палци и вярвам, че най-доброто тепърва ти предстои! :)

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: e602df5716
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Много натрапчиво ще е ако почнеш веднага с подаръци, цветя или други.

Първо я попитай, може спокойно да е "заета".

Кажи здравей, представи се (усмихнато), кажи че ти е направила впечатление (формулирай го по-добре, не просто "направи ми впечатление") и я попитай дали ще приеме среща. Ако да, супер. Инак, няма какво повече да се направи.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 095bc96379
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Разбирам те. Опитай, нищо не губиш. Ти сам ще разбереш дали е привлечена от теб. Прави това, което чувстваш, за да не съжаляваш, след това че не си опитал.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 208bd582cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Букет и бележчица

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: f98a0346bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не ми се вижда удачно да ѝ подаряваш цветя от нищото - нито се познавате, нито сте толкова близки, че да има цветя.. Осми март мина. Единственото, което ми идва на ум е да ходиш по-често да си купуваш бельо, да може евентуално да се запознаете, но дали тя ще прояви интерес или само ще се чуди "тоя защо си купува долни гащи през ден? ", е въпрос на гадаене. Пробвай нещо да видиш дали ще има интерес, ако няма - не се кахъри и продължавай напред.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 321c94602a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Просто си я харесал и ще подаряваш цветя. Поинтересувай се повече, разпитай, поопознай я. Може да я поставиш в неудобна и деликатна ситуация с този букет(по-добре живо цвете).

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 5e3aba59b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Така директно с букети, според мен, само ще я стреснеш.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 4e4a27dcc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Сакън! Ще я стреснеш! Не искаш глупави коментари, а ти "от вратата и за краката". Ами мини покрай магазина няколко пъти, уж случайно, ако те забележи- усмихни ѝ се, следващия път я поздрави. Влез ѝ в полезрението, чак тогава действай, но бавно и дискретно, да не вземеш да висиш пред магазина и да вървиш подире ѝ, да те сметне за преследвач. Хайде, хаирлия да е! За протокола- жена съм.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 2bfa815b68
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Просто я покани някъде(кафене, ресторант). Набележи си за какво да говорите, какво ще я питаш за нея. Остави я да разказва, жените обичат да говорят за себе си. Имай план, а не да седиш и да се чудиш какво да правиш. Разкажи за себе си също, използвай хумор, опитвай се да я разсмееш. Ежедневието на слабия пол е не по-малко натоварено от нашето и всеки случай, в който им се удаде да разпуснат, е запомнящ се. Не казваш на колко години е. Подбери темите на разговор в зависимост от това.
Изпрати я до у тях (ако имаш - с колата). Така другия път можеш да я вземеш директно от там. Уговорете се къде и какво ще правите. Хубаво е да е нещо занимателно. Може да играете боулинг или билярд. Покажи как става, ако тя не знае. Прегръщай я като я изпращаш. Прави нестандартни комплименти (не баналности). Кажи колко добре си си прекарал (ако е така), след някоя и друга среща опитай да я целунеш на изпращане. Ако те покани у тях след това - пушка, действаш.
Ако не, след поредна среща (тук трябва да усетиш дали е дошъл моментът), я покани у вас на вечеря, вземи вино. Опитай да сготвиш нещо сам. Ще го оцени. След това може да гледате филм, разбери какво харесва (ако имаш лаптоп е най-добро). Гушнете се на фотьойла, другият вариант е да гледате филм по телевизията. След това (а може да да пропуснеш филмите), спомени колко добър масажист си. Нека легне по корем. После кажи да се размените. Накрая я придърпай към себе си, натисни я, целувки, опити за разсъбличане и т. н. Ако се дърпа - остави я без присъствието си известно време. Нека се чуди, не я търси. Ако тя те потърси -добре. Ако не, пак я покани, бъди по-настоятелен този път и ще се получи.
Може и да я заведеш на нещо екстремно, да се вдигне адреналинът - скок с бънджи може би, а после у вас пак на бутилка вино и мезета.
Не забравяй да плащаш сметките по заведенията в началото, когато я сваляш.
Успех.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: c564a5fbed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   От автора: Благодаря на всички за мнението!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: f1281a8eb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Ти предварително казваш, моля без глупави коментари, но щом искаш съвет трябва и да приемеш някои по-груби забялежки към теб. Казваш, че си на 30 г. и до сега с колко жени си бил. От опита ти със жени до сега не ли си се научил как да подхождаш с тях. На твоите години аз вече бях имал връзки с около 50 жени. Всяка жена е различна и подхода ти трябва да е различен. Не може със заучени "уроци" от някого да сваляш жена. И като ти свърши репертоара от заученото тогава какво ще правиш, ще мълчиш ли. Ходи по-често в този магазин, но купувай различни неща не само бельо. Започвай непринуден обикновен разговор, но бъди винаги приветливо усмихнат и не се вторачвай в нея сякаш ще я глътнеш. Показвай с поведението си скромност и примиреност и никога не се натрапвай. Ти трябва да можеш поне до някъде да прецениш момичето по изражението на лицето й как тя реагира на вашия разговор, дали тя показва някаква заинтересуваност или просто служебен разговор както със всеки клиен. Ако усетиш, че тя реагира неутрално, без особен интерест на вашия разговор не се натрапвай много, дай й време и тя да те опознае малко. Ако си прекалено напорист може и да я отблъснеш. Хубавите неща стават бавно. Гледай да не я отегчиш с поведението си. Действай разумно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker