Провал след провал с жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Провал след провал с жените
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 2480 пъти
Здравейте, пиша ви за проблемът ми с жените. От няколко години упорито се боря да си намеря половинка. Понякога се стига до запознанства с различни жени, уж си допадаме, подарявам им цветя, каня ги на вечери със свещи, правя им подаръци. Давам им цялото си внимание и се старая да им покажа, че съм сериозен човек, но уви винаги удрям на камък.
Спортувам, добре изглеждам, поддържам се, карам хубава скъпа кола имам добро образование и висока заплата. Но постоянно провал след провал в опита ми да намеря някое нормално момиче, което да ми бъде партньор в живота.
Уж всяка жена търси истинското отношение, но когато попадне на такова бяга от него. Предпочита да се върне при старият си приятел, който я бие или я прави на парцал.
Определено съм доста отчаян. Бих се радвал на някакви нови идеи, които да ми споделите да се опитам да ги приложа. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: b2ba33b249
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абре как ще бягат от хубавото бре?

Защо като не Ви се получава, все било заради това, че сте твърде добри и внимателни?
Ми не е вярно това...

Ако си романтичен интерес за някоя жена, ще оцени поведението, ако не си - няма...
А защо не си, при все че имаш всичко, поне от материална гледна точка, не мога да гадая, може би визията?

Оправдаваш се, я се замисли човече, ти ще бягаш ли от една жена, която те уважава и задоволява човешките ти потребности?

Нещо в поведението, характера, визията ти, ги отблъсква...

Ако една жена има коректно поведение спрямо теб, но не ти допада външно, и обратното, как ще процедираш....

Ами ако е чудесна наглед, и с добро отношение към теб, но е егоистична, повърхностна, меркантилна, посредствена, и прочие? :)

Не е доброто отношение, нито доброто положение.

Пиши какви жени харесваш, като визия, като поведение, в коя възрастова група, и т. н. :)

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 390b6da5e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Влизаш в project pickup и почваш да четеш форума.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: c1d42a0c87
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Що си мислиш, че жените предпочитат да ги бият, пред това да намерят истинското си щастие със спортуващ, добре изглеждащ, поддържан мъж, с хубава скъпа кола, добро образование и висока заплата?

Дали пък предразсъдъците ти за жените не са проблема? И на много други мъже...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: ff5036cabb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А дали точно тази прекалена старателност не ги отблъсква? Мъж съм, но всичко това ми изглежда прекалено задължаващо. Вероятно изглеждаш и отчаян, леко невротичен и т. н. Отпусни се и може да имаш по-голям успех.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 988f0eb219
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Ами, пич, какво да ти кажа, то не става точно така - целенасочено и напред с рогите... Хората по принцип и жените в частност усещат, кога някой цели "да ги загради" и се дърпат. Цветята и вечерите на свещи веднага след първата среща се тълкуват като офанзива, нахалство и прибързаност, също така говорят за отчаян човек, който на всяка цена гледа да се докопа до нещо (главно за да го вкара в леглото си). Това отблъсква!

Всеки човек си има обкръжение - приятели, познати... Ако е нормален - това обкръжение е и от двата пола. Е, с някоя приятелка по някое време все ще се случи да започнете да се сближавате, да споделяте, бавно, неусетно, без някой да прави инициативи, ивенти и "романтични" мероприятия. В един момент ще се окажете прегърнати, целунати и така нататък.
Това е естественият път, според мен. Разните свалки, цветя и т. н. "за да покажеш, че си сериозен" имат по-скоро обратен ефект. Остави, някоя дама, която е впечатлена от теб да те гони, не давай явни признаци че се интересуваш от нея. Дръж се мило и приятелски, но без да показваш "че си търсиш половинка". Когато вече сте влюбени, тогава ще има време и за романтични вечери, и за пътешествия, и за невероятен секс и за всичко. Не слагай каруцата пред коня!

Знаеш ли, хора като тебе, ако успеят да се задомят по някакъв изкълчен начин - след това всичките им страхове, че "няма да си намерят половинка" падат, и те стават големи любовчии... Започват да им се лепят всякакви, оплитат се в извънбрачни връзки (или зад гърба на официалната си приятелка) и т. н. Излишно е да казвам, че всички въвлечени страдат от това. По-добре ходи "да забиваш гаджета" - без намерение за "половинки" и без идеята, "че си сериозен човек". Така ще натрупаш опит, и от 10-15 все една ще излезе свястна. Сега живееш с някакви химери... Разбери - нещата не стават по начина, по който ти си ги представяш. Това нещо е древно колкото света, и то си има своя собствена логика, която няма нищо общо с нечии предварителни представи. Опитай се да налучкаш точно тази логика, вместо да налагаш на света вижданията си по въпроса.

Още нещо - атакувайки проблема по "твоя" начин, най-вероятно ще привлечеш към себе си жена, подобна на тебе. Отчаяна, че не може да си намери половинка, която гледа да се вкопчи в някого. Не ти го препоръчвам! Първо промени себе си, мисленето си, престани да се издигаш на пиедестал, че си спортен, умен, хубав и въобще най-най- и нещата ще станат! Огледай се около теб - най-готините, весели и т. н. мацки ги въртят дебели плешовци, пияници и тем-подбони. Те обаче имат подход. А това, че ти имаш редица плюсове спрямо тях, грам не ти помага, след като си пропуснал подхода.

Успех и не унивай. Успокой топката и нещата ще започнат да се подреждат. Ще дойде време да ти писне от жени, да знаеш! :)

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 1e7ff7b46a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   На колко си години?
Отговора се крие в първото изречение. Прекалено внимсние им отдаваш. Като мъж много добре те разбирам и ти съчувствам, но една голяма част от жените виждат в теб отчаен мъж. Това винаги ги отблъсква от такива като теб. И като мен, но вече не съм от твоята партия. Вече се държа с жение по безралично и почнаха те да ми копуеат подараци да звънят много често. От страни юоже да изглежда глупава тактика но безупречно работи. Наебах 15 за една година.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 8af23cde80
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Приятел, жените искат просто да бъдеш себе си и да им обърнеш внимание, а не да ги водиш на вечери, да им подаряваш цветя и да ти гледат скъпата кола и доброто образование. Опознайте се, срещай те се, пък после може да я заведеш на вечеря и на почивка и т. н. Не се прави на клоун. Смешно е. Покажи и, че я харесваш, покажи и себе си и твоя свят, покажи се такъв какъвто си. Всяка нормална жена ще хареса това, а не скъпите вечери, колата ти, образованието ти и престорената ти галантност. Успех.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: b2ba33b249
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Номер 2-ри, Мъжът търси спътница в живота, другар, - не еднократни забежки, затова ако не бъде себе си, и прилага НЛП шитни, ще го разкарат, щом се усетят...
Ни стаа така...
Всеки мрази да бъде манипулиран.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 3158766c6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Н 6 е бил нa 15 чекии зa еднa годинa и си помислил, че е прaвил секс, не го слушaй.
Н 5 е прaво в десяткaтa! Изключително точен коментaр, мaлко в повечко тaктичен... aз ще бъдa мaлко по- директнa зa едно, идеятa е дa помогнa, a не дa се чувствaш зле.
Нямa нищо по- лошо от отчaян мъж, който дa притискa с ромaнтични вечери, свещи и тем подобни глупости.
Бягaм нa мигa! Мисълтa е: бaси зaкъсaлякa, тоя нещо не е в ред, явно всички му бягaт и сегa дaвa с тежкaтa aртилерия... все в този смисъл. Мъж, който не ми позволявa първо дa го опознaя, a бързa дa ме притисне зa връзкa е AУТ! Интересувa ме повече кaкво имa в глaвaтa от товa, което имa в гaщите. В гaщите всички имaте по нещо... зaщо дa си точно ти? !
Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: dd29fab027
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Може би първо си говорете като приятели или за общи неща и интереси. След това започни с ухажването, а цветята ги дай за някакъв специален повод-рожден ден, имен ден и пр. успех!

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 15b60570cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Това е някаква измислица, свестните мъже ги зарязват, точно защото няма добро образование хубава кола, как ще те зарежат бе? Това е някаква история, която има за цел да излъже хората, че жените не са меркантилни, но за жалост са такива.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 163f77825e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Интересна тема и интересни коментари...

Четем между редовете на номер 6. Безупречният му правопис и изказ говорят много. Още по забавно е, че такива типажи като него очевидно са по успешни сред жените. Разбира се, това не трябва да ни учудва. Поне не мен.

Авторе, ти едва ли си "наебал" 15 жени за една година, а? :)

Номер 5 също ми е забавна - автора бил твърде настъпателен - "целенасочено и напред с рогите". Като, че ли автора на първа среща носи брачен договор и план график кой ще мие чиниите следващите 10 години :)

От друга страна очевдино и тази си представя някакви нереални неща - не трябвало да показва автора, че имал интерес, видиш ли. Не бе, нема интерес, губи си времето автора шото си нема работа и му е доскучало. Естествено, че има интерес към жената. И това е съвсем нормално. Всички ние сме се пръкнали защото баща ти е "имал интерес" към майка ти. А не щото е гледал тъпи романтични филми и ей така случайно се е озовал под елхата с майка ти и са се целунали пак ей така - случайно. И всички острани са почнали да пляскат.

Преди да кажа каквото и да е било, искам да е ясно, че не поставям всички мъже или жени под общ знаменател. Би било глупаво и невярно. Но би било и некоректно ако не признаем, че голяма част от хората се държат по сходен начин, особено жените.

Ще ви разкажа една малка случка която има отношение към редица аспекти. Наскоро гледах едно филмче, Маккуин светкавицата - Матю в Токио. Та там имаше една сцена в която Матю ще се съзтезава с някакъв си лъскав гъзар и пита :

- а какво ще стане с този който завърши втори?
- ще стане.... обикновен.

И всички "аа, уууу", все една става дума за смъртоносна болест.

Та тази малка сценка ме накара да се си спомня за едно мое така или иначе старо убеждение - че всички драпат да са "уникални". "Неповторими". И няма по зла участ от това да си "обикновен", "като останалите". Тази психологична основа всъщност дава подходяща почва за развитие на далеч не толкова безобидни отколонения които в крайна сметка превръщат хората в завършени нарцисити и егоисти. Все едно са на някакъв подиум под прожекторите и целия свят е длъжен да зяпа пред перфектното същество пред тях, което им се усмихва сладко, с перфектна прическа и спирала от рекламите. И поведение от рекламите. Всичко им е наред, единствения им проблем е, че имат ниско самочувствие :)

Всъщност, темата на автора ме кара да се усмихна тъжно. Усмивка, защото наскоро говорихме с приятели, че сред необвързаните, било то мъже или жени, все повече се усеща някакъв едва ли не панически страх, че ще останат стари ергени( или моми, респективно). В тубата има едно видео, потърсете "29 31".
Та този тип хора правят отчаяни опити в стремежа си да си намерят половиката и да заживеят щастливо. Но както практиката показва, подобен тип поведение рядко завършва със хепи енд, прегърнати заедно на залеза сред сладникава музичка или там квото си представяте. Не и дълго време.

Това което практиката показва (а и редица съседни теми дори и в този форум), е че дори и жените които имат такъв "перфектен мъж и живот", все нещо им липсва. Някаква си тяхна представа за "пълноценен и задоволен" живот, който някак си е далеч от романтичните сценки с мъжа им, които номер 5 така цветничко обрисува. Но па всички тези опити за "съживяване" или както там си го наричат жените които живеят този "перфектен но скучен" живот, започват с хубавичко странично изклащане. Така, че извода къв е - задължително трябва да имаме здраво клатене, по начин по който те си го представят. Понякога не е задължително и сексът да е хубав. Просто е.. познайте - различен. и второ - да имаме някаква си тайна лична драма която ни прави "уникални".

Само дето изобщо не са униклани а техните живот, поведение, мисли, писания, желания, всичко, са точно като на съседната жена която чака с тях на касата а в кошницата си и двете имат тоалетна хартия, поредния нов шампоан за коса която ще спре косопада и ще ги направи с 10 години по млади, да речем :)

Така, че авторе нито аз, нито който и да е тука ще ти помогне. Всеки си има мнение и звездичките върху тези мнения не значат, че въпросното мнение е "добро". Просто ти показват, че хората които обичат да "лайкват" или да "оценяват", какъв тип мислене имат. Един вид - погледнато отстрани, стадото с "безкрайно уникални" овце е абсолютно еднотипно.

Лично моите наблюдения са, че колкото повече звездички има дадено мнение тук, толкова по банално и посредствено е то. И обратно - колкото по малко звездички имат дадено мнение (особено 1 :)) толкова повече горчива истина има в него. Която явно не е по вкуса на "позитивните, разбиращи от всичко, перфектните" оценителки :)

Излишно е да казвам, че това е специален поздрав за "лайкърките" ( такъв термин си измислих тия дни :)) които вече се силят към единичката над мен :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: ec42aeded6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   2, в prject pickup са само комплексари, които лъжат по форумите с колко жени са спали, а повечето не са спали. Тези, които пък са спали, са тип еднодневки и определено не са пример за подражание. Да не говорим, че на модератора като не му хареса някое мнение и си го трие по негово осмотрение, а ако питаш защо, направо те банва. Не говорим за обиждане или нещо подобно, а за просто мнение различно то неговото. Не ви трябва да се забърквате с такива пик-ъп идиоти. И не само те, ами всичките такива, дето се напоявиха напоследък, целят само да си водят някакви семинари, за да ви източат парите, а реално нищо не помагат. А те просто си дъвчат едно и също - да ходиш подир всяка на улицата, да я заговаряш и да и казваш директни заучени покани за среща с идеята, че от 100, все 1 ще върже. Това просто няма и да го коментирам.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: bb8cb46fc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Всичко зависи от това къде търсиш жените и съответно на какви жени попадаш. А може и да не харесваш такъв тип жени, които да се впечатлят от същността ти.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 9693d78904
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   тези, които пишат че не могат да се нае*абат 10 или 15 на година е само в главите им, точно такава е тактиката както беше описал някой по-горе... прави асе на непокист и сами се лепят и търсят.... колкото повече угжадаш на една жена, тя толкова повече ще ти бяга.... непукизъм му е майката и виж кво става.... аз за една година имам 17 броя(който иска да вярва)!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 90ef4322c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Трябва да си някакъв сухар, който си мисли, че всичко му е в кърпа вързано, защото имал хубава кола и образование. Слушай сега, ако не си мъж и лъхаш на отчаян комплексар, какъвто ми изглеждаш по писането, значи и последен модел Ауди да имаш, пак няма да ти върже никоя, не и да прави семейство с теб. Съжалявам за откровението, но няма как да повярвам, че при наличието на всичко, което изброи ти си сам. Значи имаш тегав характер и не си привлекателен външно и вътрешно или едно от всичките, или всичките заедно. Нямам какво да ти кажа повече. Жените си умират по мъже с такива възможности, но ти явно имаш проблем. Другия вариант е номер 11 да е прав.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: ef496009c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Автора : Доста интересни коментари, на кратко става малко неясно, за което се извинявам. Няма как на 1-ва среща да "свалям" звезди. Говоря за нормално общуване поне месец два и чак тогава съм предприемал някакъв вид "романтика" като цветя и вечеря.
Това което споменах, че има жени които предпочитат да се върнат при старият си приятел, който я е биел или я е правил на парцал - Да вярно е случи ми се два пъти.
Винаги когато съм общувал с жени съм проявявал интерес към тях и винаги с интерес съм следял и слушал различните теми за разговор.
Относно годините на 26 съм и никога не съм изтъквал паричното ми състояние, просто ви давам общ изглед, какво всъщност представлявам. Имам приятели, който си мислят че парите са проблем в това да нямат приятелки. Аз им доказвам точно обратното.
А за вечерите и цветята си мисля, че са добър начин да покажеш на една жена, че след известно време на опознаване е станала по един или друг начин специална за теб иии така нататък.. :)

Благодаря на номер 12. който успя да вникне в проблема. Но благодаря и на всеки друг независимо от гледната му точка. Всяко мнение е важно за мен.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 46e12f0691
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Не се отчайвай, на прав път си, но не е лесно да срещнеш нещо истинско. Не забравяй, трябва ти само една, не е нужно всички да те харесват.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: db77257e25
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Авторе, сподели малко повече за характера си, възгледите си, умението да водиш разговор и темперамента си. Може там да е проблема. Ако например се селфиш, а си над 21 и постваш кифленски снимки в социалните мрежи, повечето жени с интелект няма да ти обърнат внимание. Може да стряскаш със саморекламата. Недей да споделяш какво си завършил, каква заплата взимаш и т. н. Освен ако не стане на въпрос в естествения ход на разговора. Колкото и да ти се иска да се похвалиш, недей. Недей и да правиш твърде скоро романтични жестове, не знаеш какъв е характера на дамата срещу теб. Може тя да не си пада по романтиката, а и винаги може да си мисли, че лицемерничиш и го правиш с цел получаване на секс. Първо мини през етап приятелство, после през етап любовници и чааак тогава показвай по-сериозни намерения и романтични жестове. Отчитай характера и интересите на жената срещу теб. Няма универсална формула, но все пак недей да водиш по-повърхностен и весел човек на драматичен филм и обратното. Съобразявай излизанията с характера на жената. След 2-3 срещи я помоли да те заведе на любимо място или тя да измисли какво да правите. Трябва да има взаимност, все пак. Успех :)

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: ac14fa2edb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Жените си падат по лоши момчета. После реват. Хубавите ябълки прасетата ги ядат - така казваше майка ми.

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 4d5df7a286
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   До номер 12.
Абсолютно съм съгласен с теб. По-конкретно това, че се дава почва все повече хора да стават нарциси, кой с покритие, кой без, повечето без. Това 'драпане', както го каза, го виждам в доста хора да бъдат уникални, по-различни от другите и да се открояват. Истината за мен и моят скромен опит на 29 г. , но с по-дълбок поглед над нещата и хората около мен, които познавам, виждам е че има си буквално няколко типа хора. Да речем 4-5 ( не съм се стремял чак да си ги подреждам и записвам ). Тези типове хора ( мъже, жени ) си имат да речем 20 качества. От тези 20 качества да речем 13 съвпадат с друг човек, и после с друг, образуват един тип. Другуте друг и тнт. Аз лично, когато разпозная и видя някои от качествата в човека, ест. го асоцийрам към определена моя си измислена група хора и да ви кажа честно, в повечето пъти човека си е кажи речи като другият който съм познавал. Естествено с изключения. Това го пиша по повод коментара на номер 12, че колкото и да се опитвате да сте уникални. НЕ СТЕ, нито аз съм уникален, нито някой друг, освен, ако нямаш наистина нещо специално ( говоря за дарба). Другите са само тези, които се мислят, че са специални. И да светна част от 'уникалните', 'неповторими' и какво ли още не хора - това че имате нещо повече от други, но сте толкова еднакви, колкото хората във вашата 'група' каквато и група да е, не ви прави нищо повече от тези, от които се откроявате. Зависи какво си мерите.


А сега относно автора.
Авторе, по-отпуснат, по-неглиже, без натискане, без припиране, по-спокойно. Аз лично част от това, което го изброих не го спазвам, поради факта, че съм малко нервак, искам нещата да се случват бързо, ако може още по-бързо, но е грешка. Осъзнавам го, осъзнай го и ти и да станем с една идея по-добри хора. Ще ти кажа защо. Защото се случва да жиеев заради другия и постоянно търсиш неговото одобрение било то чрез жестове, думи и какво ли още не. По-отпуснато, имай си цел в живота и нещата ще се наредят. Аз виждам, че доста хора го правят така и са по-щастливи от мен ( поне изглеждат ). Осъзнавам, че това е правилният подход и в приятелство и за жените. Никой не обича хората да бъдат дървета и все едно изпълнява всичко по инструкции.

Поздрави, мъж на 29 г. от слънчев Бургас !

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: bc39a5802d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Тук ти е грешката - колко пъти си чувал жена да зареже приятеля си, който е грубиян? Не казвам да я биеш - достатъчно е да я третираш като по-низше същество и да й показваш, че не ти е на нивото. Колко теми в сайта съм чел, в които жени се чудят дали да не напуснат мъже, на които аз лично дори бих пратил някой брат или братовчед да ги набие като бонус към напускането, ако бях жена? А колко пъти са ги напускали според теб? Оплакват се, олеква им и се завръщат при мъчителите си. Явно любовта вече не е на почит, предпочитат "Стокхолмският синдром".

Та кой ще се занимава с добряк като теб, който ги третира мило? Нееее, това е за глупачките! Истинските жени са длъжни да превъзпитат някой грубиян, защото в сапунките и онези филми по БТВ Лейди/Диема Фемили им разправят, че ставало. Истинските жени вярват, че да си любовница на някого не е проблем, а и нали си част от множеството му обожателки? Защо ти е да си при някой, за когото жените не се бият? Логика, братле - вместо да изберат някой за себе си и той да е с тях за дълго време, те искат да делят друг, който може да ги зареже още утре. С такива жени - това очаквай! Казват, че имало и различни. Е, да ги видим къде са, защото досега всички са такива - търсят си мъчител, а не любим! Уви, не се вписвам в ролята на злия господар и поради тази причина си кукувам сам. Явно ти също, братко! Добре дошъл в модерния свят! И преди някоя омерзена жена да ми скочи - вижте колко самотни мъже и жени има напоследък! Как се стига до това според вас? Може би някой има грешни очаквания от другия пол и така обрича и себе си, и останалите на самота? Ако този някой бяха мъжете, щяхме да чуваме и четем как мъже разправят, че няма да се задоволят с нещо по-малко от идеалите си и опитите да ги накараме това били вредни, а последното го чета все от жени. Все те не били длъжни да се задоволяват с по-малко от някакви техни си разбирания за живота. 2 плюс 2 е точно 4 - уравнението си излиза, който и да не е доволен от това!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 0f02fe2d19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Аз съм жена, и отговорът на номер 7 много ми хареса.
Точно това е истината!
Ако я заведеш в скъп ресторант на първа среща със сигурност ще сгрешиш. Опитай по-неформална среща. Кафе, кино.. Можеш да й подариш 1 роза и да я целунеш по бузата, като начало. Бъди себе си. Не се обличай твърде официално.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: ef496009c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Автора : До номер 24 , никога не съм правил такова нещо на първа среща , просто е абсурдно .. Винаги така съм подхождал : просто излизане,писане излизане с общи приятели ако имаме .Вече когато видя ,че малко или много тя има интерес тогава съм правил някоя изненада. Когато вече наистина се поопознаем .Винаги се държа естествено, а относно обличането ,както е пролетният сезон дънките и жилетката са напълно нормални .Никога не съм слагал смокинга .. хахахахха

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker