Тя просто ме тества, или това е краят на всичко? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя просто ме тества, или това е краят на всичко?
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 2949 пъти
Здравейте, Мъж на 27 години съм. От 8 месеца имам приятелка, а преди това бях 3 години с друго момиче. Мисля, че страшно много я обичам. В началото на връзката всичко беше на шега, тя ми нямаше особено много доверие, защото продължавах да си комуникирам с бившата ми приятелка, която много ме лъжеше, нараняваше и много трудно прекъснах връзката си. Бившата ми, разбра по социалните мрежи, че вече съм с друга жена, започна да ми звъни, да ми се обяснява в любов, което нагнети отношението между тях двете. Моята нова приятелка ми постави ултиматум да и блокирам телефона и фейсбук - това и направих.
След това всичко започна да се развива прекрасно. Не живеем заедно, но се виждаме всеки ден, заспиваме на телефоните. Идва колкото е възможно по-често у нас.
Секса с нея е страхотен, разнообразяваме по всякакъв начин.
Проблемът с нея, е че не съм бил прекалено принципен и не съм си държал на думата.
Понеже родителите ми живеят в провинцията, като ходя при тях излизам с приятели да пийнем нещо на заведение. Преди това и казвам, че няма да ходя на бар.... но като се отвори глътка и отивам. Тя се сърди за това, че казвам едно, а правя друго. Нямам проблем с алкохола, ако някой това си мисли...
Преди около седмица отидох на едно дело с родителите ми и съвсем случайно се видях с бившата ми приятелка на улицата. Не я бях виждал около 4 месеца. Държеше се приятелски, както и аз с нея. 3 Минути разговор на улицата. Аз нямам чувства към нея от много време насам. Понеже добре я познавам, веднага я отблокирах от телефона и тя ми се обади след 3 часа. Каза ми, че е можело да пием кафе, чисто и само приятелски и и обясних, че много обичам сегашната си приятелка и че ще го направя в момент, в който аз преценя.
Преди 1-н ден бившата и нейна сестра близначка имаха рожден ден. Реших да и се обадя и да я поздравя. Тя ме покани да се видим и да ме почерпи просто едно кафе. Аз не бях особено ентусиазиран. В този ден имах уговорка да посетя приятелката си до работата. Но тя ми каза, че имала много клиенти и се разбрахме да отида при нея по-късно вечерта.
Бях в задръстването и реших да се видя с бившата само от уважение, а и да се зарадва на празника си. Отидох на срещата, но след час ми се обади приятелката ми без да знае къде съм и с кого съм, но аз не я излъгах и и казах истината. Съответно се разсърди ужасно много и ми каза да ставам от заведението и да дойда незабавно при нея.
Каза ми, че не е наранена от факта, че съм се видял с бившата, а от това, че не съм я предупредил и изрично съм обяснявал, как не бих отишъл и за едно кафе, а съм направил обратното. Преди това се опитах да и се обадя, но тя ми затвори, защото е имало клиенти в магазина.
Каза ми, че аз съм просто такъв и, че не държа на думата си и трябва да приключим всичко. На нея и е пределно ясно, че нямам вече чувства към бившата си. Имаме закупени ваучери за почивка на Боровец и ми каза, че ще направим почивката, но след нея вече не трябва да се виждаме и, че това ще бъде края. Опитах се да и кажа, че съм откровен и не съм искал да лъжа за нищо. Просто съм искал да убия малко време, преди да се видя с нея. И че за мен това не е нищо сериозно и планувано.
Тези неща си ги говорихме, на пейката пред Мола, в който работи, дори се целувахме, но ми каза, че вече е взела своето решение и че не иска да го променя. Явно сме различни хора и не съм бил човека за нея. Каза ми, че и е много хубаво и че ме харесва много, но когато кажела нещо - това било последното и решение.
Моето мнение, е че е прекалено преуморена от работа, в цикъл е в този период и това и оказва негативното настроение.
След срещата поговорих с нея по телефона- започна малко да омеква. Дали това е ултиматум, един вид тест, който трябва да взема или просто думите са достатъчно ясни и въобще нямам шанс с нея?
Бях прекалено изчерпателен, но с цел да разберете положението ми точно. Моля за съвет, как да я накарам да ми прости и да ми има довери, защото наистина много я обича

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 6a6560b59f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Доверието се печели.

Depravity

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: d6afe7797f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Странни хора сте, всичките. Бившата ти уж е бивша, а те кани и ти се обяснява. Ти имаш настояща, а си комуникираш активно с бившата. Настоящата ти пък се целува с теб, а ти говори за раздяла и ще ходите с нея на почивка...

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 948ce7170e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   От Автора до номер 2. Бившата ми приятелка наистина съм я блокирал и не съм търсил абсолютно никакъв контакт с нея. Направих ги както обясних, преди седмица.... и то го позволих, а не съм я търсил сам с цел просто да знам как се чувства, как върви живота и т. н. Защото преди съм я обичал и въпреки, че ме е наранявала и лъгала имам уважение и искам да е щастлива. От уважение и се обадих за рожденият ден. Все пак съм си споделял живота с нея 3 години и исках просто да я зарадвам - това си е нейният ден. Просто да се видим, да си поговорим- държа се прекрасно с мен, абсолютно чисто и приятелски. Дори и казах, че не се знае кога ще се видим, но ще трябва пак да и блокирам телефонният номер, за да не наранявам жената до себе си. Тя ме разбра. Не се държа интригантски.
Доколкото моята приятелка - държа се хладно с мен, което е нормално след като разбра, а я целувах, само защото исках да оправя нещата и да изкупя вината си. Не съм я лъгал, казал съм и истината.... споделил съм по-горе какъв е проблема ми!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 157b73539a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен, въпреки да е казала "край", това все още не е краят. Просто ако си мъж на място, като кажеш, че всичко с бившата е приключило, значи е приключило. Дори не следва да се виждаш с нея по никакъв повод. ТОВА Е. Ако някога нещо те потърси, просто отговаряш, че държиш на новата си приятелка и не искаш по никакъв начин да застрашиш връзката си повече. От тази гледна точка, не можеш да се виждаш с бившата, много е просто.
А, че не си държиш на думата по принцип, е много лошо. Ти доказваш, че си човек на когото не може да се разчита... и го доказваш постоянно, не е един и два пъти. Ако нова обмисля някакво бъдеще с теб, т. е. да е от тук натам с мъж, на когото може да се разчита и е прям с нея, държи на думата си, това твое поведение накрая наистина ще доведе до раздяла. Това, че те обича или е влюбена в теб, не значи, че ще поеме риска да създава семейство с човек, който не струва нищо, който да се грижи за семейството и т. н. Ами ти и при сериозните неща няма да си държиш на думата, явно си си такъв.
ПРОМЕНИ СЕ, ТОВА Е РЕШЕНИЕТО!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 53b5563db5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Казваш, че си на 27, а се държиш като на 17. След като обичаш настоящата си приятелка, нямаш никаква работа с бившата, още повече като приятелката ти ревнува толкова силно. Мисля, че би ти простила този път, обаче преустанови всякакви контакти с бившата, ако не можеш - направо си отивай при нея, явно те чака с отворени обятия. Тия работи за само от уважение, приятелство и подобни ала бала ги разправяй на 17 годишните. Не за друго, ами щото точно по тоя път се стига до леглото с бивша/бивш (лично съм го видял, само че от страната на настоящата ти приятелка). Като решиш да си с това момиче, режеш всякакви контакти с всички бивши - без изключения. Всичко останало е ала бала както казах и на тая възраст вече би трябвало да го знаеш.
М33

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 9be25acb5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз мисля, че това няма да е краят на връзката ви. Така го усещам :-)
За в бъдеще, се постарай да не казваш неща, които може да направиш, че не би ги направил. Защото, наистина май си виновен сам за това си положение. И не, че си направил, кой знае какво... а това, че не си го споделил с нея. Когато споделяш нещата, дори и другият малко да мърмори и да не е съгласен.. е различно. Защото така показваш уважение, а като не споделяш, изглежда, че лъжеш... нали знаеш, че не думите а делата са важни. Какво толкова щеше да стане, ако и беше казал, че може да излезеш с приятелите си, или пък, че си срещнал бившата си и си я отблокирал.... предполагам, че нямаше да и стане приятно.. но това, че и го казваш а не го криеш е много по важно... споделяй с нея, това е моят съвет...

Нещата ще се оправят! Поздрави и успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: d6afe7797f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Така, както го виждам, и тримата сте си настоящи. Направете тройка! Сигурен съм, че ще бъде незабравимо.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: ef67dc5ae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Сегашната ти няма как да е сигурна, че нямаш вече чувства към бившата си. При положение, че си говориш с нея и излизате, ходиш да я виждаш и тн. Как да ти има доверие?

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 3dd2103e92
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тя няма за какво да ти прощава. А ти си намери свястно момиче.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 7bf0929634
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Ами като си скъсал с бившата, защо й честитиш рождения ден и се виждате? тя затова е бивша, защото е в миналото. В настоящето е сегашната ти приятелка. Още повече знаеш, че тя те ревнува. Изобщо дръж се като сериозен мъж, иначе все ще оплиташ конците. първо си блокирал бившата по телефона, после си я отблокирал и сте се видели. Ако искаш да си с една жена, дръж се свястно с нея. А и бившата те е лъгала и не е била почтена с теб. Защо изобщо поддържаш връзка с нея?

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 4978716d27
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз да съм, и аз ще се разделя с теб. Виждаш, че не й е приятно като не я предупреждаваш. Другия път просто кажи чисто и просто отивам еди си къде с еди си кой за еди си кво. Ще ти има доверие. На почивката се постарай да оправиш нещата бъди мил, не й давай поводи за ревност, недоверие. И спри контактите си с бившата без значение дали смяташ, че няма нищо и тн. Стига да искаш това момиче в живота си, де.
Ж18

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 4091719f2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ревността е фактор в началото на връзката. И аз с моя мъж бях изправена пред решения, които нямаше да взема, ако не ме ревнуваше. Но след време нещата се успокоиха и сега си казваме всичко - казвай винаги истината, защото ще си много виновен, ако тя разбере от друг това. Намали за известно време контактите си, които биха били проблем, и се докажи, че не лъжеш; казвай " Ще ходя при нашите, може и да изляза с приятели, от сега не знам как ще се развие вечерта". Даже и искай позволение по телефона и ако не ти го даде, не излизай. Това за определен период само.
Мисля, че тя не чувства сигурност, затова като е разбрала е станало така. Не и давай поводи и внимавай какво говориш - вярвам във чувствата ви и нещата ще се оправят, но не допускай същите грешки отново - вземи поука.Успех, Ж30

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 6b4be0ccbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   И аз имам бившо гадже, с когото се уважаваме и даже сме приятели. И когато той има рожден ден му честитя по мейл или със СМС. По същият начин и той ми честити рождени дни и пр.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 7b3ae85a0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Това с почивката ми звучи супер тъпо и меркантилно от нейна страна. Ще отидем на почивката и после късаме. И какво, по време на почивката ще се държите като влюбени, ще правите секс, ще се преструва, че всичко е наред и после като се върнете в града - кой от където е.
Иначе е явно, че ще ти прости, ама първо ще те измъчи яко. Обяснения, извинения, цветя, почивки.. и за какво? !

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: d713c5eeae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака. За мен си инфантилен, страхлив и не си държиш на думата. Грозен начин да зарежеш приятелката си като го разбере от социалната мрежа. Подличко. Сега си си намерил ревнива и контрилираща жена. Да видим след няколко месеца каква ревлива тема ще ни пуснеш.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: eee0057f14
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Не съм прочела всички коментари до моментна, моля да бъда извинена в случай, че се повтарям.
Не мога да проумея какъв е смисълът да се виждаш с бившата си приятелка? ! Нали точно за това е бивша-приключил си всякакъв вид отношения с нея. При условие, че си имаш приятелка, която твърдиш, че обичаш е някак си нелепо да търсиш близост с предишната..
Честно казано, ако се поставя на мястото на настоящата ти изгора бих била даже още по-бясна, защото ти не си мъж на място, след като си й обяснил, че нямате общо с бившата и в същото време се виждаш с нея с предтекст, че тя видиш ли имала рожден ден... е, извинявай, ама това е изключително неуважително.
Не казвам, че не трябва да я поздравяваш и т. н, но защо изобщо ти е хрумнало да я отблокираш, след като я познаваш и знаеш, че ще ти се обади.. това според мен значи, че и ти си го искал? Бъркам ли?

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: f4bd16a978
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Положението ти е, че си лигльо, който не знае какво иска. Ако тя се виждаше с бившия си приятел, на теб щеше ли да ти е кеф?
Дори и сега да ти прости, скоро ще се разделите. Момичето ти го е обяснило-не си държиш на думата, а тя се вживяла прекалено много във въпросната дума. Това е, различни сте и ти я дразниш. Освен това, забелязал ли си, че тя доминира над теб?

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: c29afd738e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Обещай на приятелката си, че няма да се виждаш, да говориш по телефона и тн. с бившата си. Кажи й, че много я обичаш, искаш да останете заедно и ще се промениш заради нея. Към тези красиви думи прибави и зашеметяваш букет цветя. Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: f7137954ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Хесусе... ''Това'' на автора, е нищо.
Имах приятел, чиято бивша му беше ''бест френд'', и си ходеха на гости, криейки се от мен, даже понякога с преспиване, уж нямало нищо, аде бе, кат разбрах, не просто го зарязах, изтрих го мозъка си.
Малко им е. Но провидението си знае ра'лтата ;)
Авторе, ти си като утринна роса, като капчица светена вода, като мирО, като амброзия напраО, да се стягаш, ще ти прости. :)

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 7af27b47ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Настоящата ти приятелка се опитва да те контролира и променя. Такива след време започват да използват секса за контрол. Става страшно. Мисля, че не те обича достатъчно, ако въобще те обича. И какви са тези глупости - отиваме да почивка, после късаме. Като е решила - пътя, чантата и вратата.

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: c086a34bad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   С жените всичко е тест. Защо даваш обещания които не можеш да спазиш? Това е поведение на инфантилност и слабост, а както трябва да си наясно на тия години, жените търсят едно нещо - сила. Или не трябва да даваш обещания изобщо, да и кажеш че не може да те командори, или като кажеш нещо да го спазваш. Ако не намериш правилният баланс между двете, значи си се провалил на теста и.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 2fcfe2598d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Приятелката ти е ревнива без основание. За съжаление не можеш да направиш нищо. Остави я да и мине.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 77e01e96c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Омъжена съм и за 17 години връзка не съм си позволявала да питам съпруга си защо е говорил с някого. Имал е потребността, така е решил. Важното е да сме честни в любовта ни.
Ревността убива любовта, макар че във вашия случай ти й даваш поводи да се съмнява. Нямате дете с бившата, че да запазвате близки отношения. Няма нужда да се чувате дори за празниците щом бившата ти има още чувства към теб.
Когато се налага да си промениш първоначалните планове и решиш да излезеш с приятели, просто предупреди, нека знае.
И накрая - сърцето ти и разумът ти еднакво ли мислят по отношение на бившата?

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 1ccca4fb96
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Това със старите гаджета е опасна територия и теория. Уж, като културни хора, си запазват отношенията, пък в даден момент на някого му омекват краката и изневерява на актуалния си партньор. Може да има отношения, оправдани са, ако има общо дете, (деца) а така??? За какво само да се дразните и да наранявате сегашните? Напълно излишно и безотговорно. Играете на нервите на човека до вас. Има и друго правило: в една хубава стара песен се пее: "Бяхме най-близки, затуй отсега нататък ще сме най-чужди в света... ". Това е истината. Не може да седиш на два стола. Естествено е, че вече ти няма доверие, че няма да я нараниш. Затова иска овреме да скъсате, за да не страда впоследствие, когато съвсем се задълбочат нещата. Права е за себе си. Защото е съвсем очевидно, че бившата ти по хитрия начин иска да си те върне... А ти вече откровено си изменил на обещанието си, че ще блокираш бившата и няма да контактувате. Която с това, че се е подигравала с теб, пък е заслужила да я презираш за цял живот! Щом се е погаврила и ти е изменяла!! И то защо сега ти се мазни - само защото свалячите, пичовете, с които ти е слагала рога, са я заебали, като стара чанта, и тя иска пак да се присламчи до балъка, който всичко търпи и всичко прощава... Защо си я разблокирал???? Мека Гана, Путьо Маринкин... Как може сегашната да ти има доверие по-нататък?? Ако държиш на новата си приятелка, ще намериш начин да и покажеш, че ще направиш всичко възможно да се промениш че няма да поддържаш вече НИКАКВИ отношения с бившата. Което пак не е гаранция за друга забежка, но... на първо време ще спаси връзката. А така, тя се е убедила, че си безволев, и че всяка може да те мотае на пръста си. Взимай мерки. Инак, от два стола- та по средата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker