Различие в желанията - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Различие в желанията
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 1469 пъти
Здравейте. Аз съм на 25 години, живея в София с приятеля си.
До тук добре. Запознахме се през декември 2015 година и от тогава може да се каже, че имаме любовна връзка. Всичко, естествено, беше прекрасно в началото, до към юли 2016. Имахме общи интереси и цели, всичко беше фанфари и музика.. Любов като от приказките.. Дори се бяхме решили на голяма крачка - да се оженим. Но през този юли той получи лицево паралеризиране.. Мускулите на половината му лице не функционираха.. Родителите му живеят далеч и той трябваше да отиде да се лекува.. Като точно преди това се обещавахме как като се върне.. Ще се оженим и ще минем на следващо ниво. Бяхме разделени 3 месеца. Той се върна по същия път, но различен. Когато стана дума за така желаната сватба.. Нещата вече бяха различни. Той бил размислил. Трябвало първо да завърши и тогава да се случи. Той повтаря 2ра година и не може да завърши. Лъже родителите си, че проблемът е в университета и така все още е тук. И така - няма сватба. Месец след това.. Разбрахме, че съм забременяла. Той не пожела това бебе. Искаше да го махнем, ще си имаме когато времето стане подходящо. Опитвах се около 2 месеца да го убедя, но уви, той не промени мнението си. Махнах бебето. Това беше ноември миналата година. От тогава аз просто не съм нормална, ядосвам се лесно, караме се често.. Искам да продължи всичко, обичам го, но искам да знам дали има бъдеще. За него бъдеще има по нататък.. Дайте ми съвет, моля ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 3bd1f473cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да не би да се притеснява, че нещо е болен и ще те обрече теб и детето на нещастие. Може и да е доста отговорен човек, ако това е причината. Поговорете.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 22cd830fcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, на 18 съм, но от това, което прочетох си правя извода, че ако той наистина иска да бъде с теб и те обича, нямаше да иска да махнеш бебето... според мен колкото и да ти е трудно поговори с него и сама се убеди, дали имаш бъдеще с него, все пак няма смисъл да си губиш времето... Това е мнението ми, но ти си знаеш най-добре. Желая ти успех!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: b424b735cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Той щом още учи е несигурен. Още повече, че се е разболял и това го спира още повече. Незнам дали имате бъдеще и какво. Той ако е все болен и не работи, то доста ще трябва да почакаш. Лицевата пареза си е сериозно нещо на тази възраст.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 38f834fb2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Еми чувствата ти са нормални. Какво очакваш да чувстваш към човек, който те е накарал да убиеш детето си... Съжалявам много за това, което е станало. Съвет не знам какъв да дам. Знам със сигурност, обаче, че в една връзка трябва да има добра комуникация. Според мен трябва да му разкажеш всичко: Как се чувстваш, какви са притесненията ти... Попитай го какви са неговите планове за бъдещето и най-важното кога смята, че ще бъдете готови за брак и семейство (ако това те вълнува най-много). После сама си прецени дали можеш да чакаш толкова. Според мен, трябва да се подготвиш и за евентуална раздяла, ако целите ви не съвпадат. Не се вкарвай сама в капан. Бъди егоистка и прави това, което ще те направи щастлива. Той вече е бил най-големият егоист, карайки те да направиш аборт. Скептична съм за щастлива развръзка, но нали всяко правило си има изключения... Не знам какво да ти кажа, решенията си ги вземаш ти, защото ти ще носиш последиците от тях. Давам ти кураж и искам да ти кажа да използваш най-вече ума си. Не се оповавай само на чувствата.

Късмет!

Depravity

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: a4626a1133
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Той не те обича. Не искам да прозвучи грубо, но той ясно ти е показал че не иска ти да си майка на детето му. №1, точно обратното е - един отговорен човек не би постъпил така. Така постъпва един страхливец, който не знае какво иска. Извинявай авторке, но твоето момче не е мъж. Поговорете ако още го обичаш, но моето мнение е да се разделите и да си спестите цялата агония и час по-скоро всеки от вас да си намери щастието в живота.

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 3b61772749
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   1-во Парични възможности се искат, за отглеждането на дете/деца.
2-ро Любов и разбирателство, за правенето и отглеждането на едно дете.
3-ро Съжителство и връзка, която не е от 1 година.
Това че си на 25 години, не означава, че трябва да бързаш, да създаваш семейство с човек, който не си опознала напълно.
Заживявате 1-2 години заедно и се разбира, дали може да изградиш семейство с даден човек, а не като при вас от вратата за краката.
Твърде избързваш, а това не е предпоставка, за здрава връзка, а камо ли за семейство.
Съвет: Ако така избързваш при следващите връзки, ще си самотна майка с 1-2 деца, а после в сайта, ще се оплакваш, защо животът ти така се е развил.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker