Заблуда или любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Заблуда или любов
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 1664 пъти
Здравейте приятели, аз съм момиче на 20 и от 4 месеца работя с едно момче - приятел , той ме уреди да работя, за което съм му благодарна до ден днешен.. от скоро някъде месец усещам различно държание.. поотпуснахме малко отношенията и се базикаме постоянно.. няма ден в който да не се базика с мен, да идва зад мен и да ме щипне за кръста, да ме стресне, като мине покрай мен все нещо ми прави.. погледите ни постоянно се засичат.. понякога като види, че му уловя погледа веднага се обръща или си променя посоката на гледане.. държи се винаги културно с мен, до сега една глупост не е споделил или не съм чула от устата му.. като ядем в паузата постоянно ми казва да се храня.. преди 1 седмица в събота се разбрахме да излезем аз, той и една приятелка, но се обади и каза, че фаровете му не работят, и няма как да излезе, почна да ми се извинява, след около 2 часа пак звънна и говори с мен около 20 минути докато стигне до тях и си говорихме общи неща или неща без смисъл.. та ми стана чудно, че никога не сме разговаряли толкова по телефона, не ми се е обаждал.. имаме общи спомени с приятели заедно.. та според Вас как ви се струва, дали има нещо или си е такъв.. объркана съм а чувствата в мен надделяват и започва всеки ден да ми личи, защото не му обръщам вече ттолкова внимание от страх да не ме усети, защото аз не съм сигурна дали има нещо.. аз съм момиче със силен характер и съм трудничка, смисъл и не се издавам, ако имам чувства държа се като приятел... как да постъпя, какво да направя, ако има тук момчета, моля да споделят мненията си.. според вас има ли нещо, как да се отнасям с него за да го спечеля.. :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: dc9894a23d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако си готино момиче общо взето, какъвто и жест да му направиш, той е готов. Още вечерта ще правите секс ако искате... освен ако не каже, че държи на теб и не иска да се възползва. Той не е обвързан, т. е. не прави и редовно секс. Такова момче винаги е готово ДА БЪДЕ ПОВЕЧЕ ОТ ПРИЯТЕЛ.
Обясни му се, няма да сгрешиш. Или просто ако сте в ситуация, го целуни или предизвикай той да го направи. Това момче те харесва 99%, но явно се притеснява да ти се обясни. Може и да не те, но е малко вероятно.
Действай

Мъж на 43

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 4332669841
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен не избързвай със заключенията. Или ще е настроен изцяло приятелски към теб и може, ако признаеш за чувствата си, да се изплаши и да страни от теб, или пък и той като теб не е сигурен и засега подхожда по този начин. Но ечти по държанието му, разпитвай го за приятелки, а ако ти се струва прекалено, пробвай с някакви тактики да разбереш повече неща за интимния му живот, за да видиш дали има чувства към някоя и към теб е само приятелски, или пък не е така.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: c907c27e44
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Тоя се държи като петокласник, ама явно те харесва.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 7432a42133
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Чиста заблуда е!

Ако беше любов, така нямаше да се държи, а и ти звъни често, защото не сте само познати (приятели), а и колеги, но в никакъв случай, не си прави грешни изводи, а и колкото и да го познаваш, не знаеш как действа със свалките и бъзиците.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: b0e1f0b452
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От д-р Кой
Ако имаш възможност направи следното:
Ако имаш дълга коса, я пускаш.
Кажи му - Може ли да седна в теб, че ми е студено нещо? Явно се разболявам, вие ми се свят и т. н.
Ако седнеш, така че той ти се пада от ляво, тогава оголваш лявото си ухо и си прехвърляш цялата коса отдясно, за да му ограничиш погледа. Отвори си дясната длан, така че да я вижда цялата. Играй си със спуснатата си коса.
Невинно си слагаш ръката на рамото му, скланяш глава на рамото му. Ставаш леко, докосваш го с дясната си ръка по неговия крак или крака и се настаняваш по-добре и пак същото с лявата ръка и главата.
И внимателно гледай, пусни си интуицията, какво ще направи той, какво правят ръцете му, къде ги слага, как ги слага. Казваш му " Я виж дали имам температура? " и му подаваш да ти целуни челото. Казваш, че баба ти така мери температурата.
Важното е, да го направиш небрежно. Все едно си болна. Това можеш да го изтренираш у дома с някоя приятелка.
И го помоли в края на деня да те закара до вас. От там или ще се качи или не. Общо взето е твоя воля. Ако ме питаш, направо го покани да ти направи чай с коняк, лимон, мед и т. н.
Седнете един до друг на педя разстояние и пийте чай.
Кажи му, че е много мил и го целуни по устата, после по бузата и после където искаш... Гушкане с тежки въздишки и... Болна си!
Понякога момичетата трябва да са по-твърди в желанията си.
Женските номера са хиляди... Запомни! Жената сваля, а не мъжа.
Чакам похвали. Успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker