Нов метод за корекция на уши - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нов метод за корекция на уши
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 2755 пъти
Здравейте. Искам и аз от много време насам да си направя отопластика на ушите. На 22 години съм, момиче, за протокола. Отидох на преглед при пл. хирург в София и той ми каза, че нямам такава нужда за тази операция, но ако наистина искам ми каза, че имало някаква нова техника, която тепърва навлиза в България - казва се EarFold implants, и по информацията в интернет пише, че е много по-щадяща и трае около 15-20 мин, процедурата е без разрези зад ушите, ами ти слагат една позлатена метална пластина чрез много малък разрез в предната част на ухото, която придърпва ухото към главата. Знаете ли нещо повече за тези импланти, някой да е чувал нещо повече по въпроса? Аз много искам да си извърша тази интервенция и знам, че ще се чувствам много по-добре, ако ушите ми са по-прибрани към главата. Другото което е, че ми предстой друга интервенция при въпросния хирург април месец и ми се искаше да направя отопластика, ако не Иър Фолд метода по едно и също време. Притесненията ми за отопластика са следните: колко време трае периода на възстановяване, и колко време е дискомфорта, дали или ако - се носи превръзка, колко време се носи, след това трябва ли да ходя постоянно с лента, ако - да, това ще е проблем тъй като работата ми не го позволява, и до каква степен са болките? И изобщо заслужаваше ли си - да не би предишният вид на ушите да се върне, както стана при братовчедката ми след нейната операция на ушите ( нейните бяха тежък случай). А и докторът ми каза, че ще остане някакъв ръб след операцията, но забравих да го питам, точно какъв и за какво става въпрос. Ако някой може да ми отговори на по-горните въпроси ще съм много благодарна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 2299e8818f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тези въпроси са за специалист. Ако желаеш професионален и най-вече адекватен детайлен отговор се обърни към пластичния ти хирург, за повече сигурност те съветвам да се допиташ и до друг независим хирург. Разбирам те, никой не се е родил перфектен, но преди да направиш тази сериозна стъпка се запитай дали е наистина толкова наложащо. "Щтръкналите" уши могат да изглеждат и добре, зависи как и до колко подчертаваш позитивните качества във външния си вид. Желая ти успех и най-вече здраве, това е най-важното!

 
  ...
преди: 7 години, 29 дни
hash: 9357c6fdd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей,

Аз също се интересувам от тази процедура. Според това което научих в интернет е по-лека от стандартната и възстановяването е по-кратко.
Направи ли си я вече?
При кой хирург в коя клиника си ходила за консултация?
Каква е приблизително цената?
Много ще съм ти благодарен за информация и съвет.

 
  ...
преди: 7 години, 27 дни
hash: d480ab79da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей. Процедурата все още не се извърша в България. Казаха ми, че пластините ще навлязат през септември тази година. За отопластика се отказах, тъй като не съм сигурна за резултата, а и още не съм готова да мина през тези болки. Проблемът ми не е чак толкова тежък, за да се подложа на тази операция. Докторът е Ильо Стоянов, Есте Клиник, и мога да кажа, че след като другата ми операция от друго естество мина толкова успешно при него и отношението му и на целия му екип е невероятно и на високо професионално ниво, бих се върнала за ИЪРФОЛД процедурата в клиниката му, когато ги имат в наличност. Косултациите са по 50 лв., като за свободен час се чака около месец - месец и половина. Повече информация, телефон за контакти можеш да намериш в интернет, ако искаш да си правиш отопластика. Виж също в сайта му в интернет има снимки на пациенти, претърпяли Отопластика. ЗА ИЪРФОЛД малко се знае в България и няма никаква информация в интернет на български. На английски можеш да намериш нещо повече, ако те интересува. Успех!

Авторката

 
  ... горе^
преди: 7 години, 25 дни
hash: 9357c6fdd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря за информацията. Дано да навлезне скоро тази процедура в България.
А знаеш ли за Отостик (http://bg.otostick.com/)? Те са лепенки за уши, които трябва да се сменят на 7 дни, може да са добро временно решение.

 
  ...
преди: 7 години, 22 дни
hash: d480ab79da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Пробвала съм ги, но не работят. Разстоянието между двете лепенки е твърде голямо, за да придърпа ушите и да има дори и милиметър разлика. Не вършат абсолютно никаква работа. Опитвала съм се по какъв ли не различен начин да ги сложа, но не постигам никакъв ефект, а и самите лепенки са твърде големи и е тръдно да се избегне окосмената част на главата (зад ушната мида). Опитах се да ги сложа , като разрязах лепенката (която е от две части) на две, и да се опитам само с едната част да залепя ухото към главата, но ефект няма. Това е все едно да си вземеш тиксо от книжарницата и да се опиташ да постигмеш положителен ефект. Ако не ти е много наложителна интервенцията, изчакай да навлязат пластините в България и отиди на консултация.

Авторката

 
  ...


...
преди: 7 години, 22 дни
hash: 9357c6fdd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Благодаря за споделения опит с лепенките.
Кой хирург ще прави иърфолф процедурата от септември?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 20 дни
hash: d480ab79da
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Моля! :)
Ильо Стоянов.

 
  ...
преди: 7 години, 4 дни
hash: 0ff4fe23f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Здравейте и от мен. Аз съм си правила отопластика преди 5 год. при д-р Евстатиев в болница Токуда, но за съжаление напълно неуспешна. Ушите ми се върнаха след по малко от година, като бях носила ластчна лента най-малко месеца след операцията по 24 часа а после най-малко месец спях с нея нощем. Много се разочаровах от този метод по който оперираха моите уши но сега съм силно обнадеждена че когато дойдат тези импланти на earfold в България ще имам шанс да сбъдна една огромна мечта да имам нормални ушенца. Аз също съм пробвала с отостика но и при мен не вършат задоволително работа не могат да издържат повече от два дена трябва да бръсна част от косата си зад ухото преди да ги сложа а и с тази цена не си струва за два дена да ходя с пибрани уши.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 94e244d8e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравейте,

Относно рязането на ушичките, аз претърпях две напълно неуспешни операции при д-р Молов, първата -чрез рязане на хрущял, втората с намаляне на ушна мида. Дали някой от вас има инфоарация относно Earfold, дали се очаква скоро да навлязат и в нашата мила страна.
Сега съм раздвоен, от страх не рискувам да си правя трета операция, не мога да рискувам да бъда напълно съсипан

Благодаря ви ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker