Да се реша ли или да се отпусна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да се реша ли или да се отпусна
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 2969 пъти
Здравейте, ще се постарая да оформя историята си. Не съм от активните потребители, затова се извинявам, ако не се справя добре. Ето и моята мелодрама, аз съм на 25г. , той на 32г. преди време имахме бурна връзка, която приключи, сега от две година имаме само интимни отношения. Усещам, че тръпката поне при мен май, я няма, но в мислите ми често присъства. Виждаме се твърде рядко, когато той пожелае, аз не настоявам, но за сметка на това страста ми към него е неутолима. След всяка среща поне по два дни, след това се сещам само за преживяното. Междувремено имах връзка с друг мъж, в която така и неуспях да се впусна. Все нещо не стигаше, нямаше абсолютно никаква страст и как да има, когато все сравнявах с другия. Усещам, че заради него няма да намеря половинката ми. Понякога усещам, че ме пробва така да се каже, сякаш иска да се обеди, че съм му в кърпа вързана за всякакъв вид взаимоотношения, което много ме наранява. На моменти се питам дали го обичам, за да го желая или е само страст. Но бързо си отговарям " та аз дори не го търся, не се интересувам дали има някого до себе си НИЩО, само желанието за една вечер, като винаги се старая да се разочаровам, след такава нощ. Да се реша ли най накрая? Или да се отпусна пък каквото, ще да става? ? Откровенно признавам, че коментарите Ви, ще повлиаят на моето решение, защото съм твърдо убедена, че отстрани погледнато е най обективно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 8a260cc98d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   това че не го търсиш и не се интересуваш не е гаранция че нямаш чувства към него ...и аз така се убеждавах към едно момче и когато си тръгна от мен разбрах колко съм се заблуждавала ..тогава усетих болката а и загубата на време че не съм му казала ..но понеже вие се виждате от дъжд на вятър и заради единия секс незнам дали има някакви перспективи за връзка ...

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 6183813aff
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Страстта е голямо нещо, но повечето мъже желаят секс вместо любов, предпочитат да имат някоя за по няколко часа, вместо да им виси на главата. Понякога секса след раздяла става по-хубав, човека се променя след като е останал сам, мъчи се да се промени, за да намери отново това което търси. Може би този мъж е имал чувства към теб, но се старае да ги прикрива и по този начин от теб все едно само секс иска, а може и наистина само това да иска. Ти вече не си малка на 25 си, няма да разбереш кога е минало времето и изведнъж се оказваш на 30-35 и сама, а твоите приятелки женени с деца. Тогава, ще се чудиш кога ти ще намериш идеалния за теб и да създадеш семейство с него, но вече може да е късно

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 512ffc92b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   До номер 2-не го плашете момичето-то сега кой се жени рано. Не е голяма още-но то като дойде дето се вика-не пита. А за това, че се вижда рядко с теб-най-вероятно има друга. Не сте ли обмисляли взаимоотношенията си-$Какво ще правите по-нататък и как ще продължат. $Нали човек трябва да знае-а не да чака до последния момент. И защо ако е свободен само той те търси-ти не можеш ли да ГО ПОТЪРСИШ.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 0a5726e571
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Отпусни се - каквото трябва да се случи ще се случи :)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 4211cb5fc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Отпусни се :)))) Наслаждавай се на секса с това момче след като ти е приятно. Нещата винаги се нареждаат накрая.Каквото е писано ще се случи, няма как иначе :)))

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 7198f9e7d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   твоята история най вероятно, след някоя друга година, ще е идентична с тази http://spodeli. net/4/story-11764. html. Дано си вземеш поука. Ще си пропилееш годинките заради единия секс, сега си млада и имаш шанса да намериш сродна душа, но дали, ще е така и след години? !

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 5ca4de36f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не мога да ти дам съвет, за мен просто няма такава опция. Или съм с някого пълноценно, или кой от къде е. Опита се един мъж да ми предложи нещо подобно миналото лято - няколко месеца бяхме заедно, много страст, споделени чувства, а после той даде назад към предишната си приятелка, защото "прекалено много ме обичал, а се познавал и не искал да ме нарани", след което обаче продължи да ме търси да се виждаме тайно и постоянно ми се обясняваше в любов. Ами не приех тази оферта. Това просто не е за мен. Сексът никога не е замъглявал ума ми, колкото и страхотно изживяване да е бил. Просто не съм жена, която може да се чувства щастлива с по-малко от всичко. Имайки предвид това, моят съвет е или-или. Поставяш ребром въпроса, обсъждате го, всеки си преценява и продължавате или истински заедно, или всеки начисто с някой друг... Късмет и всичко добро.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: d19e4300f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Много ви благодаря, вероятно, ако се отпусна, ще е поредната ми грешка. Изглежда, трябва да остане в миналото. Успех на всички. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker