Напразно ли се надявам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Напразно ли се надявам?
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 3123 пъти
Здравейте, скъпи приятели искам да споделя моята история с вас и се надявам, че някой може да ми помогне!

Ще започна отначало. Преди 4 години излизах с едно момче на 25 години - Гошо, той е с 4 г. по - голям от мен. Имахме страшно страстна връзка, но все пак аз имах чувството, че той си има друга, макар че отричаше. Чувставах, че не мога да му вярвам и може би в един момент на натякване от моя страна ТОЙ реши, че е по-добре да се разделим. Аз много го харесвах но се разделихме - за хубаво или лошо не знам.... 3 месеца след това, той ми се обади и си говорихме по тел. Той ми каза, че съм му липсвала и че се радва, че сме разговаряли.

Искам да уточня, че това стана 2 седмици преди рождения ми ден и той ме пита кога точно ми бил рождения ден, защото забравил.

На рождения ми ден получих sms от него - да ми честити и ме попита дали искам да излеза с него да ме почерпи по случея. Аз още му се сърдех и му казах „Няма да стане“, а за това, че съм му липсвала си помислих, че си проси секс. И така през всичките тези години той ми изпращаше sms от време на време да ми казва, че ще ходи на ваканция, къде ходил с брат си, и такива общи неща, но не ме е канил да излизаме повече. Не сме се виждали откакто се разделихме.

Преди 6 месеца разбрах от един негов приятел че Гошо е заминал в Англия да работи. Макар, че връзката ни приключи преди години все научавах нещо ново за него, опитвах се да не се интерисувам от него. Не съм го търсила за нищо!

Преди 1 месец той искаше да сме приятели на фейсбук, аз го добавих. След няколко дни той започна да ми пише по чата, аз го питах да ли е в Англия той каза да. Каза, че съм му липсвала и че съм била най-добрата и само комплименти ми правеше. Пита ме дали го мразя, може би си мисли така, защото аз го игнорирах доста време и не исках да го виждам. Аз не го мразя, а той ми каза „Не съм перфектен ,правя грешки всеки ден и това беше голяма грешка да се разделя с теб“. Това много ме шокира след 4 години сега се е сетил? Какво означават тези комплименти? След това ми каза, че ще се върне в България за 2 седмици... Аз си помислих, че той ще иска да се видим след като ми каза, че съм му липсвала и е било грешка да се разделим. Ваканцията му мина, но не съм чула нищо от него?

Той е някаква загадка за мен?! Когато бяхме заедно той не ме искаше а сега след години се е осъзнал и ми се извини че се е държал грубо с мен и ми каза, че съм била най-доброто му гадже... какво иска този мъж от мен? Прошка или втори шанс... или какво? Някой може ли да ми даде съвет. Що се отнася за мойте чувства, просто не знам какво да си мисля. Всички тези думи... напразно ли се надявам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 118a031a3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може пък и да не му е провървяло с жените и да се връща към теб като към доброто и познато старо. Познава те, знае ти характера, няма да има неприятни изненади... Не вярвам на такива мъже нещо... Ако искаш пробвай как ще бъдат отношенията след раздялата, но не вярвам, че характерът на човека се променя-особено в зряла възраст. Прилича ми на "Иди ми-дойди ми"...

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 22d272e67f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   иска да си успокой съвеста... много ми е кофти когато ме нараняват по този начин.. а след години ми се обаждат да ми се извиняват или ми пишат писма да ми кажат че са осъзнали че са се държали зле и да се извинят.. защо тези хора не мослят на момента ами се сещат след години... когато вече не ми пука.. когато нито мога да се скарам нито да се разрева...

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 244c04ed49
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   май се опитва да те обърка! продължавай си живота без него, да се е бил осъзнал на време! и без него можеш да си щастлива нали :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 30ebbe9ba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мислел си е че може да открие по-добра от теб, такава която притежава всички твои качества, няма твоите недостатъци и плюс това има още няколко предимства пред теб, но се е осъзнал че неможе да намери такова момиче, че всеки един човек си има предимства и недостатъци и след като ги е осъзнал тези неща и сравнявайки нещата, сигурно е осъзнал, че със теб наистина се е чувствал щастлив и обичан. Според мен е така и просто иска втори шанс, иска да си поправи грешката. Прости му и виж ако се подобри и се отнася с теб по-добре от преди и те цени още повече значи ще имате бъдеще, но ако ли не, просто е добре да се разделите и всеки да продължи по пътя си, а и все пак и двамата така си давате шанс всеки от вас да поправи грешките си и да изградите отново връзка и да я направите по-сигурна :)
Чао и надявам се да съм помогнал

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 1d32249f7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Струва ми се, че не е искрен, че се опитва да поднови връзката си с теб, но не заради чувства, а защото е сам в момента. Приказките не важат, гледай действията му.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 534b0c4be9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Според мен просто иска да провери дали още го обичаш. Иска да се увери, че територията която някога е завзел все още е в негово владение. За съжаление много мъже го правят.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ec4f54f290
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Кажи на Гошо да хваща някоя пътечка и да не те занимава :)
В живота има един много хубав неписан закон, който казва че трябва човек да проявява подбирателно обкръжението си. Когато някой не може да те оценни днес, няма да може да го направи и утре и ако ти допуснеш такива взаимоотношения, то значи не се уважаваш достатъчно.

R. J.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker